KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 şu izmirli grup olmasa forumun kalite iyice düşer yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 3 izmirli aynı konuya yazınca konu bi anda buluşma topiğine dönüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 ama asla buluşamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 genelde sevisilmesine ramak kaliyor..boyle bi cilveler isveler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Haftaya fotoları yollarız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Zaten problem çözüldü. Bende kalır Fırat. GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 İyi bari reçel götür yanında giderken kehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 bi bakiyorsun adam meme uclarina receli sürmüs kapida asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 meme uçlarına reçel mi? abi nasıl fantaziler bunlar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 selam beyler geç kaldım ama seks varsa gelirim özellikle llamalı sex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 hah sevisme var demistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 @6 zaten seksleriz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Akhlaur said: 3 izmirli aynı konuya yazınca konu bi anda buluşma topiğine dönüyo. of yarıldım ya ahahaha tespit akmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Fistanın hostel var la puerta Wishmasterın ısrarlı davetinden kıllanacak olursan hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Wishmasterin evi yakınmış, en iyi seçenek gibi duruyor. Hepinize teşekkür ediyorum. Daha 1 ay var. Eylüle yaklaşalım iletişime geçeceğim Wishmaster ile hala musait ise onda kalırım. Annem yaparsa gelirken reçel de getiririm(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2016 Abi benim kadın anam taa Aralık 2015'te bana 4 kavanoz reçel bıraktı. Birini birkaç sabah kahvaltıda kullanabildim o kadar. O yüzden zahmet etmesin valide hanım :D Ayrıca beyler lütfen rahat olun, sıska erkeklerle ilgilenmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Peregrin said: gel bende kal lan ne oteli sakın dinleme bunu. sokakta kalırsın. @rıdone: insan bi telefonu açar, hadi açamadı. "abi eve kaçtım" filan diye bişey söyler. sms atar. iç iç beter oldum bira da sevmiyom, simirnof ice'da yoktu. yüklendim biraya o kadar saat. tiksine tiksine. (bunu neden söyledim; çünkü bi ara "acaba şurada için abi iyidir, gidince bana mesaj atarsın gittiğin yeri de," diyerek gönderdiğin yerin ortağı olup olmadığın hususunda ufak bir muhabbet döndü. lel.) en son "gelmez herhalde bu saatten sonra, o kadar aramaya cevap vermiyorsa kesin borç filan verdim hatırlamıyom, ondan açmıyo. artık ben gidiim" dedim de kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 olm... wow.. gercekten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 hıı. oldu öyle bişey. şaka bi yana. o gün ters bişe olmadı di mi? mücbir sebepse haklısın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Valla Rıdvan'ın yanına bir kere tanışmak için hatunla beraber gittik. Tükkanındaydı. Sonra 10 defa daha aklımıza geldi. Tükkanına sipariş vermek için gittik. Bulamadık. (10 belki birazcık abartı oldu) Sonra hatun eamaaaann dedi vazcaydı. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yok be, güzel insan. beli falan ağrır halde çıktı dışarı sırf o kadar yol teptim gelmişken sana da bi selam veriim dedim diye. serzeniyorum ben inceden sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 adam part time dukkanda ki full time hewal olarak calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Bu hewalde kalma hem pekekeli hem fetöcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Flam said: hıı. oldu öyle bişey. şaka bi yana. o gün ters bişe olmadı di mi? mücbir sebepse haklısın derim. Kusadasindaki dukkanin oldugu yere hirsiz dadanmis, bastik oraya gittik. Dovmecinin makinalari bi de disardaki ampulleri (evet ampul, ama tasavvuflu ampul) calmislar abi. Unutmusum valla seni aramayi :( Geliyim sana bita ismarlicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Merhaba, Dovmeci benim , makinalar ve ampuller yerinde duruyo. Adam kiza gitmis yalan soyluyo inanmayin Bira da ismarlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar