ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Ne kadar çalışanı varsa iyi kötüsü !&%&'!+^'!%&!+!'+!!!!!!! rezil herifler ! it oğlu itler ! cinnet geçirdim ulaaaaaan. silahı doldurum basıcam şimdi manşetlere bakın yarın amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yarın gazeteye çıkacak adam önce patiye düşmez. sdfkmnlşdsf geçmiş olsun sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yapmak istediklerimi yazıyorum deşarj olmam lazım sinirden görüşüm titriyor rage mode açık şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 http://i.imgur.com/umcGzYs.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 noldu pakedini mi getirmediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=PKUDTPbDhnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Evde olduğum gün mesaj geliyor geldik bulamadık diye , apartman kapısına kağıt yapıştırıp gitmişler. yahu bu nasil bir sapıklıktır ? geldiysen bi zile basaydın. Ben kapının önünde yaşamaıyorum beynine soktuğumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 aras çok kötü abi. baya kötü. hani bayaaaaaaa kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 en kötüsü sürat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Aras Kargo'nun bazı dağıtım depolarında bir çalışma yaptık zamanında, şunu diyebiliriim ki kargonuz ulaşırsa bir mucizedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bunu arasa indirgemek yanlis surat kargo annenize 'teslim ettik' dedi ev bosken, ptt de 'mahmut bey size verdik ya dun' dedi ikisi de yanlis kisilere teslim etmisler. ptt adami bulup aldi geldi paketi, surat kargo bulamadi tff moto kurye ile yenisini yolladi (mac biletiydi) yan binadaki mng subesine kargo geleli 2 gun olmustu en son gittim aldim, niye getirmediniz dedigimde 'teslimat suremiz 3 gun' dedi yurtici aradi oglen 11 gibi arayip 'yoldayiz 10dakikaya ordayiz' dedi, vay be kargo firmalari duzeliyor galiba derken aksam 6 bucukta teslim etti Sirayla hepsini deniyodum bi ara simdi en ucuzunu seciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Genwa said: bunu arasa indirgemek yanlis surat kargo annenize 'teslim ettik' dedi ev bosken, ptt de 'mahmut bey size verdik ya dun' dedi ikisi de yanlis kisilere teslim etmisler. ptt adami bulup aldi geldi paketi, surat kargo bulamadi tff moto kurye ile yenisini yolladi (mac biletiydi) yan binadaki mng subesine kargo geleli 2 gun olmustu en son gittim aldim, niye getirmediniz dedigimde 'teslimat suremiz 3 gun' dedi yurtici aradi oglen 11 gibi arayip 'yoldayiz 10dakikaya ordayiz' dedi, vay be kargo firmalari duzeliyor galiba derken aksam 6 bucukta teslim etti Sirayla hepsini deniyodum bi ara simdi en ucuzunu seciyorum ups'e gel al kargoyu dersin 2 gün sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 dreagloth said: en kötüsü sürat süratı süratlı bir şekilde infaz ettiler olaylar sırasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 kargo şirketlerinin recruiting profilleri ve maaş skalaları belli abi zaten. ups de aynı, aras da aynı, yurtiçi de aynı. zamanında çok yazdık ettik. ups yine en iyilerinden. aynı gün geliyor bu arada sabah ararsan pick up için. 2 gün sonra diye bir olay yok şehir içi istanbulda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 ulfang said: Evde olduğum gün mesaj geliyor geldik bulamadık diye , apartman kapısına kağıt yapıştırıp gitmişler. yahu bu nasil bir sapıklıktır ? geldiysen bi zile basaydın. Ben kapının önünde yaşamaıyorum beynine soktuğumun. kapıda şifre varsa ve alttan zili çalmayı beceremedilerse yapmışlardır. bana da yurtiçi yaptı aynı boku 2 kere. 2 gün telefon açmak zorunda kaldım. şubeye 2 günde gelen kargo şubeden de bana 3 günde geldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Aluriel said: aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh çoğu durumda olay zaten çalışanın ahlakıyla ilgili zaten. hepsinde 10 numara adam var, hepsinde şerefsizin önde gideni var. mesela aras benim cep telefonumu kutusuyla dairenin paspasının üzerine bırakmış ve gitmiş. 3000 tl bırakmış adam paspas üzerinde. biri yukarı çıkarken alsa gitse kimse soramaz kim aldı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Şubeden şubeye, çalışandan çalışana çok değişiyor ya kargo firmaları. Mesela Ankara Ümitköy'de kesinlik Yurtiçi berbat. Aynen adamlar evdeyken zili çalmayıp geldik yoktunuz diyor. Aras ise her sefersinde arıyor. Hepsi aynı bok ama işte çevrenizdeki şube ve şubenin çalışanları önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 arama olayı "ihbarlı gönderi" olabilir bu arada. ek hizmet olarak satıyor kargo şirketi sen gönderiyi yaparken. bu http://www.yurticikargo.com/urun-ve-hizmetler/yurtici-hizmetler/yk-yurtici-standart/teslimat/Sayfalar/Telefon-Ihbarli.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 zili çalabilsinler yeter ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 yurtiçi de arasta hiç böyle bişi yapmadı evde bulamazlarsa arıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Yurtiçine akşam altıda antalyadan teslim ettiler sabah 10.30 da istanbulda kapımdaydı. Arasla baya yumruklu sopalı kavgaya giricektim eskişehirde.Eşşoleşşekler dalga geçer gibi keyfi iş yapıyor dağıtımı yapan herif aynı zamanda şubenin sahibiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 şifreli zil falan yok abi bildiğin zil işte ya , az önce aradılar birde şubede kargonuz var gelip alırmısınız diye... beynim yanıyor yeminlen lanet olsun dedim getrirmezseniz getirmeyin istemiyorum. yurtiçi yine ertesi gün yine dağıtıma çıkarıyor hiç değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Aluriel said: aras kargodaki elemen hep arıyor ya abi paket var diye evdemisiniz yoksa bakkala mı bırakalım yine diye sdfgh "e tabi küçük yer, herkes birbirini tanıyo" geyiğini bu sefer ben yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2016 bende muğlada yaşıyorum abi benide arasınlar ne var , bugun arayabiliyorsan dünde arasaydın allahın lavuğu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar