Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bence yapıştır böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 üslup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 medeniyet demeyeydin eyiydi şimdi din elden gidiyor diye saldırırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Çapın geniş değilse asma o yazıyı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 daya dimmu burger 7/24 geç ya ne uğraşıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 böyle bi mesaj yazmak da terbiyesizlikten farklı bişey değil. yakındığın tongaya kendi tongana kendin düşüyosun. ne tonga bi topak oldu bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 opun şuana kadar dayak yememiş olması mahalledeki medeniyetin en büyük göstergesi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 tolgadir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yazıyla falan olmaz o işe boşa kürek çekiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 anca ne oldum delisi bi çomar asar o yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 üslubu yumuşatıp, daha anlayışlı bir şekilde yazabilirsin. atıyorum çocukların sesini kesin lan tarzında girmektense daha "tamam çocuk olduğunu anlıyoruz ama belli bir saatten sonra yaşlıyı, hastayı da düşünmek gerekiyor" tarzı mesaj veren daha sempati toplayacak bir şey yazman senin çıkarına olur atarlı şeye atarlı tepki alacaksın çünkü çok net. en azından üslubu düzgün yazarsan diğerlerinden destek toplayabilirsin. kimse atarlı yazılan şeyin arkasında saf tutmaz. dedi RTE türkiyesinde yaşayan genç hahaha ONE MINUTE ONE MINUTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noyan_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sizin annenizin kız kardeşinizin sokağında ses yapsalar hoşunuza gider miydi yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 en sonuna da okuduğunuz için çok çok teşekkür ediyorum vs sempatik gir. okuyan desin ki, nazik adam, rahatsız oluomuş. çocuğuna da sokakta çok bağırmayın der yemekte, çocuk da tamam der sallamaz. hiçbişi değişmez yani. sen en iyisi taşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 uzatma lafı o kadar. Allı pullu cümlelere gerek yok. Çocuklarımızı parka yönlendirelim sokak sakinleri ve huzur evi sakinlerinin rahatsızlıklarını dikkate alalım. Yaşlısı hastasına saygı gösterelim 100mt ilerideki parka yönlendirelim. öptüm bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 WaNTeD said: tonga bir de ;) Doğa kanunu ge doğa şartlarının farklı şeyler olduğunu ikimiz de biliyoruz. Benim söz konusu postumda doğa kanunu dediğimi de biliyorsun. Amacın boş trollse gülelim eğlenelim benim de işime gelir zira doğa kanunu denince tartışmalarda mağara yaşantısına atıfta bulunarak kullanilan küçümseme maksatlı benzetmeden ibaret olduğu ve günümüzde doğa kanunu geçerli değil diyen biriyle hiç tartışacak gücüm yok . :) senin dediğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benim çocuğum olsa parka yollamam, kapının önünde dursun ki istediğim zaman görebileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bi kere yanlış yerlere değinmişsin. Evde çoluk çocuk uyuyor, hastalar rahatsız oluyor, sabah 6 da kalkıp işe gidenler var vs gibi şeylere değinmezsen etkisi sıfır olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yaşlı ve hastadan yola çıkarsan huzur eviyle perçinlersen her türlü upper hand sende olur. ondan sonra aynı tas aynı hamam devam ettiğinde misilleme yaptığında en azından kapını çalamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Çapım geniş merak etmeyin. Öte yandan iyice kıl gözükmek en başta beni rahatsız eder. Bu noktada üslubun nasıl algılanacağından ziyade (sonuçta zağır zağır bağıran bir çocuğa sessiz kalan bir insana karşı üslubun nasıl algılandığı çok da önemli değil.) sizin "sivri olmuş" feedbackiniz daha önemli. Peki biraz daha düşürüyorum tonu son draft budur: said: MERHABA, RAHATSIZLIKLARIMIZI BİR ÇOK DEFA SÖZLÜ DİLE GETİRDİK ANCAK BİR DEĞİŞİKLİK YAŞANMADIĞI İÇİN BİR KEZ DE YAZILI OLARAK İFADE ETMEK İSTİYOR VE BU SEFER BİR DEĞİŞİKLİK YAŞANACAĞINI UMUT EDİYORUZ. - YAŞADIĞIMIZ YERİN BİR ÇOCUK PARKI OLMADIĞINI, SOKAK OLDUĞUNU LÜTFEN HATIRLAYALIM. - ÜSTELİK HEMEN YANIBAŞIMIZDA İSMİYLE MÜSTESNA “HUZUR” ARAYIŞINDA İNSANLARIN HAYATINI İDAME ETTİRDİĞİ HUZUREVİ BULUNDUĞUNU VE BU SOKAĞIN ADININ DA “HUZUREVİ SOKAĞI” OLDUĞUNU UNUTMAYALIM. - YAKLAŞIK 100 METRE İLERİMİZDE GENİŞ ÇAPLI İKİ ADET ÇOCUK PARKI MEVCUTTUR (DEMİRYOLU HİZASINDA SAĞLI VE SOLLU OLMAK ÜZERE). - YAŞANAN BU GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİNE KARŞI ÇOCUKLARINIZI UYARMAMANIZ, BAŞKA BİR YERE GÖNDERMEMENİZ, BİLAKİS GÜRÜLTÜLERİNE İŞTİRAK ETMENİZ HER NE KADAR BU NİYETLE HAREKET ETMİYOR OLSANIZ DA YAŞADIĞIMIZ SOKAK SAKİNLERİNE, HUZUREVİ SAKİNLERİNE KARŞI BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK OLARAK GÖZÜKMEKTEDİR. - GÜNÜN HİÇ BİR SAATİNDE, BİLHASSA AKŞAM SAATLERİNDE, KİMSE BU GÜRÜLTÜYE KATLANMAK VE MAZUR GÖRMEK MECBURİYETİNDE DEĞİLDİR. KONUYU BİR KEZ DAHA BİLGİLERİNİZE ARZ EDİYOR VE HASSASİYETLERİNİZİ RİCA EDİYORUM. SAYGILARIMLA, BİR HUZUREVİ SOKAĞI SAKİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Bu tarz şeyler yazı vs... o kadar etkili olmayacaktır. Çok daha detaylı ve yoğun çalışma yapmak gerekir. Çocukları gözlemle sözü geçen lider vasıflılarıyla tanış. Aileleriyle de tanış, evlerine git çay iç börek ye fln. Samimiyet kur. Arada ufak iyilikler yap, top al, baklava vs... 1-2 ay sonra da insan gibi çocuklar burada yaşlı amcalar oturuyor sesten çok rahatsız oluyor gibi cümlelerle ara gazı ver. Zaten 2-3 tanesini bu şekilde olgunlaştırabilirsen diğerleri de onları takip edecektir. Çok mu ütopik oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 O kadar planlı çalışma yapsam evlerine gider baklavanın içine risin katarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Sorieno said: Çapım geniş merak etmeyin. said: MERHABA, SAYGILARIMLA, BİR HUZUREVİ SOKAĞI SAKİNİ Olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 hala atar dolu yazı. hani böyle yazarak bence sonuç alamazsın. ben senin yerinde olsam yazıdan önce yöneticiye konuyu anlatırdım. yöneticinin ilgili dairelerle görüşmesini sağlardım. eğer sonuç alamazsam tekrar yöneticiyi uyarırdım. eğer yönetici "abi yapalım çocuk derse" o zaman bu tarz bir yazı asardım ki üslubu anlayışlı ama ucundan iğneleyici çocukları sorumlu tutmayan aileleri iğneleyen ve hasta/yaşlılara saygılı olmasını üzerinden yürürdüm. ayrıca net olarak adını soyadını daire numaranı da yaz. gelmek isteyene adres ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Yöneticiyle konuştum. Hatta biraz böyle gelinim sen anla yaptım dışarıda konuşurken "Ya o kadar söyledik anlamıyorlar, insan hiç mi utanmaz hiç mi yüzleri kızarmıyor" falan dedim. Bir daha hatırlatacağım yöneticiye bugün bunu. Olmadı ondan sonra asarım yazıyı. Ama daha ne yazayım abi ne atarı var daha. Kırıldım anasını satayım ben suçlu oldum neredeyse yumuşata yumuşata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 efendim çocuklarınızın sesinden çok afedersiniz utanıyorum, lütfen kusuruma bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar