Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 İçkinizi büyük zincir marketlerden alın bişicik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bence buu ramazan oruç tuttu diye dayak yiyen olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Tuz Gölü Tesisleri'nde işletme sahipleri ile yerli turistler henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. http://www.ntv.com.tr/turkiye/tuz-golu-tesislerindeisletmecilerle-turistler-arasinda-sopali-kavga,GYNOGNy2lkCKvBwd7OrMjw Acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bir yandan turist yok öldük diye ağlaşsınlar diğer yandan gelenleri dövsünler. Gerizekalılar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 maslakda öğlen dışarı çıktım. insanlar ramazana inat daha bi dışarı yemeğe çıkmışlar gibime geldi. normalde boş olan starbuckslar bile full doluydu. ramazan yalan beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ilk gün hipsterları onlar, gösteriş için ramazan mainstream diyerek ortalığa saçılıyorlar. mayıs sinekleri gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 istanbulu bilmem ama izmirde bu ay bütün meyhaneler full çeker geçen sene gibi millet inadına sokaklarda rakı balık mekanlarını fulllüyor ramazanda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 gavur memelekt mi diolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ne fark eder Türkiye toprakları içinde sonuçta laikliğin kalesi falan diye kendi çaplarında seviniyorlar ama tayyib suriyeli göçmenleri oraya dolduracak herhalde öyle gözüküyor hehe akp gitmezse oranın da bir fatih olmasına en fazla 10-15 sene kaldı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Oce4n said: maslakda öğlen dışarı çıktım. insanlar ramazana inat daha bi dışarı yemeğe çıkmışlar gibime geldi. normalde boş olan starbuckslar bile full doluydu. ramazan yalan beyler. bazı yerler ramazandan dolayı kapalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 abi dayak olayın geyigi burda tartisilan hosgorusuzluk tahammulsuzluk (tim banlamicak olsa neler yazardim buraya) ve insanları kutuplastirip birbirine dusurmek sacma sapan nedenlerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 hosgoru dini mensubu olan okuz, nefsini terbiye ettigini iddia ederek gelip adam dovuyor. tabii ki ramazan yalan. adamlarin hayati sov ve gosteris ustune kurulu. din falan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ankara mı atmış şimdi ilk dayağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 tabi ki la bebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 edit: fistan uyardı, false alarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 ulan kupon tuttu diye sevindiydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Absolut said: İçkinizi büyük zincir marketlerden alın bişicik olmaz. yok abi denemiştim yıllar önce. kadir gecesi falan bişeye denk getirmişiz bi de bilmeden. o bira şişelerinin her tangırdısında ömürden gitti yeminle. bi de o zamanlar ülke bu kadar sapıtmamıştı, şimdi olsa yemez. (sakarya'daydım bi de lol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Erzurum'da gecen sene sigara ictigi icin bi kadini azarlamislardi vve haber olmustu. Orada daha da yayilmistir muhtemelen etkisi, bence ilk vukuat orada yasanmaz. Benim oyum Kocaeli ya da Istanbul Gebze'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 antalyada millet gergin belki sürpriz gelir, hipsterlığımı gösterip antalya basıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Sabah kahvaltı yapamadığım için acele bi şekilde elimde bir şey yiyerek acele acele işime gittim. Ters bakışlar vardı ama saldıran eden olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Adana'da bu sene güneşe sıkacaklar mı acaba merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Güneş e ben sıkacağım. Oruç değilken bile bunalttı meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 kuresel isinma..40 lar standart hale gelecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2016 niye gecikti ya bu haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar