Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilisinin pantolonu düşen adamın dramı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cokomantis said:

sipeyskeyk said:

değerli kardeşlerim

hay allah seni kahretmesin tipsizin çatlak sesiyle bu olayı yorumladığını düşündüm bi an dsjlfhkjdsfhkajs
bugün sizin oraya gelmiş 100$ isteyen şerefsiz taksicilere uğramış asfdas
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Sevgili kulturu olmayan arkadaslar hemen kendini belli etmis.

Don, string tarzi seyler dusuk bel jeanle birlikte siyrilir, tek parca olarak hareket ederler.
Mesaj tarihi:
büyük beden düşük bel pantolon giymiştir. Nasıl sıyrılır abi o kadar kolay. kot bu. Asılsan gelmez yani. Göt loplarına takılır, ya da bel kemiğine filan ne bileyim.
Mesaj tarihi:
hayır üzülecek gibi oluyorum her izlediğim ondan sonra böyle bir şeyi görüp de binmelerine ve adamın tshirtünü çıkartıp da kadının kıçını kapatmak yerine üzerine koala gibi sarılmasını izleyip yine eğleniyorum
Mesaj tarihi:
ahahah adam bacağıyla kapayacam derken daha çok indiriyor bir ara, ondan çıkmış bence

Niye aleti durdurmuyolar cidden, tamamen soyunması mı gerekiyor bu muymuş amacı programın asfds
Mesaj tarihi:
Abi o gotun gidip yandaki kabzimala degmesi, adamin suratindaki o "aksam 5 kere asilirim ben bu malzemeye" ifadesi. Sevgilisi olacak kazmanin o ifadeyi cakozlayip kizin uzerine cullanmasi.

Inanilmaz bir koreografi ya
Mesaj tarihi:
o alette eski lunaparklarda vardı, bir kadının eteği ile yanyana olurdu böyle saçma sapan bişey işte :D Kadın eteği de dönerdi bir yukarı bir aşağı kalkıp hızla, ahtapot vardı ayrıca aynı tier gerzek aletler işte, amaçsız.
  • Yeni Oluştur...