Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fiyat/performans oranı en düşük telefonlar

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

bloodless ne guzel baslik acmis hem isime yariyor hem de hep yaptigim bir hatayi duzeltmis baslik ile. GM ve asus diyorlar genelde F/P icin.Suan mali olarak toparlanma surecindeyim 3. kattan dusen Windows mobile ile takiliyorum.Arasira kendi kendine arama yapiyor ama biraz daha sabretmesi lazim :d
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

aynen ben de yorumları takip ediyorum. asus max yorumlarına bakayım dedim, ekşide lenovo vibe p1 > asus max demişler.

ben ikisi arasında çok kararsız kalmıştım ama lenovolarda kronik sorunlar mevcutmuş ve radyosu yok ki benim için önemli bişey, ayrıca işlemcisi max kadar ekonomik değil, asus zenfone max'ın batarya bariz daha çok gidiyor, denendi...ortağım lenovo vibe p1 aldı ben zenfone max aldım.. çözünürlük lenovo da daha fazla olduğu için pili max kadar dayanmıyor kıyaslandığında..ayrıca asusun piyasası ikinci elde daha iyi gibi,hemde daha ucuz.Dış kasa lenovonun daha güzel gibi alüminyum olduğu için..gerçi asus'un da fena değil uzaktan ip6'ya benziyor.

İkiside çok güzel telefonlar,ikisinin de artıları ve eksileri var birbirine göre, karar sizin ama konu batarya ise kesinlikle asus zenfone max daha iyi bir seçenek.
Sosyal ağlarda paylaş

Luriel said:

Silphatos said:

Pay az payda cok olacak- dogru soylemis yani en dusuk oran en iyi asd

Mantıken doğru evet :D

ama

A- Fiyat/performans oranı en düşük telefonlar
B- Fiyat/performans oranı en yüksek olan telefonlar

B>A

bir şeyin doğru ya da yanlışlığından çok sana nasıl hissettirdiği herzaman daha önemlidir. mesela Adriana Lima bana göre hiç güzel değil, songül karlıyı tercih ederim. hangisinin f/p si iyidir?
kime göre neye göre?
Sosyal ağlarda paylaş

konuya geri dönelim.
f/p telefonu diye bişey yoktur.

en iyi f/p oranı telefonlar amiral gemileri diye çıkan uçuk kaçık fiyatlı telefonlardır. 12342554kere demişimdir. İngilizler çook önceden sölemiş. Ucuz mal alacak kadar zengin değiliz diye.

3k ya telefon al 2 sene sonra 1.5k ya sat (+hız,şekil bonus)
1.5k ya telefon al 2 sene sonra çöpe at
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Xperia M5 ve M4? Sony epey kaliteli marka ama donanim olarak en ust seyleri uretmiyor. Tavsiye ederim ama.

ben m4 kullanıyorum, şarjı çok uzun gidiyor gerçekten, çok da zarif gözüküyor ayrıca çok hafif fakat hafıza sorunu var. ben o kadar fazla uygulama kullanmamama rağmen sorun yaşıyorum. o yüzden batarya olarak aralarında ne kadar fark var bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla m5 hafızası daha yüksek, fazla uygulama kullananlar için m5 daha iyi olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

fiyat/performans oranı en düşük telefonlar, valid.

fiyat-performans oranı en yüksek telefonlar, valid.

>>> çünkü bunu söylerken, kastettiğimiz "1 birim fiyata en yüksek performansı veren" ürün, bu yüzden de(cümlenin gelişinden) oranı söylerken fiyatı önce söylüyoruz. gerçekte bahsettiğimiz ve yüksek olmasını istediğimiz oran performans/fiyat olmasına rağmen. Matematiksel ifade dile böyle geçmiş.

Sonuçta hız zaman oranı dediğimde hangisinin üstte hangisinin altta olduğunu konuşma dilinde bilemezsiniz. hız önce söylendiği için pay'da olması gerekmiyor. hız/zaman bir zaman-hız oranı mesela. lel.

tebrikler op.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bloodless said:

Yakın zamanda yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Nexus 4 kullanıcısıyım ve başlıkta da bahsettiğim gibi fiyat/performans oranı en düşük telefonları araştırıyorum. Önerileriniz neler olur?

Not. aklimda General Mobile GM 5 var ama bu cihaz için yorumlarınız neler olur?

op ne tercih ettin, memnun musun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...