Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 YazilImla psikolojik donanımla fiziksel saldırı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Amiral batti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 herhangi para verip de aldığım cihaz patlarsa <> pişmanlıktır demeye doğal olarak hak kazanıyorum bence asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 yau 4 sene önce iphonelar da milletin götünde (literally) patlamamış mıydı. apple niye toplatmamıştı acep. samsung mu enayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Samsung geçenlerde refubrished satacağını da duyurmuştu, bu cihazlar öyle geri satılır daha ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Komodo said: Afterdeep said: Markanın gücüdür tüm cihazları bir anda toplatabilmek, refurbished cihazları kutulayıp sıfır diye kullanıcılara dağıtmıyorlar en azından! çöpe atıyolarmış toplattıkları cihazları. Refurbished duyuruldu zaten Amerika için. Uygun fiyata orada satılırlar sorun değil. En azından "refurbished" olduğu açıklanarak satılacak. Apple'ın yaptığı gibi müşteri memnuniyeti kisvesi altında değiştirilmeyecek cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Bu arada bu olay tüm telefonların başına gelebilir aynı pil sistemine sahip olan. Gereğinden fazla hızlı şarj etmek ya da telefonun sistem olarak pili gereğinden fazla hızlı şekilde yemesi durumunda ortaya patlayabilecek bir el bombası çıkıyor. Apple'da da olan birşey ama ne kadar dikkatli bakıldığı ile alakalı; Samsung yaklaşık 1 milyona yakın Note7 sattı çıktığından beri, bildirilen 35 vaka var bu konu ile ilgili (Türkiye'de hiç problem yok bildirilen. Kaynak: BTK Açıklaması). 1 milyonda 35 eminim diğer markalarda da ortaya çıkan bir orandır, buradaki problem üretim ile alakalı bir sorun olması ve riske etmemek için herşeyin toplatılması, Amerika değişim yapıyor yeni cihaz ile. Türkiye'de şu an istenirse para iadesi seçeneği var. Tüm cihazlar bozuk değil anlayacağınız, sadece bir önlem. Apple örnekleri; 1 2 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 HTC patlamıyor örneğin . Apple ile savununca Tayyipvari dediğimiz savunma oluşmuş. Ama onlarda da Oluyo banane isin fıtratında var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 http://kxan.com/2016/09/02/htc-phone-explodes-catches-mattress-on-fire/ iki gün önce patlamış daha sdljvkhsdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 bingildak said: ginaly said: 2700'e Note 7 getirteyim isteyene sdfsd nirden kayıt ık bık var mı arabistandan. kayıt hariç. 140 lira da ona alıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Tayyip tarzi savunma demen komik olmus zira buraya salca olanlar hangi markanin fanboylari genelde bilinrn birsey. Sozum ona patlamayan HTC ile mutluluklar, bu arada aramaya da inanalim :) HTC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 gene ayni oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 He yav he.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 allam yeter la :D biri samsung hater, diğeri samsung'da çalışıyor. direk siyah-beyaz. gri yok. vardır bi bok samsung'un patlayan telefonlarında, yoksa milyonda 24 için toplatılmazdı. iphone da çıktığında 5-6 tane rapor çıkmıştı ortaya patladığına dair ama hiç toplatılmadı. he benim bir sonraki alacağım telefonun (aynı kamera ve ekran kalitesi devam ederse) samsung olacak muhtemelen. 3-5 pil patladı diye markaya güvenim mi sarsılacak abi. neyin derdindesiniz. ha benim elimdeki telefon patlasaydı tabii bir daha o markaya dokunmazdım ayrı konu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 "Samsung merkez, patlıyor herkes!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 samsungun igrenc romlari yeter almamak icin. cin uretimi cakma ucuz telefonlara benziyor. hele bi de comic sans yapanlar var o igrenc menuleriyle. htcyi yazilimda tek gecerim, cok temiz duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 1 milyonda 35 tane telefon bozulmasiyla kimse geri cagirmaz telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Rom S6 serisinden beri iphonedan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 iOS saniyorum 6'dan sonra hic cezbetmedi beni ya, bu temayi sevemedim bi turlu. o cikirt sesi ne guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 şu son mesajlarda hater falan yok, olay bir şey söylenmesin söylenirse wot yazıp savunayımdan ibaret kendi kendine kasılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 TELEFONUN PATLADIĞI GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMİYOR TABİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 3 senedir note 3 kullanıyorum cok memnunum ama note 7 de curve ekran getırmelerını sevmedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2016 Kimseye birşey kanıtlayan yok. Samsung'un kime kanıtlanmaya ihtiyacı var. Ne iddia ediliyorsa link koyuyorum aksini gösteren sadece. İyi irdele durumu sonra görüş bildirirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Kullanıcı hatası başka donanım hatasından tüm urunu dünyadan geri toplamak başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2016 toplanan note 7 de işıd e karşı kullanılması için suriyeye sürülecekmiş. allah razı olsun samsung bizi teröre karşı olan savaşımızda yalnız bırakmadı. kimse samsungun gücünü sorgulayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar