axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 1 saat önce, dreagloth dedi ki: winona ryder hala tarihin en kötü oyuncusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 gayet iyi lan winona ryder, nancy cok uyuz ediyor beni asil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 nancynin çenesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 (düzenlendi) acayip bagladi hakkaten ama keske Spoiler ya su cizgi film gibi mevzular olmasa, hops'un arc tamamen disney cizgi film tier. keza ask, ergen mevzulari azalsa da eleven'in bully mevzusu cok yapaydi. 3. bolum sonu max upside world'den kacarken olse sahane bi yere gitmez miydi dizi ya hazir cocuklar teenager olmus. vecna iyi basladilar ama sonu sanki GoT'daki gibi olacak eleven cigligiyla olecek, potansiyel harcanacak gibi. bu arada victor sleek de freddie kruger'di farketmeyenlere. elemanin rusca konusup hapishaneye rusmus gibi girmesine takilmiyorum mesela ama hep toz pembe olmasa biraz da. nancy'e de guzel kiz muamelesi yapiyor ya. aynisi x2'de rogue'da vardi bayan cene. Haziran 3, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Ama şikayet ettiğin şey o dönem filmlerinin ortak özelliği, hani Goonies'e falan baktığında aynı seviye. Ya da bully falan muhabbetleri o dönem gençlik filmleri. Onların havasını yakalayacak dizi tabii benzer şeyler yapmaları lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2022 yakalasin tabii de yetmedi mi hazir karartmissin diziyi biraz kisisel meseler isin icine girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2022 (düzenlendi) ben ilk 2 sezonu yeni bitirdim ne güzel akıyor öyle, sanırım dark dizisinin settings'in bir kısmı bundan arak. Aslında 80 ler ortamını güzelliği ve şarkıları çıkartınca vasat sayılır ama bunları çok iyi yedirmişler ortama. Haziran 5, 2022 Dark_Soul tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2022 Aa iyi ben 3-4 ay bekletirler demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Sezon mükemmel olmuş ya, 3. sezondan kat kat iyi gidiyor. Billy'nin eksikliği hissediliyor ama. Max'i zaten 2. sezondan beridir beğeniyodum, bu sezon arşa çıkarmış oyunculuğu. Hele 3. bölümün sonu ofş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2022 gene ciglik geliyo 11'den :boringface: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 cikti son 2 bolum, yada film diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 (düzenlendi) 8. Bolum meh.. 9. Bolum 2 saat 22 dakika, pofff baslayalim bakalim. Temmuz 1, 2022 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Offf bitti, boyle bolum mu olur, bunu da pek begenemedim. Sezonun en kotu iki bolumuydu sanki. Gereksizce uzun olmalari da etken oldu buna benim icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2022 Spoiler master of puppets değil creeping death çalmalıydı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 arkadaşlarla beraber izledik herkes çok beğendi beğenmeyenin çükünü vecna yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 arkadaşlarını gözden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 birinci bölümü 15dk çekerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Dün gece işten bayağı geç çıktığım için olabilir.. yemek yerken bakayım dedim 8. Bölüme. Yemek sonrası Uyukladım son kısımda.. Bugün ise 9a baktım. Yine yemek yerken, az önce bitirdim de. Iyi değil bu sezon yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Son iki harici hostu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 8 izledim. cidden yakışmadı ya ilk 7 bölüme. skipledim ben de baya. 9 kaldı beklentiyi düşüreyim bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 haydaaa 7ye kadar ne güzel gelmişti bu sezon son 2de mi patlattılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2022 İlk 7 bölümü beğenmeyen zaten Arka Sokaklar veya Çocuklar Duymasın izlesin, taş gibiydi ilk 7 bölüm. 8'i izledim şimdi, evet bi tık vites küçültme var ama abartılacak bi kötülükte de değil. 7'nin çok büyük hype yerde bitmesinden kaynaklı muhtemelen, tempo düşüşü negatif yorumları arttırdı. 9. bölüm 2,5 saatmiş, ne zaman öyle bi slot bulur da izlerim, kısmet bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2022 Arka sokaklara da laf eden vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar