sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Herkesi zengin sanıyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 pahalı çıkmış + dandik referans fan. customları bekleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 1st edition sıkıtnıları yasanmıycak gibiyse alıyım ben diyorum. 7970 var, güzel uypg olur gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 ulan geçen sene hiç muhabbeti dönmüyodu bu yeni kartların,kafama sıçim 970 aldım şimdi cillop kartlar çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2016 bonuSimo said: ati niye kendine referans olarak 1 nesil öncesini alıyor nası bi fakirlik bu hahaha adamların amacı pure 3d gamingden çok VR ready yapmaktı, 1080'in VR perfoamsına VR veriyormuş testlere bakarsak. 970'den 100 dolar ucuza da 970 oyun performansı veriyor. Amaçlarına uygun , 970 alıcağına bunu alır millet denebilir, ammma 1060 gelince işler bayağı değişir gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 fiyat tahmin ettiğim gibi 200$la alakası yok, bekleyelim bakalım... http://www.vatanbilgisayar.com/radeon-rx-480-8g-gddr5-pci-e-hdmi-triple-dp-uefi-.html Bu arada kart anakarttan pci-express standardının üstünde güç çekiyomuş http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-480-polaris-10,4616-9.html Ya amd kartı değiştirip anakarttan çektiği gücü azaltıcak, ya kutulardan pci-express logosunu kaldıracak falan diyolar. nvidia nın oyunları mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 TRT bandrol vergisi eklenmiştir. sonuçta ekran kartı ile radyo dinleye bilme olasılığın var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 internetten trt izlerken ekran kartınızı kullanmıomusunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 TRT ye mail atıyorum ben. %8 vergi oranı belirledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 200 dolar zaten 4gb versiyonuna dendi. Kaldı ki kartlar direk yurtdışı satış fiyatı x kur olarak hiç bir zaman satılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 8 gb 220 dolares dediler, vatan 287 dolares vergi hariç itelemiş. Diğer firmaların da stoklara girince ucuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Muhtemelen vatan ilk sevkiyata konuyo direk faiş fiyata iteliyor düşer tabi fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 fark 20-30 dolarsa nvidiayı seçin derim. her türlü first day experience'ı daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 PCI slotundan gereğinden fazla enerji çektiği için sıkıntı oluyormuş? İddia tabii. nvidia körüklüyor da olabilir. çıkar kokusu yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 aktiftablet said: Bu arada kart anakarttan pci-express standardının üstünde güç çekiyomuş http://www.tomshardware.com/reviews/amd-radeon-rx-480-polaris-10,4616-9.html Ya amd kartı değiştirip anakarttan çektiği gücü azaltıcak, ya kutulardan pci-express logosunu kaldıracak falan diyolar. nvidia nın oyunları mı Nasıl yani. Tanıtım sırasında Çok power efficientız diye şov yapmadı mı AMD, ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Aslında totalde yine efficient ama güç kaynağını taktığın güç girişinden az çekiyo, çoğunu anakarttan çekiyo gibi bi durum var. Güç girişini 8pine çıkarınca çözülür diyen var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Beklediğimin aksine AMD 480 ile NVIDIA'nın 970'ine daha makul bir fiyatla pazarda meydan okumuş sadece. TH gibi nvidia yanlısı olduğu açık ara belli eden bir yerde ne kadar objektif bir yorum/açıklama gelebilir ki. 1-2 hafta içinde diğer tester firmalarında sonuçlarını bekleyip görerek asıl net değerlerin ortaya çıkması beklemek lazım. Ayrıca dağıtıcı firmaların ( Asus,MSI vs ) kendi soğutma vs özellikleri ile piyasaya çıkacak modelleri bekleyelim. Kısaca bekleyen arkadaşlar için bugün RX480 almak için çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 su pci mevzusuyla ilgili detaylı bir link koyayım. önce şu; said: According to the licensing contract for the spec, if they do not fix this within 3 months, AMD will NOT be able to call the card a PCI Express card. If they do, they face not only litigation, but if my understanding is correct an action before the U.S. International Trade Commission (ITC) to ban the importation of the card as counterfeit goods. You might think the PCI-SIG will give AMD a pass, but if they do, they risk loosing the trademark entirely. An unforced trademark gets invalidated. The SIG won't let that happen. RX480 fails PCI-E specification Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Hic biseyi beklemeyip 1080 alicam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 480 anakarttan kac w cekebilir ki spec i asmis emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brightmist Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 8-pin'lisini alırsınız yav bekleyin, 200W çekmesi hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 said: With Tom's Hardware reporting that the RX 480 draws (substantailly) more than the 75W allowed from the motherboard (for example, the PCI Express high-power card spec allows a mazimum of 66W to be drawn from the 12V pins of the PCI Express slot, and the RX 480 averages 79W from the 12V lines alone) AMD seems to be violating the PCI Express(R) spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 olay 970'nın ram muhabbetine benziyor. ortaya atıldığı gibi mid-low ana kartları yakacağından baya şüpheliyim ya. tamam belki yanlış bilgilendirme olabilir ama gösterildiği kadar dramatik etkilemeyecektir kullanıcı performansı veya deneyimini. amd gibi bir üreticinin "ana kart yakıcı" bir kart çıkartacağından baya şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 AMD bu karta her şeyini yatırdı. yaşınacak bir sorundan doğacak mali açık. Radeon'nun ipi çekilir. işallah olmaz diyorum. bu arada bende 390x var. bu kart ile crossfire yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 biraz da pajeet zengin olsun diye rx 480 almak istiyorum ama şu power mevzusu korkuttu. after market cooler ve oclu tasarımlar gelince %90 alırım. 6 pin yerine 8 pin atsalar mobodan power çekme mevzusunu hallederler diye düşünüyorum. monopolynin kötülüğünü intel vs amd mevzusunda gördük. aynısı grafik kartlarına da olmasın. fahiş ötesi oldu zaten fiyatlar, bıktım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar