Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 (düzenlendi) -silindi- Temmuz 14, 2019 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Uzun uzun saçmalamak ne zamandan beri marifet oldu lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 İki cümleyi yan yana getiremeyen adamların anlamasını beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Getirmeye üşenmediğimde senin review adını verdiğin parmak ishallerinden her türlü daha mantıklı ürünler ortaya koyabiliyor olduğum kesin. Bıdı bıdı anlatmışsın tüm olanı dizide adam gibi bir yorum bir teori yok, bol bol saçmalama var Spoiler lezbiyen olduğunu hissettirmek derken misal lol nasıl hissettirebilirler bunu tam olarak veya niye hissettirsinler konusu gelene kadar Siyaset yorumculuğu için Abdulkadir Selvi neyse film yorumculuğu için sen de osun, uzun mu uzun ama hiç bir şey anlatmayan metinlerin yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Şu herhalde getirmeye üşenmediğin mantıklı ürünlerinden biri oluyor dizi ile ilgili, On 11.07.2019 at 09:13, quixef dedi ki: July 4th July 4th diye duya duya 4 Temmuz deyince sanki böyle bizdeki 15 Temmuza falan gitti kafa, nöy dedim anlamadım boş boş baktım Hani desen ki yetemiyorum, bu kadar yorum yapıyorum anlicam. Uzatıyorsun, üstüne uğraşıp yazan birine de bok atıyorsun. Hiddetlenip gaza geldiğin konu da Spider-Man bu arada, 20 yıla yakındır çizgi romanlarını okuyup adam akıllı fikir belirttiğim bir konu. Sen beğendin diye beğenmeyen bir insanın yorumuna 'sen git lightsaber salla hebele hebele' diye konuşan ben miyim sen misin? Uğraştırma beni daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Stranger members. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 bütün sezon terminator meets the thing meets invasion of the body snatcher gibiydi, benim hoşuma gitti o yüzden. bütün sevdiğim şeyleri potpuri yapmışlar adeta. referanslar da gene iyiydi. konu zaten hiçbir zaman çok başarılı değildi ama prodüksiyon süper. 80'lerin filmini bugünkü imkanlarla çekilip izliyormuş hissi vermesi götürüyor seriyi. Alıntı gerçi şu "herkes son iki bölüme kadar birbirine haber vermeyip bağımsız takılıyor büyük tehdide rağmen" yöntemi biraz saçma durmaya başladı artık. bir de rip hopper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 suzie neymis diye beklerken tum sezon mormon story diyerekten hipperi oldurttu dfjfj. science teacher vardi onu neden aramadilarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Suzie temsili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 jim hopper sezon 3 finali hakkında: Spoiler ölüşü gösterilmedi ve sonda ruslar deney yaparken "amerikanı alma" dediler, başka bir mahkum kullanıldı. üste ruslardan hiçbir iz bulunamamıştı, kaçarlarken hopper'ı yanlarında götürdüler gibi bir izlenim bıraktı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Spoiler delige atlamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 On 19.07.2019 at 16:52, Sam dedi ki: jim hopper sezon 3 finali hakkında: İçeriği gizle ölüşü gösterilmedi ve sonda ruslar deney yaparken "amerikanı alma" dediler, başka bir mahkum kullanıldı. üste ruslardan hiçbir iz bulunamamıştı, kaçarlarken hopper'ı yanlarında götürdüler gibi bir izlenim bıraktı bende. Spoiler bence de.. yasiyor muhtemelen. Oyle kolpa bir sekilde oldurmemislerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 ben mi modumda değilim anlamadım. 2. sezon 5. bölüme geldim hiç bi diziyi izlemek için bu kadar zorlamadım kendimi. hep boş yapmışlar sanki. ilk sezon iyiydi halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 aynı şeyi izlediğinin farkına varman geç sürmüş demekki. biraz değiştir tarzı. öldürme içindeki çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 1. sezonun kopyası mı demek istiyorsun. 1 sene önce izledim 1. sezonu. ne merak duygusu var ne gerilim ne karakterlerin derinine iniyor. arkada gerilim müziği çalıp duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 tamam 5. bölümün başında açıldı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 şimdi hatırladım. aynı yorumu ilk sezonada yapmıştım. yani bu diziden beklentim pazar sabahı çocuk macerası tadı alabilmek. ama çocuklar çok geri planda olaylar onların arasında dönmeliydi daha çok. çocuklar dışındaki bütün roller figüran gibi olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neanderthal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 wE aRe NoT iN HaWKinS aNymoAr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2019 güzel teaser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2020 ahah ben demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2020 Hopper'sız olmazdı ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2020 Adamın ölmediği zaten en son finalde after creditste belli olmuştu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar