Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rP2MDtWu5t0 hepsi bununla başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gta %40 ya, olmamış bu indirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 flash sale yoksa artik madem gecen seferki gibi en son gun ortaya karisik yaparlar, tum gunlerde en cok indirimi alanlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Buy Rise of the Tomb Raider 58 TL olmuş. 30'a falan alacaktım da yuh anasını satiim 6 aylık oyuna çok az indirim koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Tempest 12 tl'ye düşmüş, oynayan var mı aramızda? baya merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Norak said: flash sale yoksa artik madem gecen seferki gibi en son gun ortaya karisik yaparlar, tum gunlerde en cok indirimi alanlar falan öle şeyler yok bütün indirimler 10 gün veya işte indirim zamanı ne kadarsa, o kadar sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bütün idnirmleri nerden görcem ya. hep recommended ve highlight veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Witcher 3, eğer ilk iki oyuna sahipsen 33 lira küsür. Ek paketleriyle beraber 75 tl. Gömerim gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Cuce said: bütün idnirmleri nerden görcem ya. hep recommended ve highlight veriyo aşağılarda bi yerde "yüz otuz sekiz bin oyunda indirim var. that's right" diye kocaman bi buton var. en alttaki sonsuz recommendations'ın üstünde. ben hep ordan user review'a göre sıralayıp bakıyorum indirimlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 indirim gelenlerin üstüne bir indirim daha gelmez di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 8 denemede filan sepete ekleyebiliyorum, iyi bari ssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 tatsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ya bir tane oyun bakacam giremiyorum, civ 5 brave new world dlc girmiş mi? oh girmiş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kart gelsin diye queue bakayım dedim ama ilerlemiyor bile lol, neyse sonra artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Just cause 3 + lara nin yenisi 76 lira. Hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Bu kez mouse katili oyun koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Hrmmm Doom ile Tomb Raider goz kirpiyor cok fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 100tl ye gta5 mi alsam yoksa cs'de skin mi alsam karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 satın alamıyorum sürekli hata veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ben browese bile edemiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. uyarısı alan var mı purchase için. karttan mı steamden mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 alcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 nienna said: There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance. uyarısı alan var mı purchase için. karttan mı steamden mi bilmiyorum. yarım saattir aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 varsa "şunu kaçırma" dencek bi oyun link paylaşın plz,şu an düzgün bişey yok gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 doom %40 iyi xcom2 %40 iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar