senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 cocuk yaptıysa oluyor bazılarında böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 söylendi mi bilmiyorum da bi 20 sene önce olsa lucy lawless efso giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 kaptan amerikanın ilk filminden beri böyle sıkıcı bi trailer izlememiştim. amerikan yapımı world war settingi? no ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Memesiz ve esmer tenli wonder woman. Umarım DC kısa zamanda satılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Cokomantis said: söylendi mi bilmiyorum da bi 20 sene önce olsa lucy lawless efso giderdi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 moriarty said: sanssizsansli said: Eyşan Özhim'in hollywoodda rol alabilmesi güzel. Sam said: eyşan özhim'in ruhunun önünde ruhu diz çöker, tövbe ister. Gallant said: Eysan Ozhim e laf yok walla:) Gerci Gal in da takipcisiyiz :D size kötü bir haberim var. yıllar acımamış. https://img.haberler.com/haber/953/manken-eysan-ozhim-son-goruntusuyle-hayal-8437953_9268_m.jpg OHA BU NE YA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dc'nin boktanligi yalniz. adamlarda kahraman yok bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Feamer said: Cokomantis said: söylendi mi bilmiyorum da bi 20 sene önce olsa lucy lawless efso giderdi. (tu) Bütün benliğimle katılıyorum Xenia' m warrior prinsisim. Çoçukluk aşkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 RamsesII said: Memesiz ve esmer tenli wonder woman. Umarım DC kısa zamanda satılır... şükrediyoruz ki zenci yapmadılar, marvel öyle yapıyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 moriarty said: sanssizsansli said: Eyşan Özhim'in hollywoodda rol alabilmesi güzel. Sam said: eyşan özhim'in ruhunun önünde ruhu diz çöker, tövbe ister. Gallant said: Eysan Ozhim e laf yok walla:) Gerci Gal in da takipcisiyiz :D size kötü bir haberim var. yıllar acımamış. https://img.haberler.com/haber/953/manken-eysan-ozhim-son-goruntusuyle-hayal-8437953_9268_m.jpg Hakkaten pogacaya donmus. Su anda 47 yasinda, bizde kendisinden bir Charlize Theron performansi beklemedik ama hic bakmamis kendine. En azindan biraz Ebru Salli ya ozenseydi toparlardi. Gerci biz onun eski halini karsilastirdik. Vaktiyle TEM de kaza yapiyorduk onun Network Altinyildiz reklami yuzunden. Gal Gadot guzeldir, ama dogru Wonder Woman midir tartisilir. DC nin kendi hero larini anlatamama ozurlulugu var zaten. Marvel karakter gelisimini daha iyi ozetliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 yine kendine baksa baya bi düzelir de gerek duymuyor artık demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 olm kadın meme kanseri falan olmuş. o ara neler yaşadı, psikolojisi nasıldı kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 kursun gecirmeyen, lazer bakisli adam bilekleri ile mermi sektiren kadin cok hizli kosan adam sudan cikmis adam cok 1950ler. olm bunlarin yeni, is yapabilecek karakteri hic yok mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 SUDAN ÇIKMIŞ ADAM SDJKFGASDOLHGFSDOŞGSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 dasaaa said: kursun gecirmeyen, lazer bakisli adam bilekleri ile mermi sektiren kadin cok hizli kosan adam sudan cikmis adam cok 1950ler. olm bunlarin yeni, is yapabilecek karakteri hic yok mu la? bunu ben de düşünüyorum ama bunlar iş yapıyorken yenisini çıakrmak işlerine gelmiyor sanırım. diğer taraftan da zevkli lan, ehehe tanrı var tokmağı var uçak vuruo fln. bira cips filmleri işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Ya diğeri de paslanmaz kalkanı olan adam aynı mantıkla. Diğerini daha iyi çekiyorlar diye izleniyor. Doğru düzgün çekseler sudan çıkmış adam bile iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 şunlar arasında benim gözümde bi batman biraz farklı geliyor, daha bi oturaklı idi batman filmleri sanki. O karanlık atmosferi vs bi de son x-men bşraz farklıydı wolverinli olan gerisi hep aynı stayla işte. ha superkahraman filminde en sevidğim watchmen idi. gelmedi öylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Redeagle said: Ya diğeri de paslanmaz kalkanı olan adam aynı mantıkla. Diğerini daha iyi çekiyorlar diye izleniyor. Doğru düzgün çekseler sudan çıkmış adam bile iyi olur. o konuya karakter derinligi falan deniliyor abi iste. dc'nin filmlerinde oyle bir derinlik yok. -sen binalari kirdin, seni dovucem. +hele gel sen -ananin adi summeye mi senin de? bu ne ya... tum filmleri bu tarz adamlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=sdiIksE8v5Q fragmanı o kadar kötü ki tahminimce iyi film çıkacak. dc sinematik evrende genelde hep böyle oluyo ssadfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2017 The world has wonderwoman. Feministlere gun dogdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Olmamış, çok yavaş, aksiyon az, olan da yapay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Uyarlama olarak tam olmus bence. Sinop aciklarindaki adadan Londra'ya nasil vardilar, orasini anlamadim bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 birkaç sahne gördüm nette çizgiroman filmi için bile baya komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 GERGE said: Uyarlama olarak tam olmus bence. Sinop aciklarindaki adadan Londra'ya nasil vardilar, orasini anlamadim bir. türkish airlines sahnesi yok mu hatta giderken powerbank'ini alsınlar falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 gayet olmuş film. hatta bana göre şimdiye kadar dcden çıkmış en iyi yapım olmuş, nolan filmlerinden sonra.gal gadotta çok güzel oturmuş. mavi gözlü, pamuk tenli orjinal çizimine göre daha yunan kadını tipinde,kara saçlı-kara gözlü akdenizli ww yi ben daha çok sevdim. bi sevmediğim slow-monun bokunu çıkarmaları oldu.çok fazla kullanmışlar.yinede güzel, plajdaki savaş sahnesi ve no mans landde çıktığı sahneler muhteşem mesela. kadın süperkahramanı kaldıramayacak kadar anti-feminist bi mağara adamı veya yobaz değilseniz izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar