tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 alışıp kanıksamalı mıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gece davul sesiyle uyanmak alışılacak bir şey değil ki çin işkencesi, insan düşmanına yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 DAVUL lan bir de davul yani. Daha pis uyandırma sesi var mıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gece uyurken kedinin gelip götünü dönüp yüzüne osurması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 bence onu ev arakdasın yapıp kediğnin üstüne atmıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Kedi osuruğu mu? Hah.. Oh my sweet summer child. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2017 gözlerimi açıp kokudan bayılmadan önce bi kedi götü gördüğüme eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 sostizm said: DAVUL lan bir de davul yani. Daha pis uyandırma sesi var mıdır bilmiyorum. KOĞUŞ KALK da ilk 3'e oynar bence DAVUL'la birlikte lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Cokomantis said: KOĞUŞ KALK ulan ne kuvvetli ve anilar canlandiran bir tamlamadir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 abi bence sizin pencelerin bir sikintisi var. o kadar ses aliyor olmamasi lazim cercevelerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 koğuş kalk dedikten sonra ranzaya metal bir şeyler vuracaksın bir de. tadı öyle çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 maggot falan var mi? https://www.youtube.com/watch?v=cBH3NNJhBn4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 goldbären said: koğuş kalk dedikten sonra ranzaya metal bir şeyler vuracaksın bir de. tadı öyle çıkar. Bende diyorum askerlik neden içimde ürperten şeyler uyandırıyor. Mis gibi malikanede askerlik yaptım. Tuvaletim haliç manzaralıydı. Şimdi anladım. O koğuş kalk ve metal bir şeylerle ranza demirlerine vurulması bilinçaltıma girmiş farkında değilim demek ki Koğuş kalk ++ ,Ramazan davulunu döver bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 valla acemilik bittikten sonra bi kere koğuş kalk oldu bizde, milli tekvandocu vardı bi girişti nöbetçi çavuşa sonra hep 12 ye kadar uyuduk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 yav he he http://youtu.be/KInEZGCyt_g?t=1m birtek ben paspas çektim askerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Kısa dönem askere ne paspası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Sayılır mi? https://mobile.twitter.com/Macogluoficial_/status/868520003657760768?s=08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 aile ici siddetin sayilmamasi lazim. kadina siddet icin ramazana siginmak yanlis. cikip delikanli gibi bicaklayaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 bu sayilmaz ama adanada evinden cikamayan muhendis sayilabilir.adam bira icip siseyi asagi atti diye olumle tehdit ediliyormus https://eksisozluk.com/28-mayis-2017-adanada-evinde-rehin-kalan-yazar--5377473?a=popular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Osmaniye de öyle bi hareket yapip yasamasi mucize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 içsin de şişeyi aşşaya atmak nedir ya gebertsinler iti bi de bu alt kata, bahçeye sigara içip izmarit atanları da gebertsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Atmadım diyor olm adam şişeyi aşağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 adam atmamış şişe falan anlattığına göre. Zaten mantıklı geliyor sigara degil ki bu koca şişeyi niye atsın asagi. küfür etti bacımıza kan cikacak kafasina ne denir bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 kill em with fire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2017 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/344728/mudanyada-oruc-tutmayan-baba-ogula-saldiran-magandalar var mıydı mudanya diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar