Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Ya bu beşiktaş geçen sene bu tolgayla nasıl şampiyon oldu harbiden?

Bizde muslera var rezilleri oynadık , adamlarda tolga var şampiyon oldular. Kaleci o kadarda önemli değil lan demek ki savunman çok iyi olunca.

Tabii bir galatasaraylı olarak en son ne zaman iyi bir savunmamız oldu hatırlamıyorum , savunma oyuncusu dediğin şey benim için kanattan bek yapılır liberodan stoper olur hatta bekten stoper olur falan.

Takımda savunma oyuncusu yok , harbiden yok , sonra neden kötü takım. O savunma oyuncusu dediklerimiz takımda savunmada oynayanlarda savunma oyuncusu değil zaten. Forvette yok. Sanırım bi tek orta sahanın göbeği var bi de kaleci , takım bundan ibaret . Sneijder , muslera , xelçuk. Takım bu kadar lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ya bu beşiktaş geçen sene bu tolgayla nasıl şampiyon oldu harbiden?

Bizde muslera var rezilleri oynadık , adamlarda tolga var şampiyon oldular. Kaleci o kadarda önemli değil lan demek ki savunman çok iyi olunca.

Tabii bir galatasaraylı olarak en son ne zaman iyi bir savunmamız oldu hatırlamıyorum , savunma oyuncusu dediğin şey benim için kanattan bek yapılır liberodan stoper olur hatta bekten stoper olur falan.

Takımda savunma oyuncusu yok , harbiden yok , sonra neden kötü takım. O savunma oyuncusu dediklerimiz takımda savunmada oynayanlarda savunma oyuncusu değil zaten. Forvette yok. Sanırım bi tek orta sahanın göbeği var bi de kaleci , takım bundan ibaret . Sneijder , muslera , xelçuk. Takım bu kadar lan.

bizde muslera olsa açık ara şampiyon olurduk + uefa'da final falan oynardık. bu sene umuyoruz ki şg tolga inadından vazgeçer fabri de ortalama bir kaleci kadar oynar falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi muslera 49 gol yediyse o savunma yüzünden , adamında yapabileceklerinin bir limiti var.

İkincisi , bu adamlar futbolcu adamlar , emekli memur gibi yaşayamazlar ya , 15000 liradan çok daha fazla harcıyolardır her ay , basketbolcular çok meşhur mesela NBA'de adam yılda 10-20 milyon kazanıyor , 10 sene çalışıyor 100-200 milyon arası bir parayla emekli olması gerekirken iflas ediyor. Hep hayvan gibi para harcamaktan. Adamın kazandığı parayla yaşamı doğru orantılı. Bi de gidip 2-3 milyonluk evler alıyolar falan o da olunca , cebinde çok bişi kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...