Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Cokomantis said: Aluriel said: aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh "e tabi küçük yer, herkes birbirini tanıyo" geyiğini bu sefer ben yapabilir miyim? Aynen abi mecidiyeKÖY dedigin yer sonucta baya kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 senko said: yurtiçi de arasta hiç böyle bişi yapmadı evde bulamazlarsa arıyorlar. olm o senin okunmus bir insan olmanla alakali. yurticinden paket istedim. getirdik dediler, alan yok. ertesi gun "biz size geldik evde yokmusunuz" kagidi birakmislar. evde adam vardi. mekanlarina gittim. "sizin paket dagitilmis ya!" dediler. 1hafta sonra yanimda mr hand vardi sanirim. d&r'dan aradilar. "ya sizin kargo size ulastirilamamis. geri geldi" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Surat ve Yurtici ile geliyor aldigim cogu sey, sorun yasamadim daha. MNG cok dertli oldu bana hep. Oturdugun bolgeye dagitim yapan sube ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bizim burdaki yurtiçi, kargo şubeye geldikten 1 hafta sonra falan anca dağıtıma çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bu aras kargo öküzleri daha önce benim topladığım kasayı zeminde takla attırarak getirmeye kalktı öküz oğlu öküzler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Geçen aras kargodan gelip zili çaldılar. Bağırıyorum kim o diye ses yok hala zili çalıyorlar. Aşşa indim paşam apartman kapısını bile açmamış bi yandan telefonla arıyor bi yandan zile abanıyor. Yurtiçi biraz daha iyi ama onlarda pasajı 1. Kat olarak sayıp bi kat aşşaya gidiyor bulamadık sizi diye kağıt bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bingildak said: Aluriel said: aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh çoğu durumda olay zaten çalışanın ahlakıyla ilgili zaten. hepsinde 10 numara adam var, hepsinde şerefsizin önde gideni var. mesela aras benim cep telefonumu kutusuyla dairenin paspasının üzerine bırakmış ve gitmiş. 3000 tl bırakmış adam paspas üzerinde. biri yukarı çıkarken alsa gitse kimse soramaz kim aldı diye. şu olay keşke bizde olabilse ya... suburban evlerde direk paspasın üzerine bırakıp gidiyorlar amerikada falan. asla da çalınmıyor.. düşün seninki yine iyi apartmanda 15 daireden birini riske ediyor, ki komşudur yapmaz falan filan. amerikada baya bildiğin sokağa bırakıyor adam kutuyu. kaç kere arkadaşa, tanıdığa, akrabaya sipariş verdim, 1 kere sıkıntı çıkmadı. ilk kez teslimat notunda "left on the porch" notunu görünce aha kesin yaprağı yedik çalınacak demiştim. sonra birkaç kere daha olunca alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bayağı da var aslında çalınan. fedex arabasını takip eden white trash peşinden giderek kutuları topluyor falan. US o kadar da ilkeli bir yer değil ortadoğu kadar kötü olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 çalınmaması mümkün değil, ufak komünler de daha az olur ama olur. çok saçma bir uygulama bence. onun gelişmişi var, TR e de geldi aslında ama nedense daha yaygınlaşmadı. uygulama şöyle, her yerde belli noktalar belirliyorlar. bakkal, tırnak salonu, internet kafe, anahtarcı gibi aklına ne gelirse. sabahtan akşama kadar açık olan noktalar. paketin adresin yerine buraya gidip bırakılıyor, onların emanetine, oradan teslim alıyorsun. baya güzel bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 valla bizimki bırakıyor işte bakkala istediğimizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 goldbären said: bayağı da var aslında çalınan. fedex arabasını takip eden white trash peşinden giderek kutuları topluyor falan. US o kadar da ilkeli bir yer değil ortadoğu kadar kötü olmasa da. e tabii muhtemelen mahallesine göre değişiyordur. benim gönderdiğim kapıya bırakılan evler los angeles ve san fran'daydı. ghetto mahallesine yollarsan uçar zaten kesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ben elimden geldiğince yurtiçiyle çalışmaya çalışıyorum, kargo takip yapabildiğm için şubeye indirilince de yakalarsam "dağıtma çıkarmayın akşama gleip alcam" diye telefon ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feodor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 ulfang said: Evde olduğum gün mesaj geliyor geldik bulamadık diye , apartman kapısına kağıt yapıştırıp gitmişler. yahu bu nasil bir sapıklıktır ? geldiysen bi zile basaydın. Ben kapının önünde yaşamaıyorum beynine soktuğumun. aynı problemi yaşamıştım. bimer aracılığı ile şikayet ettim ulaştırma bakanlığı'na iletildi, ufaktan bir ceza yediler. aras genel merkezden de üst yönetim ıslak imzalı özür mektubu gibi birşey gelmişti. fakat görülen o ki değişen bir şey yok, şubeleri kafalarına göre takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 cidden şube ve çalışanla alakalı. videosu vardı yanılmıyorsam apartman kapısına gelip(paket yanında bile değil) zili çalmadan ilgili posta kutusuna kağıt yapıştırıp giden. bizim hastanede direk bana teslim edilmesi gereken paket için arayan adamın "ameliyattayım, yarım saate geliyorum" dediğimde beklediğini gördüm. ha her gün aynı adam geliyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bingildak said: çalınmaması mümkün değil, ufak komünler de daha az olur ama olur. çok saçma bir uygulama bence. onun gelişmişi var, TR e de geldi aslında ama nedense daha yaygınlaşmadı. uygulama şöyle, her yerde belli noktalar belirliyorlar. bakkal, tırnak salonu, internet kafe, anahtarcı gibi aklına ne gelirse. sabahtan akşama kadar açık olan noktalar. paketin adresin yerine buraya gidip bırakılıyor, onların emanetine, oradan teslim alıyorsun. baya güzel bir sistem. Var trde, bukoli, gayet de iyi çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 bakkal "yok abi gelmedi ben görmedim öyle bişi" demiyor mu? hadi bakkal demez de internet kafeci 12 yaşındaki kantırcı knaytçı çocukları üstüne salar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 anlaşma yapıyorlar o noktalarla, öyle sözlü değil yani. verilen tarih belli, teslim alanın imzası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ben kargoları üniversiteye göndertiyorum hep. Bir dönem Yurtiçi istisnasız her seferinde mesai bitiminden sonra getiriyordu kargoyu üniversiteye. Bir keresinde kedi maması sipariş ettim, evde mama da yoktu. Sabah 10'da dağıtıma çıktı kargo, aradım 20dk ye geleceklerini söylediler falan. Sonra akşam 6'ya kadar bekledim, ne gelen var ne giden. Şubeyi arayıp kavga ettim, normalde yolumun üzerinde şubeleri ama evimin kapısına getirttim. Hatta şube müdürü getirdiydi, bir posta da ona çıkıştım. Sonra akılları başlarına geldi, telefon vs. açmaya başladılar her şey için. TL;DR ağlamayana meme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Surat Kargo'nun ana ozelligi telefon acmamalari sanirim. Bir kere subedeyken aradim telefonlarini, calmadi bile. Bende caliyor bu arada, subede ses yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 biri çıkarmıştır kabloyu telefondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Tum subeleri oyle, sirket politikalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 "abi hattı" ayrıysa demek ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 bana bi kere kargoyu getirmeyi unutmusladır. literally, evime kadar gelip kapıyı calıp geri döndüler adam kargoyu subeden almadan dağıtıma cıkmıs. sırat kargoydu sanırım hangisiydi tam hatırlamıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 abi şu ana kadar aldıgım ürünlerin hiç birini eve getirmedi yurtiçi kargo. dağıtıma çıkarıldı diyor bekledim beşe kadar gelmedi. aradım gelmedi dedim dagıtım 6 6 buçuğa kadar devam ediyor dedi eyw dedim. 7 ye kadar burdayız dedi bu arada. aradım şimdi cevap veren yok. hala gelmedi kargo şu ana kadar da hiç getirmediler zaten. ya evde yok kagıdı bırakıyorlar(evde oldugum halde) ya adresi bulamadık kagıdı. her yerde böyle mi bu yurtiçi acaba merak ediyorum. hepsiburada ürünü alırken kargo firmasını göstermiyor deli oluyorum aldıktan sonra yazıyor yurtiçi ya da aras diye. aras kargo istisnasız sabah 10 da getiriyor her kargoyu. dağıtıma çıkıyorum diyip evde oturuyor mu bu adamlar napıyor anlamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2016 aras kargo ve sürat kargo (hele darbe yüzünden %100 randımanlı düzgün çalışıyorlar ahaha) benim için en iyiler. ups meh, yurtiçi direk shit tier. istanbul küçükyalı ve bodrum turgutreis (kargolar istanbul'dan geliyor) performanslarına göre bu. http://i.imgur.com/BqU03Vq.jpg patiye başlığını açmıştım. 29'u akşamı gelmişti. şube zaten telefonunu açmıyor, birde şubede tutacaklarına bodrum'un başka bölgelerinde araçta gezdiyorlardı. bizim buraya sanırım haftada 1 gün geliyorlarmış. akyarlar mevkii de turgutreis'e 15dk falan. bu sene gene yurtiçi kullanmam gerekti. gene 1 hafta'da anca geldi. 3 senede bi değişim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar