HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 dunyanin en rezalet y-axis'i olabilir yanniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 2_8_9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 gta5 aldım sonunda hayvan gibi fiyata. 64gb indirigini bilsem almazdım yeminle, xcom2 veya fallout4 alırdım onu yerine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 bas refundi oynamamisin bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 gta serisi ikinci oyundan sonra gereksiz bence herseferinde alıyorum 5-6 saati geçmiyorum niye alıyorum bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 dying light aldım merak ediyordum. ps4 e alıcaktım böyle daha ucuza geldi. para harcamam dedim 100tl gömdüm anlamadım bende dsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 dying light gameplay baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Norak said: yok bunun friend listinde lvl 1000 ustu birileri daha var, su var mesela, http://steamcommunity.com/id/strykery şu adamı geçen gün görmüştüm 16000 lvl'a gelmişti, bugün 17000 lvl olmuş. 5857 de oyuna sahipmiş... bu herifler ne yiyor, ne içiyor, nereden bu kadar para kazanıyor arkadaş yav... sırf rozet için bi Tesla Model S parası gömmüş herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 rozet ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 adam bir şekilde kazanıyordur bunla ilgili işlerden heralde yok kazanmıyorsa bariz salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 parası coktur olm ne derd ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bir gün daha geçmiyor ki zenginin parasi zugurdun cenesine dert olmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 windward alayım diyorum, oynarım diyen varsa 4pack alayım sonra dürüm falan helalleşiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ben android de oynamıştım. Hani çerezlik bi oyun windward çok gerekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 aktiftablet said: gta5 aldım sonunda hayvan gibi fiyata. 64gb indirigini bilsem almazdım yeminle, xcom2 veya fallout4 alırdım onu yerine :D bnu oynayan adam san andreas oynamamıs bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bone said: Norak said: yok bunun friend listinde lvl 1000 ustu birileri daha var, su var mesela, http://steamcommunity.com/id/strykery şu adamı geçen gün görmüştüm 16000 lvl'a gelmişti, bugün 17000 lvl olmuş. 5857 de oyuna sahipmiş... bu herifler ne yiyor, ne içiyor, nereden bu kadar para kazanıyor arkadaş yav... sırf rozet için bi Tesla Model S parası gömmüş herhalde... hocam neden tesla model s örneğinde bulundun, sadece soruyorum. http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/01/27/ahmet-hakan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Autopilot olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 DarKRideR said: hocam neden tesla model s örneğinde bulundun, sadece soruyorum. http://theoatmeal.com/comics/tesla_model_s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 dying light iyiymiş ya baya. ama ben bunu bitiremem çok gerdi beni gece falan. metro serisini de bu yuzden bitirememiştim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 geceyi atlayabiliyorsun istersen. düşük exp veriyor sadece. skill, silah vs gelişince oyun daha iyi oluyor bence zorla biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ek pakette harici ana oyunda gece yapman gereken 2 veya 3 önemli görev var zaten. İstersen hiç ilgilenmeyebilirsin hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bastion BG2:EE Metro Redux Bundle This War of Mine Bastion ı baya geciktirmiştim şimdi başlıyorum,BG2 yi de almayacaktım da çok canım çekti dayanamadım =/ ui çok çirkin olmuş yorumları var ya bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 dün d&r a uğradım. Steam indirim fiyatlarını koymuşlar çoğu oyuna beyond earth 45 tl idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 dun gece bitirdim indirimi official olarak 3-5 birsey daha alaraktan, Worms Revolution Sins of a Solar Empire® - Trinity Prison Architect Standard Darkest Dungeon Sins of a Solar Empire: Rebellion - Ultimate Edition Cities: Skylines - After Dark Cities: Skylines - Snowfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 sdeceokuyangenç said: witcher 3 exp dlc hepsi Borderlands 2 goty (evet oynamamıştım) Metro redux bundle Kingdom (piksel) South park Stardew valley COH 2 master collection ben de böyle bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar