Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 kötü bir evlilik gecirdikten sonra tranva sonucu ortaya cikan düsünceler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Valla burayı okuduğu için tek söyleyebileceğim toparladım gibi , en azından memnun halinden şimdilik ki daha bütün süprizleri görmedi bile ona rağmen saha iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Seele said: kötü bir evlilik gecirdikten sonra tranva sonucu ortaya cikan düsünceler bunlar. tramvaydır o @Mithat Burayı okuyor derken?? İnternete koydum eşekliğimi tüm dünya görsün diye şirinlik kasıyosun dimi.. köftehoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Mithat said: Valla burayı okuduğu için tek söyleyebileceğim toparladım gibi , en azından memnun halinden şimdilik ki daha bütün süprizleri görmedi bile ona rağmen saha iyiyiz. yenge cök maasina. kurut iliklerine kadar. BÖYLE UCUZ KURTULMAMALI!!! beyfendimiz bide gecmis pc basina oyun oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 yenge de ne iğrenç bi laftır ya. yengeme bile yenge diyesim gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Hediye bahane de olayi unutman afeedilmez. Hep önüne gelecek bu hazir ol. Kadinlar unutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2016 yine de teflon tavaya kucuk cizikler atarak unutturmayi deneyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 La bu da yetmedi , cumartesi günü maaile iftara bize geliniliyo. Eşime 'ama 25i gibi falan yapacaktık niye bugün' falan dediysemde yoo yaparız işte falan dedi. Şimdi 'geberiyorum yorgunluktan' diye bana atar yapıyo. Lan ben dedim ya zaten yapmayalım diye bana niye atar yapıyosun? Neyse , tekrar limoni durumlar , bakalım neler olacak. Çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 okuduğunu bile bile gel buraya yaz belki daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 abi sen kadınları tanıyamadan evlenmişin direk ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Yok ya okumayı bıraktı , o sadece o gündü. Bi de aradım konuştum biraz daha hallettim. Zaten çok büyük bişi değil akşama 10-15 kişilik yemek masa falan hazırlaması lazım sadece , bende kurstayım o tek başına hepsini halletmeye çalışıyo , yoruldu tabii alışveriş yap yemek yap vs vs , yani öyle yıl dönümü unutmak kadar büyük bir hata değil. Yine biraz uğraşır affetitirim. Hallolmayacak iş değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 bundan sonraki hayatın kendini affettirmeye çalışmakla geçecekmiş gibi geldi abi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paran varsa hanıma aşkitom sen yorulma ben iftara pide yaptırtırım deseydin. Telefi ederdin bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 herif bir evlilik nasıl fail edilir diye kitap yazsa baya tutar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 mithat çok kötü ya banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 10-15 kişilik masa hazırlıcak altı üstü diyor bi de vurun abi vurun buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 millet size gelcegine disarda bir mekani ayarlasana abi 15-20 kisi icin kiz da yorulmaz, misafirler eve pisledi gitti derdi de olmaz evde misafirlik so 90s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 10 15 kisi geldiklerine gore zaten gecmisten geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Shean said: 10-15 kişilik masa hazırlıcak altı üstü diyor bi de vurun abi vurun buna Şunu nerde demişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Marty said: 10 15 kisi geldiklerine gore zaten gecmisten geliyolar Anneler babalar , dayılar , amcalar , teyzeler falan derken bu kadar oluyor. Hatta amca yok hiç ortamda. Onun annesi babası , benim annem babam , eşim ve ben zaten toplam 6 ediyoruz , abisi var etti 7 . Dayım daha önce hiç bize gelmemiş onu davet ettik eşiyle gelecek etti 9 , teyzesi ve kızı , anneannem ve teyzem etti 13. Bence gayet kücük bir segment aile içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 segment ne demek mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Bir parçanın bir dilimi. Maaile ve çekirdek aile vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar