Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Hepinize selamlar, Evet geri geldim bugün İnan'a rica ettim oda kırmadı sağolsun banımı açtı. Arkadaşlar zor günler içerisindeyin o yüzden gelmek istedim. İnsan okumuş ve en azından kaliteli insan arıyor fikir paylaşmak ve birbirine yardımcı olmak için. Eskisi gibi kesinlikle troll takılmayacağım yok paraymış yok pulmuş sizi sinirlendirmek için boş şeyler boşunda koşmayacağım yani. Şimdiden hepinize tekrardan selamlar. Sequo is back. Ama gerçek sequo is back. Saygılar. Alıntıla
µh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 cumadan beri çektiklerimiz yetmedi mi ya Alıntıla
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 µh said: cumadan beri çektiklerimiz yetmedi mi ya Çektirmeye gelmedim başkan adam gibi geldim trollü bir kenara bırakarak. Alıntıla
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 di said: Selam gencler, Oncelikle sozu gecen mesaj su; http://i.imgur.com/QmHoexf.png Sikayet ustune silindi cunku hos degil. Okuzlugun daniskasi. Ortada hic lafi gecmiyoken "su kisi bile bundan guzel" demek icin sorunlu olmak lazim, okuz olmak lazim. Siz bi sorun gormuyosaniz mesajda, birden bire bu kisinin bilinc altindan boyle bir mesajin cikmasi normal geliyosa, sorun forumda degil sizde. Sequo sana gelince cicegim, sen bi daha gelme buraya. Bak cok acik, cok net yaziyorum. Benim bu forumda yetkim oldugu surece senin burada yerin yok zira laftan anlamayan ne oldugu belirsiz herifin birisin. Ortaligi karistirmaktan, insanlara hakaret etmekten zevk aliyorsun. Noyan'in bi tik alti gibi davranip her yedigin ayarda "beni kiskaniyorlar", "beni cekemiyorlar" triplerine giriyorsun, iyice biktiriyosun. Yeter. Noyansiz ve sensiz cok daha guzel bu forum. İnan kim, hangi mod bilmem. Alıntıla
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 çöküverirlerdi maseratiye, spider'a vallahi. ibret alındı. hoşgeldin. :D Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi iban vereyim 10k at ben de zor durumdayım lütfen abi köpeyin oluyum abe Alıntıla
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Özledim hepinizi adamsınız :) Neyse kaçtım ben hepinizi çok öpüyorum. Alıntıla
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Aceace said: İnan kim, hangi mod bilmem. İnan titan Alıntıla
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 di'den açıklama bekliyoruz. Alıntıla
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 said: Arkadaşlar zor günler içerisindeyin o yüzden gelmek istedim. İnsan okumuş ve en azından kaliteli insan arıyor fikir paylaşmak ve birbirine yardımcı olmak için. BSG. Alıntıla
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 totemic said: di'den açıklama bekliyoruz. valla ben de bekliyorum... Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Welcome back. Demokrasi nöbetine gidiyor musun? Ayrıca forumda çeşitlilik iyidir. Di nin dedikleri de di yi bağlar ve de arya nın tepkisi önemli tabi Alıntıla
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Diyi resmen hice saymislar asdf Alıntıla
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Forumda darbe olmuş indirmişler di yi pararelciler Alıntıla
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 abi valla çocuk gibisiniz bazılarınız illa hır gür çıksın diye uğraşıyosunuz. yaşadığınız ülke müstehak size. yiyin biribirinizi. Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 di yasağını kaldırırsanız ben yokum demiş.Gizli bilgi yaymayın fazla. Alıntıla
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 gelmeyeydin keşke ya darbe üstüne darbe yiyoruz :( Alıntıla
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Ayrıca noyan da aktif artık yoksaaaaaaaaaaaa???????????????? Alıntıla
Peregrin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 asil darbe bize yapildi lan Alıntıla
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Ya şu adamı 50 kere banladınız 50 kere geri gelmesine izin verdiniz. Ottan boktan sebeplerle perma ban yiyen ve açılmayan birsürü eski pati üyesi varken hemde. Adam resmen patinin paralel paticik yapısı, SETÖ/PPY Alıntıla
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2016 Aceace said: İnan kim, hangi mod bilmem. Laorx said: İnan kim DynamicK Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.