Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Goering said: UK VPN ile yeni hesap olusturup, YKB kartim ile odeme yaptim. haberiniz olsun :) Benim 3. Heralde patlayan. Telefon sifresi dogrulama istiyorlar bir sure sonra. Bir gun beni komple banliycaklar ama ne zaman... Paypal usa acabilsem aslinda sikinti olmuycak. Iplum ile aylik 1 dolar'a amerikan telefonu alabiliyosun.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 forumda biri yazmisti, $8k falan varsa NL hesap da acabiliyorsun paypal, skrill her bir seyi bagliyorsun da oraya koyacagim $8k yok. skrill odeme alabilirseniz onu kesinti ile wire alabilirsiniz yine $30 civari banka ucreti var, skrill ne aliyor bilmiyorum. yine skrill odeme bazen kabul ediyor bazen etmiyor (trading gibi keywordler banli sanirim tradingview.com uyeligi alamamistim) paypal'den odeme alip freelance is dondurmek hala imkansiz gibi, cogu insan da ufak $ odemeleri icin paypal kullaniyor... bitcoin ile odeme istemek sacma cunku transaction ucretleri artti falan.
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 US paypal hesabı nasıl açılıyor bilgi verebilecek olan var mı? kardeşim US'de okuyor. orada banka hesabı, telefonu falan da var. okulu bitmeden bi paypal hesabı açtıracağım ona. sonra TR kredi kartlarıyla alışveriş yapabililiriz herhalde birde değil mi?
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 sıkıntı oradaydi sanki, adres tel halletmiştim ben ama paypal usa tr kartını kabul etmiyor diye hatirliyorum. Diğer ülkeler öyle degil yani uk,almanya fln.
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 paypal hesabı açmak için 8k ya gerek yok NL de her türlü açabilirsin.
Auril Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 nl de banka hesabı açmak içindir o 8k dolares minimum
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Banka hesabı için de BSN numarası gerekiyor bildiğim kadarıyla, bsn siz açamadım ben. Onun için de belediyeye kayıt oluyorsun valid bi adresle. ( sadece pasaport yetiyor muydu emin değilim )
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 cesme'den sakiz'a gidip hemen hesap acin denmemis olmasi uzucu.
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 WaNTeD said: Banka hesabı için de BSN numarası gerekiyor bildiğim kadarıyla, bsn siz açamadım ben. Onun için de belediyeye kayıt oluyorsun valid bi adresle. ( sadece pasaport yetiyor muydu emin değilim ) Evet BSN numarasi lazim, sadece ABN AMRO pasaport no ile aciyor ama oda 3 ay icinde BSN numarasi alman sartiyla yoksa hesabi kapatiyor. Bu arada internet uzerinden acamazsin subeye gitmen lazim.
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 3 yıl sonra dönüyorlar BANKACILIK Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) ‘Türkiye piyasasında işlem yapıyorsa bilgilerini de ülkede saklamalı’ kararı sonrasında ülkeden çıkan 5 online ödeme sistemleri geri dönüş yolunda. Türk elektronik para, online ödeme sistemi Papara, şirketlere teklif sundu ve kendi altyapılarını kullanarak Türkiye’de işlem yapmaları için anlaştı. İlk gelen Webmoney oldu. Paypal’ın da görüşmeleri sürüyor. http://www.hurriyet.com.tr/3-yil-sonra-donuyorlar-40656122
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bait ve reklam haber. akp gitmeden, paypal dönmez geri. yeto türk firmalarıyla kullanıcı bilgisi paylaşıp, anlaşma falan yapmazlar. adamlar ban çakıp, atara gider yaptı resmen. payment processor olarak bile kullanamıyoruz. ötekileri zaten aktifti benim bildiğim. skrill ile alışverişim kullandığım olmuştu. ha hesaba ödeme gelirse, banka hesabına çekebiliyor muyuz emin değilim.
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 $180 falan odemem lazim, paypal gateway disinda odeme cozumu yok. napsak cozeriz?
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 abiler bankalar VPN'leri banlamis :D odeme ekranina geliyor, SMS mesaj konfirmasyonu gelmiyor
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Goering said: $180 falan odemem lazim, paypal gateway disinda odeme cozumu yok. napsak cozeriz? ben gecen biri icin 100 dolar odedim ama paypal USD/EUR exchange rate'i cok fena geciriyor
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 VPS ustunden paypal UK hesap acip oyle denedim, YKB kredi kartini google cloud UK uzerinden kabul etti. 180$ olarak odedim, conversiona girmedim.
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bonuSimo said: gel beyaz arkaplanlım mavi fontlum JAJSFJAGJH
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Abi dun mail gelmis Nedir tam olarak mail alan var mi bu sekilde Paypal i kullanmayali 10 sene olmustur
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 login here linki kesin payqal.com falandır dikkat.
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Geçenlerde aynı bana da geldi. Sadece firma farklı o kadar. Hemen açtım paypalı baktım, bir alış veriş olmamış. Dedim lan uyanıklar... Sonra rahat rahat uyudum
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 mojang 1? 2-3-4 diye gidiyor heralde? :P
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Telden login here dedim ama acilmadi Zaten Tr de kapali dimi paypal
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 isteyim detaylida bakamadim gelen adres sacma sapan bisi cikti
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 vivavale said: Telden login here dedim ama acilmadi Zaten Tr de kapali dimi paypal TR de kapalı ama kardeşim yurtdışına gittiğinde ona açtırmıştım. Pöfür pöfür kullanabiliyorum ben şu an
Öne çıkan mesajlar