Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurt disina tasinanlar az bakin.


Seele

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Goturmeyip yenilerini alsan daha kardasin :P

Ya da ara ara ulkeye geldiginde bavullayacaksin

abi elbise makjay malzemeleri bakim setleri 300 cift ayakkabi vs. hepsi kisisel esyalar. bunlari satamazsin yenilerinide almak imkansiz ayrica yok öyle bir bütce bende. hani buzdolabi camasir makinese vs tasmiyoruz .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

cilt ürünleri pahalı olursa olur, onları götürürsün zaten bavulunda büyük değil gramajları. onun dışında far, allık falan götürülmez abi manyak mısınız. bir tane starter kit gibi yanında götürür, orada ufak ufak toplar zaten. giren sana girer hahaha maddi olarak ama 2-3 ayda setupını kurar rahat eder.

ayakkabı her türlü satılır ikinci el sitelerinde, kadınların 2. el ayakkabı elbise falan sattığı bir site var. adını hatırlayamadım, genç bir hatun melek yatırımcı ile başlayıp köşeyi döndü. modacruzmuş adı. oraya bakın. baya hızlı gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

300 çift ayakkabı alan hatun nakliyeyi pek dert etmez bence. Eşin deiğilse henüz kurtul almanyada hazırını al, olmuyorsa ayakkabılardan kurtul bidaha o kadar çok ayakkabı aldırma. Böyle ocağına incir ağacı dikerler haberin olsun.
Millet avrupaya hatun bulmaya gider, arkadaş hatunu türkiyeden götürüyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vaktiyle Katar'dan 80 kilo gibi bir kargo yolladim, hepsi kisisel esya. THY hava kargo ile 220 USD gibi bir para odemistim.
Koli geldiginde, 100 TL belge parasi verdim. Birde Cuma ucagi ile gelmis, Cuma 3 te telefon edip kargonuzu gelin alin dediler. Ulan 2 saat sonra mesai bitiyor, uyaniklar oradan da hafta sonu icin 60 TL antrepo parasi gecirdiler. Ondan sonra gumrukle yarim gun hasir nesir olduk. Zaten gumrugun tamami gumruk komisyoncusu, safi vatandas bir biz variz. Neyse mevzuatti, kontroldu, hesapti, ogle arasiydi derken oglen 3 gibi cektik mali(sabah 9 da gittik oradan oranti kurulabilir).
Gerci Almanya'da daha smooth tur ama, gumrukluk bisi varsa, gumruk islemlerini de halleden bir kargo sirketi bul.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...