benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 tv var da internet için kaç mbit lazım, gerçi akk derdi var ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Fistan said: büyük ihtimal tv ile alakalı bişey Tv’ye hic guncelleme falan gelmedi isin garibi. Versiyon tamamen ayni. Degisen hic bi sey yok. Netflix appinden supheleniyorum. Bakalim ABD’dekiler grundig tv edinip test edicekler 3 hafta sonra tekrar arayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 pc de denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2018 netflixde 4k yayın için yüksek bi nete ihtiyac yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 eregorn said: pc de denedin mi? pc'de alt ve üstte siyah şerit var, en azından tv'deki gibi dört köşesinde yok mac ve windows'da denedim bu arada. Mac'de safari, windows'da chrome'la girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 benjani said: tv var da internet için kaç mbit lazım, gerçi akk derdi var ayrıca. Bende 4k var,kotaya bağlı hız dusumu olsa bile sorunsuz izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Bak yazmayı unuttum ben de 4 kişilik hesap aldım, aileye katılmak isteyen varsa buyursun. Bizim 2 arkadaş gelecekti vazgeçtiler falan kaldık öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 fiyat ve 4k mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Peregrin said: eregorn said: pc de denedin mi? pc'de alt ve üstte siyah şerit var, en azından tv'deki gibi dört köşesinde yok mac ve windows'da denedim bu arada. Mac'de safari, windows'da chrome'la girdim. Senin sorunun netflix değil tv ile alakalı. Yada tv de ki netflix ile alakalı. Eğer laptop varsa HDMI ile bağla. Ordan aç netflix'i. Bu şekilde sorunun app de mi tv de mi olduğunu anlamış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 akşam onu da deneyeyim bakalım nasıl olcak. bi de üyeliği paylaşırken spotify'daki gibi mailine davetiye mi yolluyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Üyeliği paylaşmak için hesap sahibi sisteme giriş yapıyor. Ayarlarda "Kullanıcı ekle" gibi bir şey oluyor. Ordan ekleme yapıyorsun. Sonra normal senin giriş yaptığın kullanıcı adını ve şifresini veriyorsun. Paylaştığın kişi Netflix e giriş yapıyor. Giriş ekranında "Kim izliyor" gibi bir soru çıkıyor. Ordan kişi profilini seçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2018 dana22 said: fiyat ve 4k mi?? 4K evet. Aylık 40 lira işte, 4 kişi faydalanabiliyor adam başı 10 lira oluyor. Gerçi daha kimse yok ailem ıssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 aylık 20 tl olmuş. ya da ben yeni fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 dolar 4 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 her ay yeni sanal kart ve yeni üyelik açarak 1 aylık beleş şey exploit ediliyormuş gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 bunu yapmayan insanlar kadar zengin olmak istiyorum ya.. amazonda da her siparis verecegim sirada yeni hesap aciyorum prime veriyorum. spotifyda da 3 ayda bir 1 euroluk pakedi aliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 rtüklü netfliksi neyleyim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 sigarayı falan da blurlar bunlar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 artık blur yok. blurlanan şeyin ne olduğunu anladığı için insanlar direkt sahnelerde olmayacak blurlanacak şeyler. böyle bir şey okudum diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 sardalya said: bunu yapmayan insanlar kadar zengin olmak istiyorum ya.. amazonda da her siparis verecegim sirada yeni hesap aciyorum prime veriyorum. spotifyda da 3 ayda bir 1 euroluk pakedi aliyorum :D ayda 20 tl ayıramayacak kadar fakir miyim diyorsun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 applev0dka said: artık blur yok. blurlanan şeyin ne olduğunu anladığı için insanlar direkt sahnelerde olmayacak blurlanacak şeyler. böyle bir şey okudum diye hatırlıyorum diziler 15dk desene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 dreagloth said: sardalya said: bunu yapmayan insanlar kadar zengin olmak istiyorum ya.. amazonda da her siparis verecegim sirada yeni hesap aciyorum prime veriyorum. spotifyda da 3 ayda bir 1 euroluk pakedi aliyorum :D ayda 20 tl ayıramayacak kadar fakir miyim diyorsun şimdi? ondan değil de verilen parayı umursamakla ilgili galiba ya. benim de içimden geçmiyor 20 tl vermek hiç. spotify üyeliğimin süresi bitti. tidal 6 ay beleş üyelik dağıtıyormuş oraya geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 şimdi 20tl'yi umursayacak kadar fakir misiniz diye soracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 evet, hadi kullanmıyorsundur gerçekten anlarım da, 20 tl lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Bizim netflixte hala 1 kişilik boş yer var, yeni açmak isteyen varsa hem daha ucuza geliyor hem de hdr oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar