PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 sabonis said: @bingildak o yüzden zaten 1'den fazla fingerprint tanımlıyon, bir de düz şifre koyduruyor telefon güvenlik amaçlı. pek başarılı değil bence samsung'da bu iş. note5 kullanıyorum, iki parmağımı ikişer kere kaydettim hatta toplam dört olacak şekilde, ona rağmen defalarca algılamadığı oldu. isyan edip kapattım ben de, görebilceği şekilde basmakla mı uğraşıcam sürekli.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 babamda da aynısı oldu. tanımadı diğer tanıttığı parmakları. şifre girip kaldırmak zorunda kaldık.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 aklıma gelebilecek her şekilde basarak tanıtmıştım bi de o kadar uğraşıp sdflkmsdvsd. yok düz zeminde, yok cebimden şöyle çıkarsam, yok şöyleyken bassam falan diye. ona rağmen kurtarmadı.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Ben s7 edge kullanıyorum valla. 2 parmak kaydettim. 20'de 19 falan işliyor. işlemediğinde de muhtemelen parmağın tanımlamadığım bir kısmını falan koyuyorum ondan algılamıyor. Bir de aşırı hızlı yani. iphone kadar iyi yaptılar s7 ile herhalde.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 onda daha iyi diye duymuştum zaten, doğrudur. 19/20 olsa dert etmezdim zaten. 4/5 gibi bir oranla karşılaşınca dayanamadım sdfg
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kanuni said: Irisssss :) al abi =) http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Candice+Patton+Nintendo+Lounge+TV+Guide+Magazine+rXhZHt8jmwwl.jpg
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 sevmiyo muydun bu diziyi sen
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Kanuni said: Angry bird! Angry bird çok seviyorsan git konuş Kanuni. bak onun da sana karşı ilgisi varmış. belki evlenirsiniz felan.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Bone küçük çaplı bir sanrı yaşadı sanırım
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Baya sinirli pc oyunlarinda da acaip. delirmis gibi..
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Biraz baktim su iris olayina da, gozuken su ki goz, telefon acisi tam 90derece olmali gibi gozukuyor. Note5 in parmak okuyamamasindan daha kotu degil tabiki.. Bakalim en merak ettigim olay su iris benim ya.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Kanuni said: kizi pek sevmedim. az daha memesi olsa aslinda olur da. bi de bonec oyle ya..
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 iphone 6s var bende. ilk ayfon deneyimim. mutsuzum. geçmeye değer mi?
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 samsungun geri tuşu ve kısayolları beni cezbeden tek yanı. yoksa hepsi aynı bok ya. note7 tabi daha büyük bir telefon. kalem malem var ektrası. alışık değilseniz zor gelebilir. ben note3 note 4 note 5 seriyi komple kullandım. arada bi iphone 6 maceram var ama yapamadım. alışkanlık meselesi. yapamadım derken telefon bana küçük geldi mesela. uzun zamandır note kullandığım için. yoksa memnundum.
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 batarya tatmin etmemiş sanki, gerisi iyi gibi duruyor. bunda sonra S edge serisi alır götürür gibi geliyor. s7 edge aldığım günden beri öyle böyle memnun değilim. çift taraflı edge filan yaparlarsa 8 de mükemmel olur
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Emre333 said: batarya tatmin etmemiş sanki, gerisi iyi gibi duruyor. bunda sonra S edge serisi alır götürür gibi geliyor. s7 edge aldığım günden beri öyle böyle memnun değilim. çift taraflı edge filan yaparlarsa 8 de mükemmel olur valla note 5'le 8-9 saat ekran süresi görüyorum, işlemci değişmese bile illa ki daha iyi olur büyüdüğü için. sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 3579 tele http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-note-7-samsung-turkiye-garantili-p-HBV0000000UVD
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 pazar günü yurtdışına çıkıorm fiyat 2100 dirhem 1720tl'ye gelior + ne masrafı var bunun yanında? kayıt falan ne kadar tutuyor? http://uae.souq.com/ae-en/ae-electronics-mobiles-laptop-cameras-tvs-accessories/c/ edik: s7 ye atacaktım note 7 miş burası
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Teşhir cihazları gelmiş mağazalara , tutuş olarak s7 edge göre daha başarılı cihaz, daha bi dengeli duruyor elde , onun dışında spen , ekran boyutu dışında bi farkı yok
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 quixef said: Tek farkı USB 3.1 gibi Türkiyeye gelenler 3.1 değil sanırım
Öne çıkan mesajlar