Feamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 70, pardon 20 şer gidiyormuş, 80! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 100'ü zorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 BİN... git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bin atamaz nereye atıyo bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 bin atar ya ama ilk yarı atar. İkinci yarı bir bin daha atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2016 Ligin ilk yarısı mı maçın ilk yarısı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 O Sneijder in yonetime yonelik acıklamalarının sebebi belli olmus galiba. http://www.sporx.com/wesley-sneijdere-sozlesme-soku-SXHBQ549835SXQ gercekse cok iyi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Gerçek değildir ama; o da okusaymış imzalarken, gerçi adama yapılan da ahlaka sığmaz, maddeyi habersiz değiştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Senede 5m euro kazanan bir futbolcu imzaladıgı kagıdı avukatına, menajerine okutmuyorsa, kendi okumuyorsa o kendi aptallıgıdır. Umarım boyle olmustur gayet keyifli olur. Hem de kucuk bir hukuk hamlesiyle biz kazanmıs oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Boyle bisi varsa ve adam gemileri yaktiysa en iyi ihtimal oynamaz. Rolantiye alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ahahah ilk defa yabancı bir oyuncudan kazık yememek üzerine ayarlamışız sözleşmeyi. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 adamın rölantiye alma ihtimali olduğundan çok esprisi olmayacak bir madde ama efsane troll asdfd tebrik ediyorum kim koyduysa. herif kendine takım neyim seçiyordu belki, çat diye koymuştur menacer ilgili sayfayı önüne 'ben bir bok yedim' diye ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Öyle bir şey olsa ilk dakka menajerini kovar heralde ya. Gerçi karısı abisi falan yapıyorsa menajerliğini o da olmaz. Rölantiye alırsa problem yaratır, ama GS de el altından satmak istiyo galiba Sneijder'i son olaylardan sonra. Öpüşüp barışsınlar da devam etsin iyi oynamaya. Hala inandırıcı olmamakla beraber kupa finalinde 45. dk'da sakatlık makatlık ayağına oyundan çıkmasını da açıklar bu durum. Adam cinlik yapmaya kalkarken iyi, bizimkiler yapınca "ayıp", yok öyle ehah. Bi de 1 sezon içinde boş sözleşme fakslayıp oyuncu oynatamamaktan sözleşme cinliğiyle oyuncu bağlamaya da iyi ilerleme var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Yalniz genelde sozlesme versiyonlari arasi degisiklikler highlight edilmek durumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Sneijder konusurken bunu talep etmistir. Sozlesme sportif acıdan bu talep gerceklesirse diye yazılmıstır. Sneijder imzalamıstır. Sozlesme teklifinin bir kezden fazla yazılmamıs olabilir. Ki sozlesmeler arasında bir cakallık yapsalar oyle olsa sinirlenecek bir durum olmaz, hukuksal acıdan sneijder haklı olacagı icin isterse sozlesmesini fesheder dava acıp. Ben hala sunun oldugunu dusunmek istiyorum cunku komik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Trick bir madde olmuş o. Avrupa'ya ban yüzünden gidemiyoruz ancak bu sezon TR kupasını da alamasaydık ban olmasından bağımsız olarak zaten normal şartlar altında katılım hakkını elde edemiyorduk sportif olarak. Belki ondan çıktı Sneijder, maçta yatmasın diye ahsfhsd. Ben yine de yatarak paranın dibine vuran yeniçeriler yerine Sneijder'in parasının bu kadar konuşulmasını anlamıyorum. Gerçekten Galatasaray'ın "büyükleri" dediğimiz adamlar iğrenç bir ayrımcılık içinde. Aziz'e edilen küfürü RT'leyen Melo'ya TFF ceza verince tepki bile gelmemişti. Ama yerliler kutsal, camianın evlatları koydu zaten bu takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 eto'o bitmiş. https://www.sporx.com/antalyaspordan-etoo-aciklamasi-sakaydi-SXHBQ550843SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Serdar Aziz'i GS almış vay anasını. Parayı nereden bulduk. Şöyle olmuşlarından 3-4 yeniçeriyi versek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Serdar Aziz'i almışız. LAN 14 YABANCI ALABİLİYORUZ!!! ON DÖRT! 9 yabancımız var. Takımın en zayıf noktası defansın ve ortasahanın göbeği. Sen defansın göbeğine yine yeniden Türk alıyorsun. Bursa en son Serdar Aziz için 6m istiyordu. 6 milyon yuro... Ya hakkatten. Takımdan soğutmaya çalışıyorlar. Ciddi söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Yok abi bizim taktik belli. Selçuk'a eküriyi kur. Sneijder'i falan sat. Olursa FT yi getir. Olmazsa Rijkerink ile devam et ekürinin canı sıkılmasın yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 serdar ZAAAziz. - biz almadik (y) - zira kotu futbolcu - bjk alamadi (y) - zira istiyorlardi - gs aldi (y) - muhtemelen kazik yemislerdir cunku dursun bakkal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Valla kazık yeme olasılığı fazla. Ama karşı tarafta da yerli sevici Hamza var. Değerlisi Umut vb. 2 oyuncu falan verip almış olabiliriz. Zaten Sneijder'i yollayıp 6m para falan vermişlerse Dursun'u kimse tutamaz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Oha düşünsene.. JPK, Umut, Tarık Çamdal ve Donk'u vermişiz. Serdar Aziz'i bedavaya almışız. Oha.. Büyük resmi yeni gördüm. Büyük başarı olur böyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 puahahaha oyle birsey olmussa dursun reyis sasirmistir uzerine sneijder'i de vermistir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 4.5 + Furkan + Bilal + Sercan Yıldırım diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar