arcane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 bunlarin versiyonlari koruma olarak incremental degil herhalde. her versiyonda farkli bir sey mi deniyorlar nedir? mesela 5.0 kiriliyor, 4.9 cok sonra kiriliyor. sonra bir de o versiyonun kirilip butun oyunlarin release'inin olmamasi var. belki o kismi online component ile alakalidir. ilginc.
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Bir kaç oyun daha ilk bir haftada kırılır ise Denuvo bayrakları indirir. Denuvo'nun en büyük avantajı, kendi söyledikleri gibi biz oyunları 45 gün boyunca koruyoruz. Zaten yeni çıkan bir AAA oyun ilk 45 günde ne satacaksa satıyor, ondan sonrası indirim takip edenlere kalıyor. Oyun firmaları da sen beni ilk 30 gün koru gerisi kalsın diyor.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Denuvo bildiğim kadarıyla varolan diğer DRM'leri koruyan bir yöntem. VMProtect, Origin, Steam, Denovu falan derken her oyun için farklı kombolar var.
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Denuvo teknolojisi, yazılımın kurulduğu her sistem için farklı bir kriptografik anahtar isteyen 64-bitlik bir şifreleme mekanizması kullanıyor. Demişlerdi. İlk başlarda diğer DRM leri koruyordu. Sonrasında kendi başına koruma oldu galiba. Çünkü çoğu oyunda görüyoruz artık sadece Denuvo koruması var yazıyor. Sonuç olarak hala bu şifrelemeleri yaparkan ssd ve hdd yi öldürüp (5 saatte 50gb veri yazdığı söyleniyor) işlemciyi de iteleyip atıyor kenara
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 hdd neyse de, katır zaten vurursun semeri yüklersin malları, ssd'mi öldürmesin ya :(
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 yok olm öyle birşey DOES DENUVO ANTI-TAMPER AFFECT MY SSD OR ANY OTHER TYPE OF HARD DRIVES IN ANY WAY? No. As mentioned before, Denuvo Anti-Tamper does not constantly read or write any data to storage media.
quixef Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 ne diyeceklerdi abi FAQ da ırzına geçiyoruz SSD nizin raad olun zevk almaya bakın mı lel
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2018 lol , cernobil zamani poset cayla tvye cikip, karadeniz cayinda radyasyon yoktur diyen bakana inanmak gibi olmus
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 (düzenlendi) Denuvo'yı sonunda kesin bir şekilde tokatlamışlar Hypervisor diye bir metodla. Ama baya top level bir yöntemmiş (işletim sisteminden falan daha üst, neredeyse kernel, format atsan gitmez falan bios seviyesinde) o yüzden baya tehlikeliymiş. Mesela cpu & gpu'unu sürekli kullanır (full değil tabii ki, %10 bile olabilir) sen windows'ta %0 görürsün onun haberi bile olmaz. Hatta bunun devlet destekli botnetler kurmak için çıkarıldığı komplo teorileri falan dönmüş. En güçlü gpu'lar bu oyunların peşinde en uygun kitle falan işte diyerek. Pek araştırmadım ben, öyle duyduğumu yazdım. Neyse, Crimson Desert 2-3 günde bu yöntemin ortaya çıkmasıyla kırılıyor ve sonra da diğer kırılmamış tüm denuvo oyunları da tek tek dökülmüş. Bu kısmı gerçek. Ha, bu yöntemin aşırı tehlikeli olduğu da gerçek bu arada. Aman diyim. Görsel kaldırılabilir Mart 26, 2026 razzRaziel tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 birileri bunu malware için kullanır, denuvo da daha da işgalci denuvo2 çıkarır sonra. olan ödeyene de ödemeyene de sonuçta oyuncuya olur.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Yok, eksik bilgi. Yeni bir adam var, gerçekten kırdı. Hypervisor ondan ayrı bir yöntem.
agg1401 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Delilik bu yöntem, eğer açığı kapatmazlarsa yeni oyunlarda; onlar da saniyesinde patlatılır demektir.
Shadow Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 ee Anno Romana için bin gayme bayıldım ben o noolcak, geri ver lan Ubi paramı
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 Mesaj tarihi: Mart 26, 2026 razzRaziel, 26.03.2026 12:56 tarihinde dedi ki: Denuvo'yı sonunda kesin bir şekilde tokatlamışlar Hypervisor diye bir metodla. Ama baya top level bir yöntemmiş (işletim sisteminden falan daha üst, neredeyse kernel, format atsan gitmez falan bios seviyesinde) o yüzden baya tehlikeliymiş. Mesela cpu & gpu'unu sürekli kullanır (full değil tabii ki, %10 bile olabilir) sen windows'ta %0 görürsün onun haberi bile olmaz. Hatta bunun devlet destekli botnetler kurmak için çıkarıldığı komplo teorileri falan dönmüş. En güçlü gpu'lar bu oyunların peşinde en uygun kitle falan işte diyerek. Pek araştırmadım ben, öyle duyduğumu yazdım. Neyse, Crimson Desert 2-3 günde bu yöntemin ortaya çıkmasıyla kırılıyor ve sonra da diğer kırılmamış tüm denuvo oyunları da tek tek dökülmüş. Bu kısmı gerçek. Ha, bu yöntemin aşırı tehlikeli olduğu da gerçek bu arada. Aman diyim. Görsel kaldırılabilir bu ciktigindan beri hackler artti dikkat edin kernel access vermeyin belej oyun diye
df Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 sadece oyun için pc varsa oyun mailinde oyun dışında başka hiçbir şey yoksa, hackerlar cirit atsa da bir şey olmaz bir pc de anca verilir kernel yetkisi. ama onda da üzerine public internet lazım. sonra kara para işlerini de senin ip den yaparlar. şafak operasyonuna kurban gidersin
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 biz hep 0 liralık fitgirl alıyoz abi 1
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 hypervisor cracklerine bende güvenemedim. İlk baştaki sistemi değiştirdiler ama hala bi .bat file çalıştırıp, driverlar la filan oynamak gerekiyor oyunları açmadan. Fazla riskli bence hala. Yada evet sırf gaming için kullandığınız pc filan olması lazım. voices38 diye başka denuvo crackleyen de var. O daha normal bildiğimiz gibi crackler çıkarıyor. En son Doom Dark Ages yaptı. Her release daha yeni bir denuvo sürümünü kırıp sonra eskileri sırayla çıkaracak deniyordu da, bu hypervisor muhhabeti çıkınca ne oldu belli değil.
Shadow Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 Mesaj tarihi: Mart 27, 2026 valla ben hayatta girmem böyle bir riske, zaten yeterince oyun depoladım steam-epic olarak, ölene kadar yeter bana asfssds
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 pc değil de steam deck'te yapılabilir. eleman içinden geçmiş hepsinin. dual boot yapmış ve hypervisor oyunlar için windowsa geçiyor. gerçi deck bunları ne derecede çalıştırır orasını bilmem.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 (düzenlendi) şu riske girmek yerine , 50 tl ye en son çıkan oyunların offline steam keyini satan tonla site var çok daha mantıklı Mart 29, 2026 Dark_Soul tarafından düzenlendi
Shadow Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 Mesaj tarihi: Mart 29, 2026 key satmıyor, hesabı veriyorlar. ama aynı anda yüzlerce kişi giriyor, anlaşılırsa direk ban yiyor tabii işte kaç gün oynayabilirsen oyunu
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 Mesaj tarihi: Mart 30, 2026 Dark_Soul, 29.03.2026 22:15 tarihinde dedi ki: şu riske girmek yerine , 50 tl ye en son çıkan oyunların offline steam keyini satan tonla site var çok daha mantıklı aslında bu bana fikir verdi. mesela cities skylines 2'nin son halini denemek istiyorum nasıl durumu diye. 35$ vermem hayatta bunun için, bırak paradox'a 1 kuruş vermem zaten içine ettiler en çok beklediğim oyundu. neyse ama sonuç olarak bi run gerekiyor anlamak için şöyle 20-30 saatlik. gittim aldım 30 liraya paylaşımlı hesap şimdi indiriyorum. bakalım ne kadar oynayabilicem. demo olarak denemek için fena fikir değil. ama crimson desert falan oynanmaz böyle offline. offline da olsan izin vermiyor galiba başkası oynuyorsa, biri giriyor öbürünü atıyor falan. yalnız pazar alanı çılgınmış lan, underground mısır çarşısı gibi ne ararsan var lol 1
Öne çıkan mesajlar