Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Steam Hesabı


ajmet

Öne çıkan mesajlar

yüzdelere takılmayın ya. bi oyun alıyorsun yanında serinin eski oyunlarını dolduruyorlar fln. asıl aldığın oyunu oynasan bile o yüzde kötüye doğru gidiyor yanındaki çöpler yüzünden. bazen de küçükken korsan oynadıklarımı alıyorum indirimde fln. onlar da oynamamışım gibi gözüküyor.

ben normalde aldıklarımı %90-95 fln oynamış olmama rağmen %56 gözüküyor =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Siz aşmışsınız yaw.
Bu da ben gariban fakir, 3 tane oyun sahibiyim ( DOTA 2, DOTA test, Natural Selection ) onlardan da satın alınmış bir tane, o da hiç oynanmamış ( Natural Selection ). Dota turnuvası bol bol seyrettim yalnız.

https://steamdb.info/calculator/76561198060700662/?cc=us

Satmaya kalksam üstüne para isterler almak için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok tüm steam katalogu kazanmıştımasdfghj 1000 oyun ne lan 5 tane oyun kazandıydım gabe amcadan steam winter saleden bi kere. ya ucuz oyunları alıyorum steamden 1 tl altı, zaten cs itemlarının satışından falan steam walletta her zaman para var. uzun zamandır (2-3 yıl) steamde direkt kendi paramdan harcamadım + her çıkan humble ve groupees bundle'ı alıyoyorum 1-5 dolardan, bende fazla olanları trade ediyorum farklı bundle oyunlarıyla, steamgiftsten kazandığım baya oyun var 400 küsürdü en son, her gün dandik indie oyunları gleam.io giveawayleri ile dağıtıyorlar onları da takip ediyorum. hepsini toplayınca böyle oldu yoksa çok para harcamıyorum, gerçi bu ufak bundleları böyle 1'er 5'er toplayınca yıllardır temiz bi 1000 dolar bırakmışımdır. işim oyunla da ilgili değil sadece csgo oynuyorum, kalanları duruyo öyle libraryde göstermelik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...