Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Su Feto olayinin basindan beri insanlar elmayla armutu ayirt edemiyorlar zaten. Yoksa Hakan Sukurdur Hakan Unsaldir bunlarin en kral fetocu olduklarini bilmeyen mi vardi. Ama bu ulkede kimler en kral fetocuydu bir zamanlar. Ruzgar simdi farkli esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 abi şimdi rüzgar başka esiyo diye Türkiye'de futbol denildiği zaman ugandada aguegaguu diyen adamın bile OO CELETESERAY diye adını bildiği bir takıma bu muammeleyi yapamaz kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bu tarz konularda cevap verilip bosuna anlamsiz islere daha fazla anlam yuklenmemeli. Hakan Sukur'un hakkinda bir suclama varsa bulunur eger suclu bulunursa yakalanir cezasini ceker vesaire. Ama bu yinede adamin attigi golleri silmiyor yani. Hayir karakterini sevmedigimiz adam coktu 96-2000 GS'sinde (Cemaatciler + Vedat medat) ama bu yine de her zaman tekrarladigim gibi o jenerasyonun TR tarihinin en iyisi oldugu gercegini degistirmiyor. Kaldi ki Turk futbol tarihinin en duzgun adamlarindan bazilari da o kadrodaydi Ergun olsun, Suat olsun, Taffarel olsun. Ama sunu anlamak lazim. Aziz Yildirim dedigin adamin en buyuk acisi UEFA kupasi. Adam 96 da geliyor baskanliga dominasyon ustune Fener'in kotu sezonlari filan. Cidden RTE'nin Gezi'si, Aziz'in UEFA'si. Her firsatta bok atma bundan. Fener'in her sampiyonlugu temiz, GS'nin her sampyonlugu kirli. Biri bi sene sampiyon olmus biri obur sene. Noluyor o zaman dualar/nefes mi yetmiyor o sene. Bu tarz anlamsiz aciklamalari prim vermemesi lazim. Bizimkiler iyi yapmis acikcasi. Hakan Sukur/Unsal zerre umurumda da degil ama dedigim gibi elma-armut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2016 Bjk, fener, konya, osmanlı kuralar çekip avrupaya gidior biz yerimizde sayıyoruz. Bi garip geldi nedense bana. Eskiden gavurlarla biz uğraşırdık şimdi ise Öylece armut gibi kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 geçen biri tv söylemişti, nedim şener miydi tam hatırlamıyorum, bu fetonun en birinci özelliklerinden biri, atıkları iftiraları kendilerinin yapmış veya yapıyor veya yapacak olması diye, a.y. o hesap bkz. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp içinde FETÖ ile bağlantısı olan kulüp üyelerinin ihracı için çalışmalara başladı. said: Fenerbahçe Yönetim Kurulu, FETÖ ile bağlantısı olan kulüp üyelerine operasyon başlatıyor. 3 Temmuz sürecinden önce başkan Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’yla yakınlık kurup kulübe sızan Yargı ve Emniyet mensuplarından Mehmet Berk, Cihan Kansız, Fikret Seçen, Mehmet Karababa, Hakan Karaali, Dursun Ali Gündoğdu ve Mutlu Ekizoğlu’nun da aralarında bulunduğu 7 kişinin üyelikleri düşürülecek. Bu kişilerin kombine almalarının bile önüne geçilecek. (Sözcü)http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahcede-feto-operasyonu-40208619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Diarra meselesi olumlu giderken birden Tiote çıktı. Eleman İstanbul'a gelecekmiş yarın. Diarra ile maaşta anlaşıldı, Ruslar indirime gitti. Birçok kaynak dün gece bu iş bitti dedi ama şimdi yan çiziyorlar. Tiote Temmuz'da gelse kimse ses etmezdi ama şu an Diarra olmadı alın size Tiote derlerse ortam karışır. Birçok kişi Diarra geldiği takdirde boykota son veririm diyordu. Şimdi hepten kopacak ipler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Tiote GS'nin işine Lass'tan daha çok yarar ki. Yokluktan mıdır nedir Lass nedense şuan çöldeki vaha gibi gözüküyor GS'lilere asdfa Kante ile aynı seviyede diyen adamlar var ki aklı başında bilirdim onları. Bu yaz sakat olmasa Kante'yi kesecekti falan diye iddia ediyor hatta. Hani neresinden tutarsan tut elde kalıyor. Son sezonu çıkar, önden öncei 5 sezonu tamamen çöp olan ve geçen sezon bile en iyi zamanlarını mumla aratır performansı olmasına rağmen savunma istatistiklerinde iyi iş yaptı ve çöp Marsilya'da ayakta kaldı falan diye övülüyor da büyütmeye gerek yok. Tiote'nin de sorunu artık ampute olması. Ama burada sakatlanmazsa Lass'tan 10 kat daha iyi iş yapar ki zaten bence en sağlıklı dönemindeki Tiote en sağlıklı dönemindeki Lass'tan daha iyi adamdı. 6 sezonda 1 sezon iş yapan ve bir daha yapabilir mi soru işareti olan Lass yerine Tiote'nin sağlıklı kalabilme ihtimaline yatırım yapmak bin kat daha mantıklı iş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Gerçi bu ligde Veli Kavlak, Bilic'in takımında 2 sene üst üste top kapma dahil neredeyse bütün savunma istatistiklerinde liderdi. Deli savunmacı falandı. Ölü Lass, tek bacaklı Tiote falan her şekilde deli iş yapar. Transfer iyi-kötü yorumu orada sadece maliyet yorumlamasına kalır ki Lass için söylenen paralar doğru çıkarsa zaten net rezalet transfer olur performanstan alakasız kusura bakılmasın. 31 yaşındaki adamın borçlarını ödeyeceğine gidip 23 yaşındaki Delaney'i alsan önündeki en az 3 seneyi kurtarırsın. Bu adama o kontratı verip gelecek seneyi kurtarıp kurtaramayacağın bile belli olmayacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 DarKRideR said: zaten bence en sağlıklı dönemindeki Tiote en sağlıklı dönemindeki Lass'tan daha iyi adamdı. Şu söz fazla hatta çok fazla iddialı. Diarra dediğimiz adam Real Madrid'in Barcelona karşısında çatır çatır ezildiği 5 yediği bir dönemde bir sezon oynamasına rağmen Xavi'li, Iniesta'lı Barça orta sahasına ciddi anlamda direndi. 2011-12 sezonunda Kral Kupası, Süper Kupa ve ligde Real, Barça ile son dönemde en başa baş sezonunu geçirmişti. Hatta o yıl şampiyon olmuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Doğru adamı hatırladığına emin misin? Çünkü ben sen diyince tekrar kontrol ettim de o sezon sadece 17 maçta oynamış Lass ve maç başına 67 dakika ortalama süre almış. Bu maçlarında beşinde sonradan oyuna girmiş sdafdsfsd Hiçbir zaman Lass öyle etkili bir oyuncu değildi. Yine abartıyorsunuz işte şöyle katkısı oldu böyle katkısı oldu diye. O sezon zaten omurgayı Sami Khedira oluşturuyordu RM de yanında Xabi, önlerinde Mesut vardı. Hatta yine yanlış mı hatırlıyorum diye kontrol ettim. Khedira'nın olmadığı Barça maçında 11 başladı ve o maç içeride 3-1 yenildiler. Rövanş maçında Camp Nou'da kadro dışıydı 2-1 kazandılar. Adamın silueti bile aklınızda değil abi abarttıkça abartıyorsunuz dasfdfdsa Yoklukta çirkin değil, ölü kızlara bile olsun cücüğü var diye hallenen tiplerin sportif alandaki birebir karşılığı oldunuz şu Lass konusunda resmen sadfsdf Yine diyorum gelse iş yapar ama öyle rüyalandığı gibi bir adam değil, hiçbir zaman olmadı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 link varsa öm pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 O sezonki performansı hafife alınacak bir performans değil ve daha önceki sezonları. Bu konuda söylediklerimin arkasındayım. Daha bu adamın Chelsea kariyeri de var. Evet belki rotasyon oyuncusuydu ancak girdiği maçlarda etki eden bir oyuncuydu. Maçkolik'e bakarak demiyorum. O dönem bolca maçını izlerdim. Keza kıyas yaptığımız adam Tiote. Newcastle'dan üstünü görememiş bir oyuncu. Son olarak bizim taraftarın Diarra'ya daha çok dilenmesinin sebebi top kapmasının yanı sıra topla oynayan orta saha ihtiyacımız. 4-2-3-1 oynuyorsan orta ikiliden biri hatta ikisi çapa olunca patlıyor. Örneğin Atiba-Veli orta sahası patlarken Atiba-Oğuzhan orta sahası daha verimli oldu. Kısacası top yapan ön libero lazım. Ama tabi ki kimse gelmeyecekse Tiote'ye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Tiote yarın geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 O zaman Tiote-Tolga-Josue ile 4-3-3. Selçuk-Sneijder yedek. Kompakt takım oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Çok tuhaf lan. Fenerliler Pereyra'ya sövüyordu "Çift ön libero oynatıyo. Canımızı sıkıyor" diye Galatasaraylılar oturmuşlar "Çift ön libero niye oynamıyoruz biz?" diyor. Kanser mi etmek istiyosunuz siz beni? Beşiktaş, Atiba-Oğuzhan-Sosa oynayarak topu verimli kullanırken biz çift önliberoya dönerek neden kanser olmak istiyoruz? Alttan alttan Slimfit'i takıma T.D. mi yapmak istiyorsunuz? Net söylüyorum. Sneijder-Josue-Tolga (Tiote) as. Sneijder yoksa yerine Josue, Josue yoksa yerine Selçuk oynamalı. Oyun tarzımız belli. Rakibi istese de istemese de cebren ve hile ile kendi sahasına gömüyoruz. Rakip bizim göbekteki dörtlüye (Selçuk-Tolga-Şeşu-Balta) baskı kurmaya kalktığı zaman sıkıntı çıkıyor hepsi bu. Selçuk el freninin yerinde Josue'yi Oğuzhan gibi kullanmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Ama slimfit iki tane çapa ile oynuyordu. Emre Belöz de gidince patladılar. Şimdi Salih falan kurtarmaya çalışıyorlar. Diarra bildiğin Selçuk'tan falan daha iyi atağa kalkan bir ön libero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Tolga'nın pas dagıtımı duz on liberolardan cok daha iyi. Zaten orta sahadan topları tolga dagıtıyor suan selcuk'un islevi nedir bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 selcuk 4 sene önce attığı frikiklerin ekmeğinin yiyor işte napsın sdfs. burak varken ileriye saçma sapan paslar atıyordu. yüzde 90'ını burak alamıyordu ama yine de atıyordu. o gitti şimdi sağa sola 3 metre mesafeli pas dağıtıyor dsfs. maaşından ötürü kurtulamayacaz muhtemelen. ama bu sene son senesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Selçuk-Melo tarzı bir birliktelik lazım işte. İki has ön libero olmaz. Bi' deep lying playmaker yanına istediğin rolde bir ön libero tamam işte. Sneijder'e kalkan eller kırılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 İşte şu anda Melo geri gelsin. O birliktelik tekrar sağlanmaz. Selçuk bitti artık. Yani fiziksel olarak da mental olarak da eski Selçuk'tan eser yok. Şunu kabul ediyorum. Süper lig'deki en iyi frikik atan 3 adamdan biri. 90 metreye nokta atışı pas yapabilecek yeteneğe de sahip. Ama artık sahada sabit durmaya başladı. Top bizdeyken topu almak için ya da top kendisindeyken topla beraber hiç bir ekstra efor harcamıyor. Yarın öbür gün koşu mesafeleri yazılır. Kesin ilk 3'tedir Selçuk. Ama maçı aç izle Selçuk'un uygun adım marş hızında hareket ettiğini görüyorsun. Bizim ortasahanın ortasındaki her iki adamın da sırf çapa olmaması, topa bomba muamelesi yapmaması bir de üstüne tempolu oynayabilmesi lazım. Açıkçası Lassana bu tanıma uyuyor belki ama 31 yaşındaki adamın kaç yıl hatta belki kaç ay sonra fiziksel olarak düşüşe geçeceğini bilemiyoruz. Tiote de 2 yıldır düşüşte. 30 yaşında. Tekrar çıkışa geçer mi bilinmez. Ya Dursun efendi Serdar Aziz'e para gömeceğine gitseydi Thomas Delaney'i alsaydı keşke. Çok mu şey istiyorum bilemiyorum ki... Hepsini geçtim de... Muslera iyi ki bizde lan. Başkaları 11 kişilik kadroyu merak ediyor biz 10 kişiyi. Düşünsenize bir gün geliyormuş. Yeni bir başkanımız oluyormuş. Bütün transferlerimiz Muslera gibi verim veriyormuş. Üfff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Bu arada fener de 2 on libero ile bizde 2 on libero arasında dev fark var. O farkın adı da sneijder. Sneijderin sırtından ne kadar yuk alınırsa okadar performans alırız. Ayrıca tolga hic capa degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2016 Yok zaten Selçuk-Melo derken o dinamikte bir orta saha ikilisi diyorum. Geriden oyun kurabilen ama sağlam basıp rakibe oyun oynatmayan, haddinden fazla defansif kaçmayan bir göbek. Yoksa Selçuk çöp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 elmalı gelmemiş, iyi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 dışardaydım maçı izlemedim ya. özet izleyip yorumculuk oynayan köylüler gibi yapmak istemedim. kupon da yattı zaten. fakat geçen senenin acısı geçmemiş belli sdsafsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2016 Super kupaya ayran doldurup içtik yine kesmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar