Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 gumrukluk bisi yokta. bir thy ve pegasusa sorayim bakalim ne diyecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 300 cift ayakkabiyla nasil gumrukluk birsey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Girdiğin ortalama bir ayakkabıcıda bile yoktur lan o kadar ahsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Marty said: 300 cift ayakkabiyla nasil gumrukluk birsey yok? typo mus o 300 degil 3müs. kesin bilgi yayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yengenin adi imeldaymis ..gencler bilmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Dragonfire said: Millet avrupaya hatun bulmaya gider, arkadaş hatunu türkiyeden götürüyor. restorana evden sarma dolma yapıp gitmek. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Abi kaç yaşındasınız acaba? 200 kilo eşyaya bağımlı hale gelebilcek nası bir hayat formu oluşturmuş olabilirsiniz merak ediyorum cidden. Bi tane film vardı, adam pilot muydu neydi, 3-4 kiloluk bir çantayla ordan oraya taşınıp duruyodu. O filmi izleyip feyz alın bence. Bi de zen men güzel şeyler var az okuyun ne bilim. Yazıktır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 guzelce kolileyip kargolicaksin. 1-2 ay surebilir ucuz yollu ama saglamca ulasir. kiyafet icin bu dedigim kozmetik ne olur bilemiyorum. ptt ile bi gorusun once ondan sonra ozel kargo sirketlerine sprun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 1000 tl lik ayakkabıları ayırsın annesinin evine vs. yollasın. diğerlerini ya satın ya da bağışlayın. 10 15 çift yanında götürsün işte yeter. zaten yurt dışına gidince orada da ayda bi yeni ayakkabı alacaktır tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 benim tanıdığım sevgili/arkadaş vs kadınlar maks 4-5 çift ayakkabıya sahip cidden 50+ ayakkabısı olan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 paran olduğu kadar çift ayakkabında olur. ne garip stereotypelar yaratmaya çalışıyorsunuz abi. erkek için pc fetişistliği ne ise kadın içinde kozmetik-ayakkabı-giyim öyle. parası el verdiğince alır. çok ayakkabı, çok elbise diye bir şey yoktur kadın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 wanted ortamına biz de girelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 @bingildak sen ekran kartı update edince arada eskisini mi takıyorsun ne alaka şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bunu diyecektim, denilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yav said: Abi kaç yaşındasınız acaba? 200 kilo eşyaya bağımlı hale gelebilcek nası bir hayat formu oluşturmuş olabilirsiniz merak ediyorum cidden. Bi tane film vardı, adam pilot muydu neydi, 3-4 kiloluk bir çantayla ordan oraya taşınıp duruyodu. O filmi izleyip feyz alın bence. Bi de zen men güzel şeyler var az okuyun ne bilim. Yazıktır ya pilot değil ya; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ı ıh alakası yok. up in the air'di bahsettiğim film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 WaNTeD said: @bingildak sen ekran kartı update edince arada eskisini mi takıyorsun ne alaka şimdi sevdiğin şeye para harcamanın sonu yok demek istedim. pc'de 3k a da setup toplayabiliyorsun, 15k harcayarak da. 15k harcadıktan sonra bir ay sonra çıkan şeyi yine alıyorsun. sevdiğin şeye paran varsa harcamanın istemenin satın almanın sonu yok. adetle kısıtlama koymazsın. ne olursa olsun bu. araba de, pc parçası de, ayakkabı de, elbise de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 biz burda 15k setup yapıp 6 ay sonra yeni ekran kartı çıktığında alana da laf ediyoruz/ederiz. mallık çünkü o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 sahip olduğun düzende yorumlamaya çalıştığın için mallık olarak çıkarım yapıyorsun. sen ne kadar mallık olduğunu düşünsen de o adam istediğini alıyor, engel değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bingildak said: paran olduğu kadar çift ayakkabında olur. ne garip stereotypelar yaratmaya çalışıyorsunuz abi. erkek için pc fetişistliği ne ise kadın içinde kozmetik-ayakkabı-giyim öyle. parası el verdiğince alır. çok ayakkabı, çok elbise diye bir şey yoktur kadın için. bingildak anlamis olayi ben 300 dedim o lafin gelisi. ama cok yani ayakkabisi seviyor demekki ayakkabiyi. iki bavulluk esyasi olsa zaten gelip burda konu acmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 burda kimsenin bir şeyi engellemeye çalıştığını zaten sanmıyorum, anlamaya çalışıyoruz neden öyle olduğunu neler düşünüldüğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Ayakkaplar loboutindir olm belki. Ama makyaj seti kac para olcak amk. En kralini 2-3k ya kurarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bingildak said: sahip olduğun düzende yorumlamaya çalıştığın için mallık olarak çıkarım yapıyorsun. sen ne kadar mallık olduğunu düşünsen de o adam istediğini alıyor, engel değilsin. Ben engel miyim diyorum? Ha mümkünse yapmasın tabii mal olmasın insanlar. Ben de malım mesela. 500 oyun var steam. 350 sine temiz dokunmamışımdır. Ama hala indirimde alıyorum. Mallık. Ama yapıyorum yine de 3 indirimde 1 falan dayanamayıp alıyorum bişeler Ha benimki baya masum. Oyun paraları çok ufak paralar. Ama olsun yine de mallık olduğunu kabul etmek lazım. Ayakkabı veya ekran kartını böle boş yere almak, direk mallkk Sonsuz parası olanlar yapsın öle mutlu oluyorsa, ayrı. Ama manasız olduğu gerçeği değişmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Barsan, Ekol vs. lojistik firmaları ile görüş. Tırla çok daha ucuza gelir. İstiflemeye uygun paketle, o da baya farkediyor fiyatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar