Gizli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 an itibariyle greenpeace'tir, fidanları koruma derneği'dir, ışid vb. tüm radikal çevreci gruplara katılıyorum. küresel ısınmayı durduralım abi. çok sıcak yastığı buzluğa koyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 http://www.globalclimatescam.com/opinion/top-ten-reasons-climate-change-is-a-hoax/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Pencerelerin tellerini söktüm, kediler kaçmasın diye cam pencere açamıyorum, gölgede 30 yatakta 40 derece mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sabah olsun da güneşe 2 el ateş edeyim bu ne böyle canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 izmir 40 derece allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 k1nJo said: sabah olsun da güneşe 2 el ateş edeyim bu ne böyle canım. adana merkez patladi mi herkes?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 yok ben ankara'dayım ama racon adana diyorsa yapacak bir şey yok. gider sıkarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ya kure sogusa daha mi iyiydi? petrol endustrisinin gozunun yagini yiyeyim. cok yasa exxon, cok yasa chevron! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 klima alın olm fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gw etkileri arttikca klima, klimaya abandikca gw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bu sene klima alacam sanırım ya. dayanamıyor gibiyim alalhtan işyeri iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Kıştan uygun fiyatlı klima bulduydum almayan kafama sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Duşta terledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 klimalar püfür püfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 klimacı temmuz 1'e tarih verdi. vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 havluyu ıslatın buzluğa atıp unutun aklınıza gelince alıp kafanızı gömün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 beynim çalışmıyor.. beynim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ev içi sıkıntı değil de en ufak bi şey için dışarı çıkmak koyuyor çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Sabahtan beri ofisteyim, dışarı çıkayım dedim nemden ve sıcaklıktan genzim yandı. No klima no party. Satın ayfonunuzu falan 9000 BTU bir klima alın para yoksa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Günahı bol imanı zayıf olanlar etkileniyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 dusunsene, su an merkurde eksi 170 sicaklik. boyle kuveti dondurmayla doldurup giricen icine hoop adeta merkurdesin bir nevi, nasa kapatilsin yerine dondurmaci acilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 nasa yerine tarihi eser dikecekler o değil de ümraniyenin göbeğindeyim, öğle 12'de motoru lastiğini değiştireyim diye servise götürdüm getirdim... 1 gıdım terlemedim ya. sonuç: yazın motor alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Allahsız kedi sineklik tellerini söküyor köşelerden konserve açacağı gibi telleri kese kese; odanın kapısını kapatıp cam açıyorum ama bir faydası yok; dışarısı da deli gibi sıcak :( Ulan Kütahya'da nşa'da 1 ay yaz oluyor, bu sene niye böyle mk. Daha iki hafta önce montla geziyorduk negzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 http://i.imgur.com/pmb0w6a.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Saçmalamayın Haziran'ın son haftası hava sıcak mı olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar