Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Jim carrey in filmini mi diyorsun bşaka bişey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Başka birşey. Filmin belgeseli. İzlemedim ama karaktere girmek olayını abartmış JK o çekimlerin öyküsünü belgesel yapmışlar. https://www.youtube.com/watch?v=tckH01TAlC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 kategorilendirebildiyseniz, filme ilgisi olanlar için güzel detaylar var. andy kaufmann ile jim carrey belgeseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 ctrl-shift-alt+s'le bitrate'i override edince hata mesajı falan hiçbir şey göstermeden kapanıyor netflix app'i. aynı sorunu yaşayan var mı başka? nette pek bişey bulamadım. daha doğrusu buldum da fix bulamadım. win10/netflix'in kendi app'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 netflixe adam arayan var mi katilsam birinize aileyi dagittik şimdi yine alasim geldi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bunda da mı spotify gibi aile olayı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 4k sepetinde aynı anda 4 cihazdan izlenebiliyi. farklı kullanıcılar da kendine göre kişiselleştirebiliyor. gold'la beraber alsam yemek programı önerisi yapmaz yani bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 kzpmaza said: netflixe adam arayan var mi katilsam birinize aileyi dagittik şimdi yine alasim geldi:D ben de girerim bu ekibe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Bana mı denk geliyor anlamadım, 3. kez Türkçe altyazısız dizi çıktı şansıma.(Mischievous Kiss) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 TR üyeliği ile US marketi görebilme şansı var mı VPN ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2017 smartdnsproxy stabil bir şekilde çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Peregrin said: kzpmaza said: netflixe adam arayan var mi katilsam birinize aileyi dagittik şimdi yine alasim geldi:D ben de girerim bu ekibe boyle girip parasini odemeyen olunca noluyor? peregrin kesin odemez mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2017 aynen ben para ödemem kanca atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 onden veriliyo para, vermezsen 1 2 gun izlersin sutlanmadan once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 1-2 gün beleş netflix. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 vodafone bedavaya 3 ay vermişti bitti. koymadı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Cokomantis said: gold'la beraber alsam yemek programı önerisi yapmaz yani bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yani nolur ki yemek programı önerse di mi, benimki de laf güzel abim. https://i.imgur.com/6k0CPHa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 smart proxy iyimiş pc'de. ipad'de de oluyorsa efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Androidee calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 tvde bile çalışıyor, nefis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bu nedir ya :D https://www.youtube.com/watch?v=xl4MTFFct8k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Kim acaba bunları çeken kişi ya. Teksoy'dan sonra bu da efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Ben şahsen oto sanayicileri odasından veya berberber federasyonundan "aramızda böyle çalışan ustalar yok, Netflix'i kınıyoruz, bizi böyle gösteremezsiniz" çıkışı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar