Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 yazın ipad'e atıp okumak için çizgi roman aranıyorum. yalnız "abi git işte spider-man oku ilk sayıdan güncele kadar" gibi şeyler değil ama. 1000 sayılık bir işe girişesim yok. kısa ve öz şeyler arıyorum. tek ciltlik veya en fazla 20-25 sayıda konuyu anlatıp bitirecek şeyler istiyorum. bu topic benim gibi aranan kişilere tavsiye topiği olsun hatta, çokzel olur. evet, go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Image ve Vertigo'nun bastıklarına bakacaksın o zmn. Özellikle Saga'yı tavsiye ederim. Tek cilt olsun dersen de Daytripper çok hoşuma gitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Crossing Midnight oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 fight club 2 ye başladım bakalım. 10 sayı var topu topu. ben dijitalci değilim gerçi bayılıyorum parasını anasının gözü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 https://www.humblebundle.com/books/image-comics-book-bundle şuradaki çizgi romanlardan okuyup tavsiye ettikleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Onlarin cogu iyi abi, ama hepsi ilk sayi ya da ilk cilt. Devamlari var hep. $15'lik paket dusunmeden alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 inanılmaz iyi bir bundle çünkü büyük çoğunluğu harika çizgiromanlar. alınacaksa 15 diil, 20'lik alınır bu arada bence çünkü, Saga, Outcast, The Wicked + The Divine ve East of West var 20'nin içinde. ama işte hepsi ilk sayılar. bunlardan sonra hepsinin en az 60'ar tane hatta bazılarının 100-200'er tane sayısı falan var. oturup onlara da para yetiştirmek çok zor yani. ben 4 tane seri aldım, imanım gevredi. çizgiromanları 10-20'şer sayılık ultimate/mega/ultra/hiper edition şeklinde almak mantıklı, öbür türlü saçma pahalıya geliyor. kısacası amaç orijinal almaksa, buna 20 dolar gömmek yerine, git hepsinin ilk 1-2 sayısını korsan indir, sonra beğendiklerini fiziksel veya dijital satın al. daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 volume olanlar birden çok sanırım. birkaç tanesinin detayına baktım. 1-7 falan yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 evet bazıları ilk cilt ama ilk 5-10 sayı oluyor onlar da. Mesela 7 issue almanın da bir avantajı yok neredeyse, serinin geri kalanında 120 issue daha varsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 çok fazla seçenek olduğu için aradığın gibi bir şeyi bulmak için iyi aslında. benim elim gitti de hiç alışkanlığım yok. kesin öyle 2 bakıp kenara atacağım diye almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Ben bunu sevmiştim tek kitap: http://comicbookroundup.com/comic-books/reviews/image-comics/the-empty/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 bari direk review link'i vermeseydin, puanlara bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Bundle'dan okuduklarim arasindan kesin okuyun dediklerim sunlar: Saga The Beauty Black Road Kill or be Killed Monstress Seven to Eternity Drifter The Wicked + The Divine The Fade Out Bunlar icinden Brubaker ve Phillips serisi olan Kill or be Killed ve The Fade Out'u cikartirsak digerlerine haksizlik olmasin diye (hastasiyim bu ikilinin, inanilmaz isler cikariyorlar; Fatale ile onlarin kulliyatina girmenizi tavsiye ederim) The Wicked + The Divine, Saga ve Monstress favorim aralarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Comixology'de Saga'da %50 indirim var ilk 5 vol. u 27 dolar'a (105 TL) aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Bi de böyle bundle karışık karışık okumaktansa, iyi bir seri ye başlayıp devam etmek daha iyi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 noddle said: Comixology'de Saga'da %50 indirim var ilk 5 vol. u 27 dolar'a (105 TL) aldım. çok güzel fiyatmış. ben bilgisayarda okuyamıyorum, elde yatakta, koltukta okunacak şey bana göre çizgi roman. ama fiyat olarak dijital de çok avantajlı ya, zorlasam mı kendimi diyorum biraz. senin aldığın 5 volume 30 issue ediyor 27 dolar, ben koleksiyoner modeli hardcover aldığım için 1-11 issue'ları içeren hardcover 33 dolar anasını satiim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 sabonis said: noddle said: Comixology'de Saga'da %50 indirim var ilk 5 vol. u 27 dolar'a (105 TL) aldım. çok güzel fiyatmış. ben bilgisayarda okuyamıyorum, elde yatakta, koltukta okunacak şey bana göre çizgi roman. ama fiyat olarak dijital de çok avantajlı ya, zorlasam mı kendimi diyorum biraz. senin aldığın 5 volume 30 issue ediyor 27 dolar, ben koleksiyoner modeli hardcover aldığım için 1-11 issue'ları içeren hardcover 33 dolar anasını satiim :D :) vay arkadaş, yalniz ben de hic bilgisayar da okumuyorum, comixology nin android app. i var, muthis bisey. 5" lik htc one m8 ekraninda okuyorum ve cok guzel, her bir kareyi ayri ayri okunakli,net bicimde okuyabiliyorsun. Her gun 30+30 dk. lık servis yolculugunda simdiye kadar 10 vol. Walking death, 6 vol. Sandman bitirdim. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 onu da denedim de (comixology diil, iyi 2-3 tane comicbook reader app'iyle) 5.5 inchlik note'ta bile güzel bir tecrübe olmadı bana göre. tablet falan lazım tadını alarak okuyabilmek için bence. ben de tablet taşımam yanımda asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 aynen tablet olsa iyi olur tabi öteyandan çizgiromanın hard copy'deki kokusu bile cazip kılıyor. Hissiyat bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 şu iyimidir ya okusam mı 3 sayıymış http://www.mediafire.com/file/dfhpo39n5aihk88/Bakire_Orman%C4%B1.cbr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 doğru düzgün cbr manga okutan bi ebook ipad yapamadı allahsızlar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 hakkaten ipad de güzel bir reader önerebilecek var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2017 Chunky ve YAC. Chunky daha iyi, ama sunucusunu kullanirsan YAC daha saglam hizmet sunuyor, Chunky ile kullandigin Comicstreamer'in performansi kotu epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 2. dünya savaşı ilgilenenleri varsa, Maus Hayatta kalanın öyküsü adlı çizgiroman var, güzeldi bayagi. Tek sayı. http://www.idefix.com/Kitap/Maus-Hayatta-Kalanin-Oykusu/Art-Spiegelman/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0000000419331 http://www.iletisim.com.tr/images/UserFiles/Documents/Editor/121106145803.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 hmm şu topiği takibe alayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar