Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 izlemeyin resident evili ya. ergen dizisi yapmış yine netflix. en sonunda cancellicem subsı o kadar sıkıcı olmaya başladı içerikleri. disney tr nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 resident evili de ergen dizisi yapamazsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 1 saat önce, Flassh dedi ki: disney tr nasıl acaba Çevirmenlere mesaj gönderip "kafanızı kuma gömün" demişler kibarca. https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/disney-plus-turkiye-uyari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 resident evil aşırı aşırı kötü. imdb'den 3,8 dayanmışlar zaten ki o da çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 ispanya iç savaşı ve zombileri bir araya getiren arkadaş, shark tornadoyu düşünenin ev arkadaşı falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Milla Jovovich yokmuş İzlenmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 ilk bolumu seyretmeye calistim da hic cekmedi. Gerci bana bakmayin ben bu aralar hicbisi seyredemiyorum. Pizza kefir filmlerinden bile eski zevki alamaz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 9 saat önce, Akuma_Blade dedi ki: Çevirmenlere mesaj gönderip "kafanızı kuma gömün" demişler kibarca. https://kayiprihtim.com/haberler/dizi/disney-plus-turkiye-uyari/ metni ben de aldım. aynı şeyleri farklı şekilde tüm platformlar söylüyor, disney'e özel yüklenmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 @PrudenT bir çeviriyi kim yapmış görebiliyor musun? lincoln lawyer'da gulf war vet = VETERİNER diye çevirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 asdsdfsdgfjgasd hayır ama görebilmeyi çok isterdim, harikaymış. sonunda yazmıyorsa öğrenmek için epey uğraşmam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 hiçbiri expendables 1 gibi olmaz ama, let's call it a tie = kravat diyelim / I'm out! (of ammo) = dışarıdayım! bunu boşluktan faydalanan pınar batum veya onun şirketi çevirmişti sanırım, eline sözlük alan karılar aksiyon filmine oturunca olmuyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 is he cool? - serin midir? sdf expendables 1 ayrı bi seviyedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 (düzenlendi) @goldbären off onun sevdalıları var bir de, nerde esgi gorsancı aplam diye geziyorlar. bilmesek... hani zaten fansub yapan birinden bir meziyet beklemek saçma da, yokken varmış gibi konuşmak başka. fansub'dan profesyonele geçip bu kadar kötü kalmak ama işsiz kalmamak da bambaşka. nostaljiden falan herhalde. Temmuz 15, 2022 PrudenT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2022 abi tr cevirileri bu kadar kötü o zaman bizde yapalım ya ekmek vardır bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 aha aynı böyle deyip de da ayıramayanlar doluştuğu için böyle oluyor zaten afsfsfa. sorun kontrol mekanizmasının zayıflığı, adamların iyiyi kötüyü ayıramaması, aşırı hantal olması büyüklüğünden ötürü. "ah vah bizdekiler kötü bulmalıyız" diye gezmiyor yani kimse. zaten izleyici de kaybettirdiği yok, motivasyon da yok düzeltmek için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 konu üzerine dün denk geldi de yazayım istedim; disney'de çocukluk dönemi x-men çizgi filmlerini izliyorum, colossus juggernaut'a tank fırlatıyor juggernaut: tank you altyazı: çok tanka geçti ahşksjghşksagjskg bu muhabbetin üstüne gece gece iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 (düzenlendi) o guzeldi ya bence. ben de izliyorum xmen. juggernaut'un debut bolumu cok iyiydi. Temmuz 16, 2022 Seru tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2022 ahahaha iyi olmuş bence, beğenmek/beğenmemek kişiye göre değişir ama anlaşılmış ve üzerinde düşünülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 nesfliks'e de geliyor muymus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2022 16 dakika önce, Seru dedi ki: nesfliks'e de geliyor muymus? Hayır. Yanlış yere atmış trailerı xd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Blown away diye cam üfleme sanatı konulu yarışma programı koymuşlar. Üç sezon var, üçünü de gay, lezbiyen kişiler kazandı. İşin komiği ilk sezondan sonra kazananları jüri için geri aldılar yarışmaya. Bu kadar kör göze sokmalari kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2022 lezbiyen-gay iyi üfleyemiyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar