Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Artik saat dedigin mekanik olur diyemiyorum. Gelen telefonlari kacirmadan acmam lazim, mesajlari da kacirmamam lazim. Is filan iste. Bunlara bakmaya basladim ben de iste. 500TL filan verebilirim ama tek istedigim sadece telefon gelince, sms gelince, mail gelince, WhatsApp'dan ya da Facebook Messenger'den mesaj gelince haber versin. Bunu buldum tum istediklerimi veren, tasarimi da hosuma gitti. http://urun.n11.com/akilli-saat/huawei-honor-zero-ios-ve-android-uyumlu-akilli-saat-siyah-P108661982 Burada anlatmis: http://www.pcadvisor.co.uk/review/activity-trackers/honor-band-zero-review-hybrid-smartwatch-activity-tracker-under-50-3633183/ Baska tavsiyesi olan yoksa, ya da bunu gorup kotu diyen yoksa alacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ek bir soru; birden fazla telefon, tek akilli saat kontrol icin olmasa dahi, notificationlarini almak mumkun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Akıllı saatin bluetoothu aynı anda sadece tek bir cihazla pairlenebiliyor. Büyük ihtimalle istediğinin tersi yani bir telefon birden fazla akıllı saat mümkündür. Ama senin dediğinin mümkün olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 telefonu alip cevaplamak ile saateten cevaplamak arasindaki dogacak zaman kaybi sana nasil zarar yaraticak ki gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Caldigini ya da mesaj geldigini duymuyorum cogu zaman, ondan alayim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 o zmaan mantikli en alinabilir smartwatch bu benim icin o da smartwatch'e benzemediginden verdigim linkteki fiyat fahis muthmelen, ama guzel alet. http://urun.n11.com/akilli-saat/huawei-smartwatch-black-stainless-paslanmaz-celik-P110447912?cid=604001&gclid=CK3QrK-t-s0CFUIq0wodki0FXA&gclsrc=aw.ds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Onlari cok begendim ben de, ama o kadar para harcayamam su anda. Aliyorum bunu: http://consumer.huawei.com/en/wearables/features/huawei-band-en.htm $10'a guzel degi kayis da satiyorlar bu saat icin, sonra da ondan takarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Ben moto 360 kullanıyorum GERGE,senin istediğin işleri yapıyor fazlasıyla. Memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 notificationu saatte görmek zorunluluğun yoksa saatten mesaj yazmak zorunluluğun yoksa gelen aramalar için miband titriyor kolunda. sarjı 1 ay dayanıyor. nabız ve gece uykunu ölçebiliyor ama yazılımının(app.) geliştirilmesi lazım ve işte yarıyor. 17dolar fiyatı. ama whatsapp facebook ve mesaj için biraz daha iyi uygulama bulmak lazım. sadece arama için baya iyi esas amacı dışında. 1den fazla telefonla eşleştirebiliyorsun. garminin baya başarılı modelleri var ama fiyatlar yükseliyor 500tl civarı çözüm bulabilirsin ama esas amaç HR ve activity track. vivofit e bakabilirsin 100$ fiyatı var. vivosmart hr ve forerunner modelleirnede bakabilirsin. şimdi tüm herşeyi ekranda görmek hem pil ömrü hemde fiyatı etkiliyor. sadece notification ve titreme ile daha ucuza ve daha uzun pil ömrü elde edebiliyorsun. ama dediğim gibi amaçları farklı olduğu için pek beğenmeyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 128KB RAM'i görünce bir nostalji oldum asdf, şaka bir yana baya başarılı duruyor, saat görseli seçebiliyorsak yeterli hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Bakayim oteki dediklerinize de oyleyse. Tek yapacaklarim su, acayim: Biri arayinca titresin, posta gelince titresin, sms-whatsapp-facebook messenger mesajlari gelince tiresin. Mesajlarin icerigini yazmasi gerekmiyor, sadece kimden geldigini soylesin yeter. Eksi Pebble Time'i da dusundum simdi, ikinci el ucuz bulunuyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Baktim hepsine simdi, amaclarim icin Huawei Honor Zero direk en uygunu. Daha ucuza bir suru Cin markasi var ama alinmaz sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 min 1 hafta giden bi akıllı saat modeli varsa özellikle belirtin. her gün şarj etme olayı bana inanılmaz mantıksız gelio. hadi 2 günde 1 olsun. mantıksız abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Pebble Time gidiyormus. Onu dusundum ben de, 500-600TL Sahibinden'de filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 pebble steel time var su an bende, yeni cikani da kickstarterdan contribledim bakalim. 6-7 gun rahat gidiyor, 10 dkda falan da doluyor full batarya zaten. app marketi nispeten ufak -zaten saatten app mi kullanilir meh- ama watchface etc. bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 ben s6 yanina gear s2 aldim gayet memnunum fiyat performanstan tek sorunu tiezen oldugu icin app destegi kit su anda ama yapmasi gereken herseyi yapiyor yani, ne arama kaciriyorum ne klavye konusunda zorlaniyorum piyasada gorunumu duzgun olan tek akilli saat bunu bulabildim :P cok nerd isi duruyor digerleri diycemde fallout skini kullaniyorum -_- https://www.youtube.com/watch?v=CSQpjMmHqNk ha bide bezel olayi cok iyi, saga sola cevirerek her is yapiliyor ki baska akilli saatte goremedim suna benzer bir kullanim rahatligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Model konusunda cok yorum yapamicam ama pebble aldim biradere ilac saatlerini kaciriyo diye. Baya guzel, islevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 gear s3 frontier aldım. Akıllı saat olayına çok sıcak değildim ama acayip hoşuma gitti. Şimdi kurcalıyorum biraz tam olarak çözemedim çoğu şeyi ama cidden güzel yapmışlar. Kullanımıma bakarsam 2-3 gün gider gibi. Akşamları çıkarıp wireless chargerına koyarım çok sıkıntı çekmem herhalde pil konusunda ama işte şehir dışı falan olduğunda yanında dolaştırmak gerekecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 https://www.amazon.com/gp/aw/d/B013LKLIC4/ref=pd_aw_sim_sbs_107_3?ie=UTF8&psc=1&refRID=KRVP6K94EM6R9R29HSAV Bakmissinizdir da şöyle de bişey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 gear2 iphonela calisiyo mu pipboy iyiymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 https://www.amazon.de/b/ref=lp_11421366031_gbph_tit_s-3_ccb2_d1e8d639?rh=i%3Awatches%2Cn%3A11421366031%2Cn%3A11421366031&ie=UTF8&smid=A3JWKAKR8XB7XF&node=11421366031 şu da amazon indirimi bilmiyorum tabi nasıldır. iş görebilir ama sanki, fiyatları da baya ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Fiyat & donanım olarak çok iyi bir seçenek olabilir. Samsung Gear S3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2016 ben ticwatch2 aldim. henuz tr'ye gelmedigim (ve de oradan gelen birisi olmadigi icin) deneme imkanim olmadi ama deneyince yazarim size de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 n11 den i5 plus diye bir saat aldım arkadaş 60 liramıydı nedi,bir saat hem bu kadar kullanışlı hemde ucuz olur mu? :) çok memnunum tavsiye ederim su falan da geçirmiyor düğmesiz olduğu için...denize havuza gir nereye istersen..usb bellek gibi şarj ediyorsunuz ..titreşim falan herşey var..baya bi zamandır kullanıyorum şarj yaklaşık 1 hafta gidiyor.Her türlü bildirimi veriyor whatsapp face falan herşeyi okuyorsunuz saatten.Malzeme kalitesi baya üst düzeyde,dokunmaktik,kol hareketleri falan kusursuz çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2016 fitbit charge 2 var, pek gerekli olduğunu söyleyemem ama, köpekleri gezdirirken vs. kullanıyorum. Öbür türlü saat kolumda ama telefonun bluetoothu açtığım pek söylenemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar