pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 verilen rakam önemli. yazan topçular + 4,5 euro ise kazık. para birimi ₺ ise iyi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Euro tabiki de. wage den ne kadar actıgımıza bakar. bilal furkan sercan ne kadar kazanıyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Futbolcu olarak kimi istiyorlarsa versinler ama şu saatten sonra yerli stopere 4.5m verdilerse yemin ediyorum gs'i ve takım tutmayı bırakıyorum. %99 balon ücret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Gözlerime inanamıyourm tarık, sercan gidiyor mu !!! üstüne müşterinin ayağı alışsın diye umutu verdik mi tamamdır 3 milyon tl + umut + sercan + tarık + donk verdik mi üstüne birde kurban keseriz tam olur. Çünkü şunlar aynı parayı alıyor. Nerede adalet !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 furkan: 750bin euro + 10 bin euro maç başı sercan: 700bin euro + 8,5 bin euro maç başı bilal: 2,5milyon TL + 45bin tl maç başı maaştan kabaca 2,5milyon euro açmışız. serdar'a da yarısını kafadan verirler zaten bu açılan bütçeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 mali fair play citileme operasyonu..3 4 tane boyle yaparlarsa tertemiz olur ortalik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Mali play'i tam çitileyemeyiz. Bursa bu adamların hiç birinin maaşını veremez. Vermez de :D Muhtemelen o adamların maaşlarının bir kısmını (Cemali'de olduğu gibi) biz vermeye devam ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 4-5m euro + birkaç çöp şeklinde gibi yapılmış. gs kimi satıp bu parayı çıkaracak bonservisten? muslera, sneijder ve podolski hariç para edecek oyuncu var mı? bunlardan birini sattıysa dursun stadı felan yakar taraftar. telles'i okuttular ya da. neyse iyi oldu biz de n'koulu'yu alabiliriz artık herhalde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 telles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Telles döncek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 yok bugün haber gördüm abi porto'ya falan gidebilirmiş, dönmek istemiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 döncekse en az 5e okuturlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sneijderi bi satsınlar çok pis küfür ederim. Bir daha maç falan bakmam. Zaten Melo gitti diye ayarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sneijder'in menajeriyle daha dün sarmaş dolaş açıklama yaptı yönetim, onu yollamazlar heralde. Mali tablo olarak gidecek oyuncuların yıllık ücretlerine denk gelmiştir. Sercan'ın zaten sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum. Takımda o kadar çok verilecek adam var ki, hangisi gitse kabulüm. Telles gelse bence hala Carole'den iyi adam, ama satılsa da çok üzülmem. Bruma dönsün ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yıllık ücretler (gerçi kiralayıp o takımlara ödetiyorduk) Furkan 500k Sercan 700k Bilal 750k Bonuslarıyla falan toplam 2 milyon Euro yıllık ücret yükünden kurtulduk. Serdar ne kadar alacak bakalım... Bilal yine yedekte rotasyonda düşünülebilirdi gerçi, ama yaş itibariyle çok da zararlı değil gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Oh be her sezon yazılan serdar aziz haberlerinden kurtulduk kendisindende kurtulduk , hayırlı olsun 😀 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 4.5 euro çok olmuş çıkartamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Bİ DE MELO GELSİN BU SENE ŞAMPİYON YAPSIN BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 serdar ın sözleşmesi bu sene bitmemişmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 4.5M olayı UEFA kriterlerine uymanızı engellemesin. Çok uçuk bir rakkam gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Telles Bruma ve Cemali satılcak hayalleri var iste de hayal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben olsam Snideri yollardım. Bonservis + yıllık ücret 10M kazanç. Yerine 2 orta şeker adam alırdım, Arnavutluk, Macaristan gibi ülkelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ben olsam bu saatten sonra anca yerli stopere para basarım, hele bi de 25 yaş veya altıysa oohh mis. Mesela şuan Ömer Toprak alınıp stopere yerleştirilse mis gibi olur. Hayır illa yerli olması gerekmiyor , şu iskandinav , doğu avrupa falan gibi yerlerde bulunan ayı stoperlerden alsak o da kafi. Önlerine de ciddi sert savunma yapan melo gibi bi tane ön libero , basacak kosacak can acıtacak. Forvette drogba , emenike falan gibi bacağına bacağına vuruyor bizim ligte savunmalar , yıkılmayacak çok güçlü bir forvet alırsak tamamdır. Şunları almak için Sneijder gidebilir sıkıntı yok. Gitsin ama getirecekleri bunlar olsun. Podolski de güzel fiyata okutulursa ooohhh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Tamam baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sneijderi satip yerine loric cana falan alinacak taraftar yikar floryayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar