Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netflix Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hiçbiri expendables 1 gibi olmaz ama, let's call it a tie = kravat diyelim / I'm out! (of ammo) = dışarıdayım! 

bunu boşluktan faydalanan pınar batum veya onun şirketi çevirmişti sanırım, eline sözlük alan karılar aksiyon filmine oturunca olmuyor tabi.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

@goldbären off onun sevdalıları var bir de, nerde esgi gorsancı aplam diye geziyorlar. bilmesek... hani zaten fansub yapan birinden bir meziyet beklemek saçma da, yokken varmış gibi konuşmak başka. fansub'dan profesyonele geçip bu kadar kötü kalmak ama işsiz kalmamak da bambaşka. nostaljiden falan herhalde.

PrudenT tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

aha aynı böyle deyip de da ayıramayanlar doluştuğu için böyle oluyor zaten afsfsfa. sorun kontrol mekanizmasının zayıflığı, adamların iyiyi kötüyü ayıramaması, aşırı hantal olması büyüklüğünden ötürü. "ah vah bizdekiler kötü bulmalıyız" diye gezmiyor yani kimse. zaten izleyici de kaybettirdiği yok, motivasyon da yok düzeltmek için yani. 

Mesaj tarihi:

konu üzerine dün denk geldi de yazayım istedim;

disney'de çocukluk dönemi x-men çizgi filmlerini izliyorum, colossus juggernaut'a tank fırlatıyor

juggernaut: tank you

altyazı: çok tanka geçti ahşksjghşksagjskg bu muhabbetin üstüne gece gece iyi güldüm.

Mesaj tarihi:

Blown away diye cam üfleme sanatı konulu yarışma programı koymuşlar. Üç sezon var, üçünü de gay, lezbiyen kişiler kazandı. İşin komiği ilk sezondan sonra kazananları jüri için geri aldılar yarışmaya. Bu kadar kör göze sokmalari kötü ya

• Yeni Oluştur...