sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Acayip yeni içerik gelmiş bi anda https://i.hizliresim.com/lbrk2b.png https://i.hizliresim.com/Mag65Q.png https://i.hizliresim.com/zJlmv6.png https://i.hizliresim.com/Dy6lX6.png Kalitesini bilemem ama gaza bastılar Tr içerik arttırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Adam üşenmemiş SS alıp hızlıresime yüklemiş, buraya post etmiş. Artı rep. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 tnx bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 ekşiyi falan okuyo bunlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 geralds game iyi duruyo, yarın bi bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Mindhunters çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Mindhunters (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Midnight Diner: Tokyo Stories Hibana: Spark bunlar var mi TR katalogunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 arcane said: Midnight Diner: Tokyo Stories Hibana: Spark bunlar var mi TR katalogunda? Var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 pc - android - ios hiçbir cihaz bağlanamıyor Netflixe. Bir de farklı farklı errorler veriyorlar. Ipad internet bağlantın yok diyor PC (win 10) Netflix Site Error We were unable to process your request. Android menüyü gösterebiliyor playa basınca : there is a problem playing video diyor Sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 VPN sebepli gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 android'den denedim, normal çalışıyor netflix app'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 çözdüm. ISP'nizden yeni ip talep edin sabit ip kullananlarda olur bazen falan yazmışlar. Rapidshare yıllarından modemin menüsünden reboot yaptım yeni ip atandı sorun düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Grego said: Mindhunters (tu) buna bir thumbs-up daha ya. true detective in ilk sezon tadını yakalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 var mı netflix'e ortak arayan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Grego said: Grego said: Mindhunters (tu) buna bir thumbs-up daha ya. true detective in ilk sezon tadını yakalamışlar. Güzel dizi bitirdim de yok artık LeBron James yani TD 1 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 kendi de annesi tarafından abuse edilmiş sexual assailant olabilir. bir ara bayağı psikolojik araştırmalar yapıyordu üzerimizde, bir arkadaşa ait diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 denek olmaya pek gönüllüydün you filthy tonbul. dizi de o kadar lebram değil tabi, ama neredeyse her bölümün %90 ı diyalog üzerine geçiyor ve sıkmıyorsa, daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 en kisa surede binge yapilan series: http://www.denofgeek.com/uk/tv/52689/the-top-20-most-speed-binged-original-shows-on-netflix gogo gilmore girls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 mindhunter bence de güzel bu arada, psikoloji diyalogları bir yana, 70s look çok iyi yansıtılmış .prodüksiyon olarak da kalite tavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 anna cım ciddili kadın karakter ihtiyacını tek başına karşılıyor piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yeni TV alınca denemek için açtırayım dedim, 1080 content güzel ve akıcı, içerikte benim gibi fazla dizi izlemeyeni tatmin eder boyutta fakat bir sorunum var her filmin Türkçe çeviri ismini koymuşlar bunu orijinaline çevirme imkanımız var mı ? sadece TV de kullanmayı düşünüyorum TV samsung, smart hub üstünden yürüyor app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 web sitesinden netflix'e giriş yap, ayarlardan başarabiliyor olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 eyw olay buymuş tv den olmadı ama netten oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 andy kaufmann ve jim carrey ile ilgili belgesel gelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar