dana22 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 esh hepinize actirsin o zaman.. prepaid tr cell karti tak paypali aktive et geri yolla seklinde 20 euro karsiliginda bir hizmet sunsa ..alan bulunur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 2-3 ay önce kadar bana gelmişti. paypalı ve kredi kartlarını kontrol ettim sonra sildim maili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 bende yeni hesap açacam internette biraz okudumda yeni hesap için artık tel numarasıda lazımmış öyle mi ? ya da sadece amerikadan mı bazı ülkelerden açınca tr kartı falan kabulettiği oluyormuş oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 ben actim vpn ile, kredi kartini direk girmek isteyince reddetti, ipadda itunes us hesabindan paypal tanimla diyip karti oradan ekleyince lak diye oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 ben zaten entrodan yollamayı düşünüyorumda bazı yerlerde entroyu artık kabul etmediği yazıyor var mı böyle bişe ? varsa boşuna entroya kaydolup para aktarmayalım :S tr kartı ilk 2 3 alışverişte kabulettiği falan yazıyor bazı yerlerde basarız tr sanal kartı sonra kapatırız :P başka açarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 https://www.birgun.net/haber-detay/paypal-turkiyeye-geri-donecek-mi.html chpli mv sormuş. 3 sene sonra anca sorgulama aşamasına geldik. CHP’Lİ BAKAN, TİCARET BAKANI PEKCAN’A SORDU: BDDK tarafından Paypal’a lisans verilmemesinin somut sebebi nedir? PayPal’a sunucularını Türkiye’ye taşıma yükümlülüğü getirilmiş midir? E-ticaret çağında ve ülkeye döviz girişi konusunda büyük katkı sunan, dünyanın en büyük ve güvenilir ödeme firmalarından biri olan PayPal’ın tekrar Türkiye’de faaliyet göstermesi için Bakanlığınız gerekli adımları atacak mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Umarim bir sonuc alirlar bu devirde ciddi eksiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 İNİNAL NEYİNİZE YETMİYOR İNSAFSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 millet paypal'dan kaciyo. niye geri gelsin yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 kim kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Yani paypalin sacma sapan maliyetlerini de unutmamak lazim ozluyorum derken. Para almanin maliyeti var, bankana cekmenin de var (us haric), bi de tl gibi bir para birimin varsa bankana aktarırken kendi kurlarindan (makas gibi makas) dolarciklarini zorla çevirmeleri var. Tabiki adamlar tekel gibi bir sey oldugundan banka transferi yapmak istemeyenlerde eşşek gibi kullaniyorum o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2019 aynen, maliyetlerden dolayı alternatiflere kaymaya çalışıyor insanlar. payoneer çözmüyor mu işinizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2019 Paypalla odeme talep eden sitelerde payooneer kulkanilabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paypal'ın tekeli kırılacak bence. Sitemde paypal kullanıyordum, kapanınca www.shopier.com'a geçtim. Paypal'dan çok daha kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 23 saat önce, Mosquito dedi ki: Paypalla odeme talep eden sitelerde payooneer kulkanilabiliyor mu? yok, böyle bir şeyden bahsetmiyorum.. Özellikle paypal'ın kapatılması, tr'deki bireysel satıcıları baltaladı diye biliyorum ve bireysel iş yapan insanları oldukça negatif etkiledi. Onlar için bir alternatif olarak düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 normal user ise no paypal, no buy çeker abi. net etkiler ürün satan adamı bence. paypal'ın tekeli kırılacak da doların egemenliği çöküyor haberleri gibi olmuş dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 (düzenlendi) On 25.05.2019 at 17:22, Mosquito dedi ki: Paypalla odeme talep eden sitelerde payooneer kulkanilabiliyor mu? payoneer para alicaksan ne yazik ki calismiyor, sirket olman gerekiyor. payoneer'la odeme yapacaksan calisiyor. payoneer'dan kredi karti istetirsen geliyor, icine $ da yukleyebiliyorsun. + istediginizi soyleyin ama freelance sektorun %95'i paypal ile calisiyor. ayrica guvenilir alternatiflerinde komisyonlar cok daha yuksek. (western union, unionpay vs.) (tekrar yazayim: payoneer sirket degilseniz calismiyor, denemeyin bosuna. geri bounce ediyor banka'dan odeme, komisyonlari da geri alamiyorsunuz) Mayıs 26, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 conversiondan acayip cakiyo hayvanlar. ama degiyo yine de. kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2019 10 saat önce, Goering dedi ki: payoneer para alicaksan ne yazik ki calismiyor, sirket olman gerekiyor. payoneer'la odeme yapacaksan calisiyor. payoneer'dan kredi karti istetirsen geliyor, icine $ da yukleyebiliyorsun. + istediginizi soyleyin ama freelance sektorun %95'i paypal ile calisiyor. ayrica guvenilir alternatiflerinde komisyonlar cok daha yuksek. (western union, unionpay vs.) (tekrar yazayim: payoneer sirket degilseniz calismiyor, denemeyin bosuna. geri bounce ediyor banka'dan odeme, komisyonlari da geri alamiyorsunuz) gayet çalışıyor abi, şirket falan değilim bildiğim kadarıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 On 09.11.2017 at 15:38, Goering dedi ki: UK VPN ile yeni hesap olusturup, YKB kartim ile odeme yaptim. haberiniz olsun :) Paypal uk den yeni hesap açtım vpnle garanti sanalkartı ekleyince şöyle hata veriyor : We're sorry, we're not able to process your request right now. Please try again later. TR kartları komple banladılar mı ? banlamayan ülke var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 paypal almanya dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Almanca bilmeden zar zor doldurdum kredi kartı eklemeye geldim böyle diyor : Es gibt ein Problem mit Ihrem Konto. Unter Konfliktlösungen sind wir Ihnen gerne bei der Lösung des Problems behilflich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 bende yapikredi ve garanti ekli, sanal kart degil ikisi de. sende yememis gibi Es gibt ein Problem mit Ihrem Konto.=> hesapta skinti var Unter Konfliktlösungen sind wir Ihnen gerne bei der Lösung des Problems behilflich. => konflikt cozum merkezi sorunununuzu cozer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 (düzenlendi) bankamatik (bununla steamden falan oyun alabiliyorum) kartı var onu eklesem mi patlarsak bir daha ekleyemem heralde ? Mart 1, 2020 freedon_nadd tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2020 bankamatik karti eklenmiyor, bir account'a kart eklediysen onu da silmen lazim yoksa baska account'a ekleyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar