Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Gorunce bi an netflixdemi topukladi diye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 daniel tosh ın da herşeyini ekleseler artık, yıl 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 loiuse c.k. 2017 çok kötü olmuş hayal kırıklığına uğradım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 louis'i ben utancımdan izleyemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Louis'i izledim ben. Kafam güzeldi (Netflix and chill af) baya güldüm aslında, sonlarında katılıyordum artık ama bir sürü de soru işareti oluştu kafamda şöyle ki; bence gay olduğunu açıklayacak 60'larına gelince xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Madcat said: loiuse c.k. 2017 çok kötü olmuş hayal kırıklığına uğradım =( dün yazacaktım da, şu forumda neyi b eğenmedim desem linç ediliyorum fasdads ki şu adamın eski standuplarını 3-4 kere izlemişimdir + diziler vs. bu sefer olmamış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Eskilere gore gene kotu olmus ama ben yine de ortalamanin ustunde buldum. Isis sakasina ve ailenin cocuga karsi goreviyle alakali sakaya aklima geldikce guluyorum dunden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 here is your fucking soup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 konusu varken şöyle bişeyler sıçtı biri bana; netflix'in kullandıgı bi AI, ülke genelindeki bütün verileri, konusma vs ne var ne yok toplayıp ona göre tutması yüksek dizi öneriyo, scripti + oyuncularına kadar house of cards'ın bu şekilde üretildiğini söyledi pek inanmadım ama sg de demedim acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Vasfi said: house of cards'ın bu şekilde üretildiğini söyledi pek inanmadım ama sg de demedim acıkcası Bu da senin ayibin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 louis 2017'ı dün izledim anıra anıra güldüm şahsen. ben beğendim. biraz tarzını değiştirmiş, edgelordluğu kısmış ama daha oturaklı olmuş gibi geldi. daha well rounded bi stand up olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 3-4 yerde çok güldüm ben, onun dışında meh ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 güzeldi bence ya, nostaljiden dolayı eskiler daha güzel geliyor tabii. "nine 11 deniers" şeyine epey güldüm ben sdjfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Yeni hesap edindim izledim button'u gibi bir şey yok mu netflix'te. Yanı bana önermemesini istiyorum izlediğim şeyleri + izlediğim şeylerden yola cıkarak güzel öneriler yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2017 izledim butonu yok ama rateledikten sonra cikarmiyo karsina. netflix originals haric onlar hep ortada karsina cikiyo zaten. izleyince de zaten izledin diye aliyo hafizaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 netflix-smartdns bilgisayarda cok güzel calısıyor ,amerika izliyebiliyorum ama ipad'e ne yaptıysam olmadı... :( Var mı kullanan hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Mad Men'i yüklemişler, iyi yapmışlar, kaçırdığım dizilerdendi, buradan bakarım. Suits'e de yeni sezon yapıştırmışlar. Brooklyn 99'a da bi el atsalar dadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 edge de 1080p oluyor diyolar ya bitratei maxa overrideliyorum ama en fazla 720p oluyor. Monitor 1600-900 ondan mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 1080p desteklemeyen monitörde 1080p alamıyorum, please help. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Monitorun cozunurlugunun ustunde cozunurlukte bir sey izlenemedigini mi saniyosun. What a koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 neyse çözünürlük sonradan artıyormus oke lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 şimdi amerikanya netflix'i için normal acc'm ile abd'ye ait bi vpn ile girerek üyelik alsam yetiyor değil mi? betternet kullanıyorum free mesela, denedim ödeme ekranı da farklı çıktı. Türkçe olduğu için ama şüphelendim sadfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Yetmiyor. Netflix VPN'leri engelliyor. Calisan bir sey bulsan da onu da engelliyor kisa surede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 abi şu videoplayerın direkt 720p vermesini ayarlayamıyor muyuz? ayarlardan high yaptım ama yine de düşük çözünürlük acıyo en başta, sonradan düzeliyor. arada geri iler sarmam gerekiyor her seferinde görüntü acayip bozuluyor irrite oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ctrl-shift-alt+s'ye basınca çıkan yerden bitrate'i override edebiliyorsun. ama gördüğüm kadarıyla seçip ok'leyince hemen değişmiyor youtube'daki gibi. galiba 10 saniye sonra kendi kendine düzeliyor (seamless) ama bundan çok emin değilim, dayanamayıp PİKSEL GÖRMEK İÇİN VERMİYORUM BU PARALARI diye haykırarak 10sn geri al tuşuna basıyorum, hd oluyor. hani yine elle ileri-geri kurcalamak zorunda kalıyorsun ama "bana sadece bu bitrate'i ver hemşerim" diyebiliyorsun en azından. "high demiş ama 720 iteleyelim anlamaz bu" olmuyor. mantıken ayarlarda high/best quality falan seçtiysen bandwith'ine sığan en yüksek bitrate'i vermesi lazım. e ben ordan elle seçip hd izlerken buffering olmadığına göre bandwith'e sığıyor 1080p. ula o zaman niye elle kickstart'lamak zorundayım, orası yok işte bende. networkçülük ve streamingçilik olaylarına hakim arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar