Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Rot ssd getiriyor mu , daha önce sipariş veren oldu mu ssd? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 çok karlı değil diye no demişti bana. belki seni sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2016 sevişiriz kendisiyle sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 abbov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 ps4 vr getirir misin rot, getirirsen ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Azmi aldın mı kartları Azmiii! Doom, mordor ve witcher bekliyor azmiii! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Teslimattayım, sessiz,ol pls, tşk. Pazartesi gidiyom tekrar, olmadı salı. Uplayıp durma lan. Seru yazar buraya bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Pazartesi de ben yazıyorum sanırsam fdsghfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Aynen abi kargoya vericem Pazartesi, bugünün 29 olduğunu unuttuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Pazartesi iyidir ya bebek sağolsun daha bi kaç gün kendime gelemem zatenB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Catze said: ps4 vr getirir misin rot, getirirsen ne kadar bi de gopro 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 kıyamet günü müteahhitlerle beraber azmiyi de yiyeceğiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Ben ancak şimdi yazıyorum bu arada, kargo geçen hafta elime geçti. Gitmeden aleti kullandım bile hatta. Çok tişkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 1070 deli akıyor yalnız ya, oturdum gta5'i baştan bitirdim, overwatchi epic ayarlarda 70 fps oynuyorum falan resmen hayatım değişti asdsdf popomu satıp 144hz 1ms g-sync kovalıcam şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 zamanında kelepir satarken niye almadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Önceki mesajlara biraz baktım ama göremedim. GTX 1080'i ne kadara getirebilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 1900 e getirdi evga ftw. aynımıdır hala bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Aynı doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 1900 gün, fiyat değil. bak lethe 40. günde daha var yani. kızma be tamam : ))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 araya çok olay girdi uçuşları fln iptal oldu yoksa böle olmazdı ben siparişimden pişman değilim, aynı siparişten arkadaşada aldırmıştım oradan mahçup oluyorum bir tek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 df said: 1900 e getirdi evga ftw. aynımıdır hala bilemem tabi. 3000 lira lan vatanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 vatan'da 3200 dü bana geldiğinde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2016 önceki sayfalardaki klasiğe ithafen 41. gün, insanları izlemeye devam ediyorum. Derime yazılı onca hardware konfigürasyonu arasında, hayatımda aradığım hakikati bu yeşil plane'de buldum. Morty Vatan Bilgisayar ve Bimeks tabları arasında grotesk bir kelebek gibi süzülürken bu başlıkta kamp kurduk. Daha ileriye gidemiyoruz. Kasamıza dokunduğumuzda kimsenin duyamadığı ama çok derinden hissettiğimiz bir ses, you must gather your dollars before venturing forth diyor. Bu tıkanmışlık içinde, insanın tabiatını neyin değiştireceği sorusunun cevabını da bulmuş oluyorum. Görmüş oluyorum ki, plane'lerin hepsine hükmeden tek gerçek dolar kuruydu.UPDATED MY JOURNAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2016 60lık var burada dükkanın önünü kapatmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar