SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bugun baslayacak sanirim pek cok site oyle yaziyor. Acaba gecen ki gibi flash salesiz falan mi olacak yoksa eski moda geri mi donecekler Neyse hazirlayin cuzdanlari gaben geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 refund sebeplerinde "aldığım zamankinden daya iyi indirim var lel" olduğu sürece flash/daily olmaz diyerekten hemen eziyorum yılanın başını. edit: pff baktım da kaldırmışlar galiba onu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hoaydaaa başladı sandım, hevesim kursağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 when? Not confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sanırım aksam 8-9 da başlayacak evet :D biraz aksiyon olur işte fena mı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 rise of tomb raider girse ne iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 girer büyük ihtimal ya, direkt çökerim ona 20TL'ye kadar asdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Mad Max gibi 30 TL'ye düşse, ben de çökeceğim de 50% gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hee onu da alırım hakketen iyi hatırlattın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gene skyrim cart curt indirime girecekse yetti artık her yaz her yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 sahip olduğum vakitten daha çok oyunum var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gta5'e güzel şeyler bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 kerbal, unisandbox ve bilimum space sim de stalklayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Gangren said: Mad Max gibi 30 TL'ye düşse, ben de çökeceğim de 50% gelir herhalde. geçen oyun bayağı ağır girmişti de garip bir satış politikasıydı. benzerini yapsalar valla harika olur ya. steamden sonra oyun yükselmişti resmen yine öyle olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 hmmmm benim aklimdakiler dragon's dogma factorio darkest dungeon asil aklimda olmayipta alacaklarimdan korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Yine aklımda şunu bunu alırım diye birşey yok ama arsız gibi atlayacağım klasik. :) Bu aralar hava, trafik iş yaz maz derken vakit olsa bile oyun oynayamıyorum ama arsızlıkta maşallah hiç azalma yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 SenariouS said: hmmmm benim aklimdakiler dragon's dogma factorio darkest dungeon asil aklimda olmayipta alacaklarimdan korkuyorum dragon's dogma'yı hiç sevemedim ben. böyle 10 yıl öncesinin oynanabilirliğine sahip oyun resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Oynadığım oyundan TCard geldi. Mysterious Card 3 Summer sale TCard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 son 3 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 emin miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/143/912/1309632238850.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 son 1 saat hype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 bugün sessiz sedasız 17 mblik update yaptı. herhalde gene oyun koyacaklar onun hazırlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar