dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ohh yarin basliklari gorer gibiyim ayyas genclik mubarek ayda muslumanlari tahrik etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Flameoffear said: yav said: lan gene de, istanbul be türkiye'de içinde yaşaması anlamlı başka yer yok, konformizm sınırları dışında. çağa dünya'ya tanık oluyosun. ne kadar boktan da olsa işler güçler. değişik bi cazibe Neye göre kime göre. Bana göre abi , yer mi biliyorum mesela? İzmir izmir denir mesela , ben bi karşıyakanın farkındayım bi de göztepenin , sanırım alaçatıda orada çeşmede orada izmir içinde yanılmıyorsam. Bilgim yüzeysel izmir semt isimleri sadece. Ben kalkıp izmire nasıl yerleşçem? Nereye gidiim neresi güzeldir neresi ucuzdur vs bilmiyorum ki? Yani bende istiyorum bu rivendell gibi anlatılan izmire taşınmayı ama hem hangi semti o bilmiyorum hem orada iş bulmam lazım hem ev bulmam lazım kira mira. Bunlar zor işler , o yüzden istanbul rahat geliyo kolayıma geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Llama said: 1 tane canlı bombaya bakar reis hmpppfsss temizlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 benim anlamadığım cihangirde o kadar esnaf var hepsi mi yeni türkiyeci oldu bunların. kimse gidip napıyosunuz birader siz diye girmemiş mi? fatihte, güngörende olsa anlayacağım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yarin obursu gun senin isyerlerine de karismaya baslayacaklari duyumunu alirsin. bi bakarsin sen de "yeni turkiye"ci olmussun. turkun geneli isine bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 orada takılan gençler onların işleri? literally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Radiohead Respond to Istanbul Attack http://pitchfork.com/news/66182-radiohead-respond-to-istanbul-attack/?mbid=social_facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 nasolsa dayak yemelerıne ragmet gıtmeye devam edıcekler bence bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Suark said: nasolsa dayak yemelerıne ragmet gıtmeye devam edıcekler bence bi sıkıntı yok bi kereden bir şey olmaz da 3 kere olursa 2 ramazan sonra falan kimse gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ad3m said: Radiohead Respond to Istanbul Attack http://pitchfork.com/news/66182-radiohead-respond-to-istanbul-attack/?mbid=social_facebook İSTANBUL DEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 bingildak said: benim anlamadığım cihangirde o kadar esnaf var hepsi mi yeni türkiyeci oldu bunların. kimse gidip napıyosunuz birader siz diye girmemiş mi? fatihte, güngörende olsa anlayacağım da. Cihangir degil olayin oldugu yer aslinda, cihangirin siniri sayilir. Kritik olan tophane'nin dibi olmasi. Tophane'yi de biliyosunuzdur zaten. Olacak olan eylem de cihangir'deymis, hani o da iste vicdani masturbasyon gibi bisey olacak maalesef. Dev bir kitlenin tophane tramvay duragindan gs lisesine dogru yurumesini hayalnl ederdim ama anca hayal ediyorum iste. Cihangirde yarim saat toplanip civar kafe barlara dagilcaz ezik ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Abi lütfen hemen dağılmayın adam toplayıp sizi dövmeye gelicez, sinir stress atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 hıhı o yuzden vosvos gene sampıyon oldu bu sene tr de Llama said: Suark said: nasolsa dayak yemelerıne ragmet gıtmeye devam edıcekler bence bi sıkıntı yok bi kereden bir şey olmaz da 3 kere olursa 2 ramazan sonra falan kimse gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ad3m said: Radiohead Respond to Istanbul Attack http://pitchfork.com/news/66182-radiohead-respond-to-istanbul-attack/?mbid=social_facebook Hic bisey demeseler de olurmus aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 az kaldi kitir kitir kesecekler sizi. ic savas is coming. fistan dediginde hepiniz güldünüz. bu insalarla savasacaksiniz baska türlü yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 yada boluncez abı ama turk ınsanında sey var ya, para vs dendıgı zaman bı donuverıyorlar. devletten de cok korkar turkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Bi de herbokologluk var gördüğünüz üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Burdan bir gezi çıkmazsa daha da çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Gezi falan cikmaz burdan kendinizi kandirmayin. Ramazanda icii iciyorlardi dedigin an bitiyor hersey cunku islam ikbik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 islam'a saygisizlik var tahrik var hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 ama islam hoşgörü dini : ( basın gidin lan, saygım da yok inanana artık. ne zaman müslümanlar olarak toplanıp bunları yapanlara direnirsiniz, o zaman konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Hoşgörü dini islam. Şu yapılanlara karşı içki içmeyen birisi olarak böyle güneşin tepede olduğu bir zaman diliminde şarap, rakı, viskiyle foto çekilip koyasım geliyor ama onlar gibi olurum diye kalsın diyorum Yolsuzlukta dünya 2. olan ülkemde ramazanda içki içenlerin haddi bildirildi. Oh ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Yav he hosgoru dini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 said: Hoşgörü dedikleri buysa, artık biz de aynı hoşgörüyü (!) göstermeliyiz. Yoksa "gerçek islam bu değel" diye diye s*kecekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2016 Suark said: yada boluncez abı ama turk ınsanında sey var ya, para vs dendıgı zaman bı donuverıyorlar. devletten de cok korkar turkler. bölüncez diyonda kansiz mi olacak o is. ilk önce keseceksin birbirini. kalanlar anlasip bölünecek. belki eyalet olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar