Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 beni ağlattı ya son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 son bölümün sonlarına doğru gayet beğendim. sonlarda biraz meh yaptılar. o da sanki sonraki sezon olacak diye zorla uyarlamışlar gibi hissettirdi biraz. ama bazı gereksiz drama zorlamaları sıktı beni. onun dışında kötü değildi gene. he bir de will sonraki sezonda da aynı saç kesimi yapmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Bu will kiza mi oglana mi asik? Kacirdim ya da hatirlamiyorum tam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 will kimseye aşık değil ya, gay olduğumu söylersem beni bırakırlar o yüzden açılamıyorum loreu yazmışlar bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 (düzenlendi) Iyi yazilmis.. Anlayamadim cunku. arabadaki muhabbette aglamadan once kizi veriyor ve kalbimi kiriliyor yoksa sevdigi oglani kiza yonlendirdigi icin mi agliyor.. nice one. Temmuz 3, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 ben baya mike'a aşık olarak düşündüm mike eleven'la vakit geçirmeye başlayınca kıskanç sevgili gibi çemkirmeye başladıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Ben başta direkt Mike'a aşık olarak düşündüm aynen. Özellikle ilk bölümlerdeki Mike'a tripleri falan fena. Sonra baktım kıza da bakıyo. Biraz flu yapmışlar tam belli olmuyor. "Bunlar ne güzel koklaşıyo, ben gay olduğum için bişi yapamıyom" genel mızmızlığı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 en son cizmis oldugu kalpli kalkan ve mike hero gorunumunden ne oldugunu anliyorum anca. ama aylarca kiz ile beraberler falan. iyi yapilmis, kor gozune parmak yerine boyle olmasi ne kadar guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Şimdi bitirdim son bölümü de. Son yarım saati bir sonraki sezona bağlamak için ekstraydı, orası bi tık fazla uzatmış evet. Öte yandan genel itibariyle gayet taş gibi sezondu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 master of puppets 'a yer vermeleri diziyi bir ust seviyeye cikartti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2022 Ortamı da tam oturdu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 (düzenlendi) oldukca iyi gitti master ama abi bu dick sac kesimi nedir allaskina ya ahahha Alıntı Temmuz 5, 2022 dasaaa tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 fena bitmedi, uzun olmasi filler drama koyma sebebi olmus tabi ama eh olacak o kadar, sezonun kalani iyiydi sonucta. Spoiler ben yeni bir final boss tease ederler mi acaba dedimdi ama yok Vecna son demekki artik 5. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Will'in odakta olacağı bir sezon daha gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2022 (düzenlendi) ahahaha yukarıdaki will fotosuna ne güldüm ya dfsfsd Spoiler abi şu main karakter öldürmeme olayı can sıkmaya başladı bu tarz dizilerde, bir game of thrones şoku yaşatın be bilader, yeni giren karakterleri çatır çatır öldürtüyorlar ama bir tane main cast giden yok anasını satim. rusya olayları acayip bayıktı, senaryonun sıçtığı yerler kendini belli ediyor, "hadi şunada extra rol yazalım, bölümleri uzatalım" çok daha iyi olabilirdi ama yoklukta gidiyor, en azından 3. sezondan daha iyi. birde bizim hatrımıza çekmiyorlar sonuçta, allahın ortadoğulusu beğenmemiş aman tanrım ne bok yicez demediklerine göre, şimdi buraya yazmayı bırakıp silktir olup gidebilirim. Temmuz 5, 2022 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2022 Muzikler ve sezon cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2022 Bugün itibariyle bitirebildim, herkesin dediği gibi gereksiz uzun kısımlar vardı ama gene iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2022 final sasirtmadi ayni sekilde 4 sezondur gidiyor. pilavlik dizi. master of puppets sekansi da bok gibiydi. producer'lar da metallica hastasi zaten 2. sezonda da kill em all'dan bir sarki caliyordu yanlisim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2022 O sahneyi Metallica bile begenmis, seru bok gibi diyorsa bi durup düşünmeleri gerekirdi gerçi sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Yeni bitirdim, bazi sikintilar var ama burada deginildigi icin tekrar yazmayacagim. Spoiler Eleven'in akil hastanesindeki zamanlarina deginilince Hintli kankasi tekrar karsimiza cikacak diye korkudan mide kramplari gecirdim. Senaristlere o kabusu bize tekrar yasatmadiklari icin sonsuz tesekkur ediyorum. Seyircilerin tepkisini dinleyip hic olmamis gibi ustunu cizdiler sanirim? Oyleyse cok guzel, herkese ornek olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2022 On 05.07.2022 at 07:53, dasaaa dedi ki: oldukca iyi gitti master ama abi bu dick sac kesimi nedir allaskina ya ahahha Abi Almanya'dayken 6 yaşına kadar benim de saçımı hep böyle kestirmişler şey kafası gibi milyon tane fotom var albüm albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar