Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan Ilk Oruc Dayagi '16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tuz Gölü Tesisleri'nde işletme sahipleri ile yerli turistler henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/tuz-golu-tesislerindeisletmecilerle-turistler-arasinda-sopali-kavga,GYNOGNy2lkCKvBwd7OrMjw

Acaba?
Mesaj tarihi:
maslakda öğlen dışarı çıktım. insanlar ramazana inat daha bi dışarı yemeğe çıkmışlar gibime geldi. normalde boş olan starbuckslar bile full doluydu.

ramazan yalan beyler.
Mesaj tarihi:
ne fark eder Türkiye toprakları içinde sonuçta laikliğin kalesi falan diye kendi çaplarında seviniyorlar ama tayyib suriyeli göçmenleri oraya dolduracak herhalde öyle gözüküyor hehe akp gitmezse oranın da bir fatih olmasına en fazla 10-15 sene kaldı bence.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

maslakda öğlen dışarı çıktım. insanlar ramazana inat daha bi dışarı yemeğe çıkmışlar gibime geldi. normalde boş olan starbuckslar bile full doluydu.

ramazan yalan beyler.

bazı yerler ramazandan dolayı kapalıydı
Mesaj tarihi:
hosgoru dini mensubu olan okuz, nefsini terbiye ettigini iddia ederek gelip adam dovuyor.

tabii ki ramazan yalan. adamlarin hayati sov ve gosteris ustune kurulu. din falan hikaye.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

İçkinizi büyük zincir marketlerden alın bişicik olmaz.

yok abi denemiştim yıllar önce. kadir gecesi falan bişeye denk getirmişiz bi de bilmeden. o bira şişelerinin her tangırdısında ömürden gitti yeminle. bi de o zamanlar ülke bu kadar sapıtmamıştı, şimdi olsa yemez. (sakarya'daydım bi de lol)
Mesaj tarihi:
Sabah kahvaltı yapamadığım için acele bi şekilde elimde bir şey yiyerek acele acele işime gittim. Ters bakışlar vardı ama saldıran eden olmadı
  • Yeni Oluştur...