kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Death Stranding has sold five million copies on PS4 and PC Kojima Productions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 ' We just started the second one ' Norman Reedus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2022 Bu oyunu ön sipariş ile alıp ilk kısmı geçip farklı haritaya girdiğimiz yerde bir kapattım kapatış o kapatış halen yüklü açıyorum offf ne huzurlu ve sakin ama gergin bir ortam fln diye bir iki kutu sırtlanıyorum yolda yürürken bir kutu görüp hadi bunu bırakayım yakınmış diyorum bırakınca yeter bugünlük diyerek kapatıyorum. Sırtımdaki ana görev eşyası 2 yıldır geziyor benimle ama yerine varamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 ilk oyun o kadar da güzel değildi sanki. niye devamını yapıyor ki. gene oyun içinde neyin reklamını yapacak kimbilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2022 Ben bayagi sevmistim. Issiz yollarda tek basina motorla gitmek, manzaralar, muzikler (ozellikle muzikler) guzeldi. Oyunun hikayesinin kafasi da degisikti. 231. call of duty'i, 71. dark soulsu oynamaktansa bu tarz oyunlara daha acigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1560582525096951810?cxt=HHwWhICwsbnipqgrAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 23 Ağustos diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2022 Schön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 gün gece bitirdim 10 numara oyun yapmış reyis yine kojima sama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2022 Ben de simdi oynuyorum haritanin yarisina kadar geldim. Kötü degil yahu, müzikler iyi, hikaye fena degil. Online yönü de iyi. Bazi menü geçişleri falan tekrara giriyor ama oynanir sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 16 milyon adet satış rakamı aşıldı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 yürüme simülasyonu epicten beleş aldım ama indirmedim bile pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2023 Yeni nesil böyle .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Movie with cargo mechanics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 bu adamın torbacısı nasıl biri çok merak ediyorum 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 napmış yine aynısından mı yapmış. ilk trailer için 10dk sdfedgsd. adam yanlış sektörde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Edited by Hideo Kojima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2024 babuş direkt c/p yapmış bu sefer, yakışmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 guitar crow baker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2024 gameplay hiç ilgimi çekmiyor. ama bu adamın kurduğu hayaller, yaratıcı fikirler, ve bunları oyuna uyarlama şekilleri felan bende inanılmaz bir hayranlık, imrenme, kıskançlık bir arada yaratıyor. o kukla nereden aklına gelir be adam, sonra onu o şekilde animasyon yapma fikri... hele bir de oyundaki grafikler, animasyonlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar