Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aras kargo

ulfang

Öne çıkan mesajlar

bunu arasa indirgemek yanlis

surat kargo annenize 'teslim ettik' dedi ev bosken, ptt de 'mahmut bey size verdik ya dun' dedi ikisi de yanlis kisilere teslim etmisler. ptt adami bulup aldi geldi paketi, surat kargo bulamadi tff moto kurye ile yenisini yolladi (mac biletiydi)

yan binadaki mng subesine kargo geleli 2 gun olmustu en son gittim aldim, niye getirmediniz dedigimde 'teslimat suremiz 3 gun' dedi

yurtici aradi oglen 11 gibi arayip 'yoldayiz 10dakikaya ordayiz' dedi, vay be kargo firmalari duzeliyor galiba derken aksam 6 bucukta teslim etti

Sirayla hepsini deniyodum bi ara simdi en ucuzunu seciyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Genwa said:

bunu arasa indirgemek yanlis

surat kargo annenize 'teslim ettik' dedi ev bosken, ptt de 'mahmut bey size verdik ya dun' dedi ikisi de yanlis kisilere teslim etmisler. ptt adami bulup aldi geldi paketi, surat kargo bulamadi tff moto kurye ile yenisini yolladi (mac biletiydi)

yan binadaki mng subesine kargo geleli 2 gun olmustu en son gittim aldim, niye getirmediniz dedigimde 'teslimat suremiz 3 gun' dedi

yurtici aradi oglen 11 gibi arayip 'yoldayiz 10dakikaya ordayiz' dedi, vay be kargo firmalari duzeliyor galiba derken aksam 6 bucukta teslim etti

Sirayla hepsini deniyodum bi ara simdi en ucuzunu seciyorum

ups'e gel al kargoyu dersin 2 gün sonra gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

ulfang said:

Evde olduğum gün mesaj geliyor geldik bulamadık diye , apartman kapısına kağıt yapıştırıp gitmişler. yahu bu nasil bir sapıklıktır ? geldiysen bi zile basaydın. Ben kapının önünde yaşamaıyorum beynine soktuğumun.

kapıda şifre varsa ve alttan zili çalmayı beceremedilerse yapmışlardır.
bana da yurtiçi yaptı aynı boku 2 kere. 2 gün telefon açmak zorunda kaldım. şubeye 2 günde gelen kargo şubeden de bana 3 günde geldi sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh

çoğu durumda olay zaten çalışanın ahlakıyla ilgili zaten. hepsinde 10 numara adam var, hepsinde şerefsizin önde gideni var. mesela aras benim cep telefonumu kutusuyla dairenin paspasının üzerine bırakmış ve gitmiş. 3000 tl bırakmış adam paspas üzerinde. biri yukarı çıkarken alsa gitse kimse soramaz kim aldı diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Şubeden şubeye, çalışandan çalışana çok değişiyor ya kargo firmaları. Mesela Ankara Ümitköy'de kesinlik Yurtiçi berbat. Aynen adamlar evdeyken zili çalmayıp geldik yoktunuz diyor. Aras ise her sefersinde arıyor. Hepsi aynı bok ama işte çevrenizdeki şube ve şubenin çalışanları önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

şifreli zil falan yok abi bildiğin zil işte ya , az önce aradılar birde şubede kargonuz var gelip alırmısınız diye... beynim yanıyor yeminlen lanet olsun dedim getrirmezseniz getirmeyin istemiyorum. yurtiçi yine ertesi gün yine dağıtıma çıkarıyor hiç değilse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...