SeLDoM Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Ben bunu indirdim launcher a basıyorum C++ diye bişi indiricem diyo sonra bitince error mesajı veriyor. Bu sorunla karşılaşan var mı. Ne yapabilirim. Driver vs herşey güncel ekran kartımın. Yardım plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 600mb tekrar indiriosunuz latest patch notes Combat Prototype 0.0.0.7 Released! July 21, 2016 | Mark Here are the release notes for 0.0.0.7. This update is now live! Download the new version here. New Content New Equipment: Binoculars An optical instrument used for viewing distant objects. New Weapon: Submachine Gun A lightweight automatic weapon designed to provide rapid fire at medium range. New Item: 9mm SMG Standard ammunition for submachine guns Gameplay Changes Grenades can now be cooked and don't explode on contact as easily Grenades can now damage thrower Storage box items now spawn at a rate that scales with the number of players Foxholes no longer block player movement (they can be stepped over) Major Bug Fixes Right clicking an item no longer crashes the client Blood splatter FX no longer show up when firing at Campsites and Outposts Tab can now be used to close the inventory screen after previously clicking on an item Can no longer fire mortar multiple times per ammo by spamming the weapon under high latency network conditions Fixed death camera so you can't freely view the world Other Changes Improved messaging from the server when failing to join a game Improved FX for Heavy MG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 bitsin sonra running with rifles'la karsılastırılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Oynuyorum varsa oynayan seslensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2017 Wolas said: Oynuyorum varsa oynayan seslensin Çok lag oluyordu, ara verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 CIA Gaming sunucusunda oynuyoruz biz üç dört arkadaş. boş bağımlılık ya oyun. 6 saat bir köprüyü tutmaya uğraştık sonunda çekildi herifler aldık köprüyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ilk videodan belli koprude sorun yasanacagi. bir sene gecmis hala kopru :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2017 ben steam'de çıktığını görünce direkt "aa köprülü oyun" dedim direkt, bütün oyun orada geçmişti saatlerce. hala da aynı kalmış demek ki. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Cokomantis said: bliksem said: bu çıkana kadar running with rifles'a bakın ya şunu baya merak ediyorum. multi'si community'si canlı mı? canlı sayılır ama sadece pve oynuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2017 Soldat cikar bundan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Yeni bakıyorum ben de, organize bi servera düşünce düzgün iş bölümü vb, oyun baya sarıyo. Herkesin kendi kafasına göre takıldığı serverların çok bi anlamı yok. Tek sıkıntısı bi gün oturup uğraştığın serverda sen yokken savaş bitince sana bi geri bildirimi olmaması, şunu yaptın şunu ettin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2017 Yok mu bi takım ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 https://steamcommunity.com/games/505460/announcements/detail/1707325635788218070 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2021 Bunu oynayan yok mu Dünden beri kitlendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 bu oyuna baslamayı dusunuyorum sıstem dostu gıbı ama bu saatten sonra emır komuta zıncırıne gıremem heralde yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2021 ben bunun steam yorumlarını okuyup hikayelere çok güldüm. sonra aldık, oyuna girdik arkadaşla. hakikaten ilk doğduğun tutorial bölgesinde bekleyen bir adam vardı, bizle konuştu, oyunu anlattı RP yaptı, bölgelere gönderdi, 2 saat ırgat gibi malzeme taşıttı falan. çok eğlendik ama bir daha girmedik niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 çünkü community ile ilerleyen oyunlarda, ilk girdiğinde "ağbi çok iyi yea :dDd" olursun, 2. gün sıkılırsın gameplay mekanikleriyle sabitlenmeyen, playerların insiyatifine bırakılan işlerde sıkıntı kaçınılmaz. o supply chain işi ilk 3-4 runda "vay be" dedirtir de bi noktada yeter ulan dersin ve gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2021 aynen oyle oldu sdf ya communtysi iyi de, ben zaten aksam yorgun geliyorum isten, cogunlukla bos oyun oynamak istiyorum, iki adam vurayim birini keseyim falan. foxhole'da baya communitye girmen hakim olman takip etmen falan lazim. zaten iyi bir grupla oynamaz isen eksik oynuyorsun baya onu fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 oyun release olmuş bu hafta, bugün indirimdeki son günü. ilgilenen varsa dikkatine. biraz baktım da denesem mi tekrar 5 yıl sonra dedim ama hamaliyet de ağır görünüyor. neyse biraz daha bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2022 thx for info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 2 faction varmis, Dev.'ler taraf tutuyormus. balance falan hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 kimin tarafını tutuyorlarmış? aldım da henüz taraf seçmedim, çoko warden oynuyormuş ve mavi renk diye ona katılmayı düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2022 52 dakika önce, Goering dedi ki: 2 faction varmis, Dev.'ler taraf tutuyormus. balance falan hak getire yok ebenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 dün 1,5 saat kadar oynadım da köprü çıkışı bottleneck savunduk ama bu sefer de gördüğüm başka sorunlar var. gazı resmen spamlediler. %90 filan gazdan oldu ölümlerim. maske lazım maske yok gibi neredeyse, cesetlerde aramaya başladım en sonunda. bulsan bu sefer filtresi lazım ama o spame yetişecek kadar filtre de yok. lakin olan az sayıda maske ve filtreyi organize klanlar filan kendileri istiyor ki haklılar greater good adına. lakin o noktada solo oyuncu olarak "destek değil köstek mi oluyorum ileride savunmada gidip ölerek" diyor insan, keyifsizliği bir yana. bayağı ultra keyifsiz çünkü gaz bombası spaminden kaçıp sonra bomba spaminden ölerek. zırhlılar gelince bunlara gene birşey yapılmıyor çünkü klancılara bırakmak lazım anti-tank vs herşeyi, onlar da az. herhangi bir araca binmeyi denemedim bile zaten, forumlarda kamyona bindi diye reportlanıp banlanan adamları okuduktan sonra. komünite bayağı bayağı "lojistikte hamallık kas, klana gir ya da oynama" yazmış steam'de bile. solo oyuncu için factorio hamallığı dışında pek seçenek yok gibi sanki. 107dk olmuşken refundlasam mı dedim. öyle izometrik verdun gibi bir experience değil çünkü. ukrayna'ya gidip "sadece keleş ve bandaj verip bizi öyle topçu ateşine ve tanklara saldılar, ilk uçakla eve döneyim" diyen batılı lejyoner gibi bir deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2022 (düzenlendi) Küçük oyun yapımcıları için güçlü oyuncu topluluğu eroin etkisi yaratıyor. İlk başta oyunu onlara dayanarak bir yere getiriyorsun ama ayarı kaçırıp yakayı kaptırırsan, oyun bu defa sadece bu klanlara vs göre tasarlanmaya başlıyor. Holdfast diye bir oyun vardı zevkli, bu yüzden piç ettiler. Ne olursa olsun ortalama oyuncuya göre tasarlanmalı oyunlar. Ekim 7, 2022 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar