DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Bağ olayına gerek yok en az 2-3 ödül alabilecek potansiyeli var oyunun. Yıllardır indie oyunlar dışında büyük firmalardan farklı mekaniklerde oyun görmüyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 nası bot bu? norman's reedus da aynı daldan aday oldu, onu niye yazmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 heh thegameawards jüride TURKEY OYUNGEZER var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 "It's a revelation that the weight you carry is not yours alone. Everyone is walking the same difficult paths and everyone feels over-encumbered." Death Stranding | Girlfriend Reviews Son dakikaları dinlemek için Tekrar tekrar başlatıyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 pc sürümünde kesin oyun için Gaben koymuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 15 saat önce, razzRaziel dedi ki: kazanır muhtemelen, game awards'ı sunan geoff'u oyuna koyduklarına göre bağlar sağlamdır Onun haricinde bir de oyuna 40/40 (4 yazarın 10 vermesi şeklinde) veren Famitsu'nun eski başyazarı ve bağlı olduğu şirketin şimdiki başkanı olan Hamamura ile Famitsu'nun maskotu da oyunda. Tabii Famitsu da jüride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2019 -Game of the Year -Best Game Direction bunlar dışındakileri hakkıyla alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2020 Nominees for its 23rd Annual D.I.C.E. Awards Death Stranding - Game of the Year - Outstanding Achievement in Animation - Outstanding Achievement in Art Direction - Outstanding Achievement in Character *Cliff Unger *Sam Porter Bridges - Outstanding Achievement in Audio Design - Outstanding Technical Achievement - Adventure Game of the Year Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 2020 BAFTA Games Awards: The Nominations Death Stranding : -Animation -Artistic Achievement -Audio Achievement -Debut Game -Game Beyond Entertainment -Music -Original Property -Performer in a Leading Role ( Norman Reedus as Sam in Death Stranding ) -Performer in a Supporting Role ( Léa Seydoux as Fragile in Death Stranding ) -Technical Achievement http://www.bafta.org/games/awards/bafta-games-awards-nominations-and-winners-2020#animation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2020 Death Stranding RELEASE DATE : 2 Jun, 2020 https://store.steampowered.com/app/1190460/Death_Stranding/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 https://tr.gamersgate.com/DD-DEATH-STRANDING-ROW/death-stranding 310 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2020 These are some examples from the Photo Mode in the PC ver. HIDEO_KOJIMA https://twitter.com/HIDEO_KOJIMA_EN/status/1235098299549356032 Ooo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 PC ver. which will be released June 2nd! Not just the game play scenes, but the cutscenes will have the ultra wide monitor support. You will get wider, deeper into the world of #DeathStranding. Check out the trailer! https://twitter.com/KojiPro2015_EN/status/1235462394735808512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 inanılmaz bir oyun. bu oyuna yurtiçi kargo simulator diyenler bokumu yesin. 100 saat oldu daha 3 chapter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 aras mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 1 saat önce, mokoko dedi ki: kargo simulator diyenler bokumu yesin. Kojima bunu şirketin duvarına astırmak için izin istiyomuş, oyunun daha iyi savunulabileceğini düşünmüyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Ben Sürat Kargo diye duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 13 dakika önce, razzRaziel dedi ki: Kojima bunu şirketin duvarına astırmak için izin istiyomuş, oyunun daha iyi savunulabileceğini düşünmüyormuş. izin verilmiştir. önünde bir foto çekip atarsa memnun olurum. iletirsin kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 16 dakika önce, -Deno- dedi ki: Ben Sürat Kargo diye duymuştum Dunyanin en berbat kargosu olabilir bu, bundan da kotu degildir oyun yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 ben de indirimi görüp dayanamayıp yapıştırdım. her şey güzel, atmosfer iyi, karanlık, baya sade bir fütürizm. merak da ediyorsun ne olduğunu. yavaş yavaş açıklıyor. lojistik, yürümenin gibi boş bir şeyin altını da dolduruyor interviewlerler. yürüyorsun mis gibi. kaptırdım kendimi baya dünyaya, gel gör ki japon trollüğü kendini göstermekte gecikmedi. mailler gelmeye başlıyor, smiley dolu. literally tier smileyler. telsizim kerhane telsizi zaten, 15 saniyede bir biri sam diyor. DIEHARDMAN diye karakter var, DEADMAN,MAMA, HEARTMAN bunlar ingilizceyi niye bu kadar cool sanıyorlar hiç anlamadım zaten. öykü setupı AMARIGAYI tekrar birleştireceğizle başlıyor. online signs ı hemen kapattım zaten, cıvık cıvık şeyler koyuyor millet. yolda gidiyorsun, posta kutusu yapmış, içine de şarkı koymuş. monster hunter daki yemek yapan kediler gibi, HEY SAM BAŞARDIN BU GÖREVİ DE ADAMIM diye ESCARGOT MAN fırlayacak bir yerden, bekliyorum valla. UI tasarımlarını çok beğendim ama alışması biraz zaman alacak, tam olarak ne nerde bilmeden savruluyorum. 2 dakika öyküye kaptıramadım kendimi bu japon cıvıklığından. P.T. bile bundan daha stabil, kendi içinde tutarlı. benim beklentim böyle saf, sade bir şey olduğu yönündeydi sanırım. olmadı hideo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 ah my sweet summer child... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Grego ben Grego, yabancı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2020 Japon civikligini ya seversin, ya da o seni bulup islatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar