Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Fetö ya akan para, bir başarıya bağlı olarak akıyorsa diyorum. Yoksa zaten birçok sporcu bağış yapıyodur dedim
Ama başarıya bağlı olarak büyük paralar geliyosa adam neden hakemleri de kullanmasın?

Zaten futbolcuşara da suç atmadım, fetö şike yaptıysa bile onlar istemeden hatta haberi olmadan yapmıştır diye yazdım.

Kalkmışınız fetö ye iftira atma diyosunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

aktiftablet said:

Adamların primlerinden falan fetoya bağış yaptığı kesin mi şimdi?

Galibiyet priminden belli bi yüzde flaan şeklinde gidiyosa bu bağışlar eğer, bu durumda bu maçların temiz olduğunu düşünmek ultra iyimserlik hatta aptallık olur.

Yoo asıl senin yaptığın iftira atmak olur. Enes Kanter cemaate para vermiyor mu, o zaman Oklahoma city şike yapmış demek gibi bir şey bu.

20 yıl önce fetullah gülen şike yapmıştır diyebilecek hiçbir kanıt yok, ama kanıta da gerek yok iftira atmak için zaten.

Yazdıklarımı okuyarak argüman üretsen? 40 kere dedim kulübün şike yaptığını gçstermes, futbolcular bilmeden olmuştır diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanıt şu anda görüldüğü kadarıyla yok, olmamasında daha önce aranmamış olması da etkili olabilir. "GS o dönem şike yapmış" demek iftira olur. Ama burada daha çok "GS karışmış veya karışmamış olabilir ama öyle bir ihtimal var" deniyor, bu iftira değil şüphe. Çok inandırıcı gelmedi bana, ama yine de böyle bir şüphe inceleme gerektirecek kadar kuvvetle varsa bakılmalı, kanıt aranmalı. Her kuyuya atılan taşın peşinden gitmek saçma, ama belli bir yoğunlukta şüphe oluştuysa da gözardı edilememeli. Aradaki sınırı da araştıracak makamlar çizsin.

Dediğim gibi, bana inandırıcı gelmedi, şu aralar Soma'nın yöneticisi bile kazayı FETÖ'ye bağlıyor, herkes bir şekilde topu oraya atıp bahaneyi hazır tutma derdinde, onun bir etkisi olarak görüyorum. Araştırılsın olmadığı görülsün, temizlensin. Ha yok yanılmışsam varsa da kim sorumluysa cezasını alsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Kanıt şu anda görüldüğü kadarıyla yok, olmamasında daha önce aranmamış olması da etkili olabilir. "GS o dönem şike yapmış" demek iftira olur. Ama burada daha çok "GS karışmış veya karışmamış olabilir ama öyle bir ihtimal var" deniyor, bu iftira değil şüphe. Çok inandırıcı gelmedi bana, ama yine de böyle bir şüphe inceleme gerektirecek kadar kuvvetle varsa bakılmalı, kanıt aranmalı. Her kuyuya atılan taşın peşinden gitmek saçma, ama belli bir yoğunlukta şüphe oluştuysa da gözardı edilememeli. Aradaki sınırı da araştıracak makamlar çizsin.

Dediğim gibi, bana inandırıcı gelmedi, şu aralar Soma'nın yöneticisi bile kazayı FETÖ'ye bağlıyor, herkes bir şekilde topu oraya atıp bahaneyi hazır tutma derdinde, onun bir etkisi olarak görüyorum. Araştırılsın olmadığı görülsün, temizlensin. Ha yok yanılmışsam varsa da kim sorumluysa cezasını alsın.

eldar said:

Ben niye argüman üretiyim, kendince mantık yürüterek şike yapılmış diye kanıt olmadan çamur atıyorsun. Buna iftira atmak denir kusura bakma.

5, 6 kere falan yazdım. eğer başarı primlerine bağlı para gittmiş ise, dedim yani para gitmiş ama bu şekilde gittiğ iortaya çıkarsa şartını koydum ve dedim ki o zaman fetö şike yapmıştır para gelsin diye ama kulübün futbolcuların şike yapılsın istediği ya da yapıldığından haberdar oldularını anlamına gelmez dedim.

Evet Fetö'ye çamur atıyorum, ok. Adamlar çok temiz cemaat çünkü, yapmazlar öyle bişey, ayıp ediyorum dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Calsiriken ligradyo radyo bilyoner falan dinliyorum. Oraya baglananlar orada konusanlar tvde konusanlar burada yazanlar.

Insanlar feto ile alakali durumlara "seçici" yaklasiyor bence. Isine gelen feto isine gelmeyen gercek seklinde.

Ilk basta da yazdim ortada "kanıt" yok. Ama kanit olmamasi olmadığı anlamina gelmiyor.

Gecmis sayfalarda yok ya gs asla oyle yapmaz bl bla bla yazilari var yani.

Objektif bakma yetisine sahip olmak gerek.

Tabiki kanitlanana kadar herkes sucsuzdur ama boyle supheli bir yapilasma varken gs icinde "asla olmaz" diyen fanatik yaklasiyordur. Beşiktaşlı fenerli olsa "asla olmaz" demez ya da benzer yapi baska takimda olsa "asla olmaz" demez.
Sosyal ağlarda paylaş

Haluk Ulusoy, Mesut Yılmaz falan Galatasaraylıydı; kayırdılar şike yaptılar deseler tamam da. Fetullah'ın güçlendip, peak yaptığı dönem 2000 sonrası. Siz diyorsunuz 90'lardaki şampiyonluklar incelensin, UEFA'yı da inceleyin isterseniz.

Ha Hakan Şükür, Arif, Hakan Ünsal cemaatçinin tillahıydı ve evet takımdaki junior'ları namamaza götürürlerdi; karaktersizin önde gideniydi bu adamlar, para da yollamışlardır Feto'nun vakıflara ama sonuç olarak bunun sahaya yansıması nedir? Galatasaray'ın Derwall ile başlattığı kendi içindeki futbol devrimi ile gelen 80'lerin sonu ve 90'lar boyunca süren hakimiyet ve başarılarını Feto sayesinde yaptığı ile ilgili neler var elinizde bizde olmayan onları bilelim. Gözleriniz parlamış hemen 2 hashtag görüp 2 Tayyip'e sempatik gözükecek zamanının Fetullahçı spor yazarı birşeyler saçmaladı diye. Ha bu haberleri körükleyen Sadettin Saran'ın radyosundaki Aydın Cingöz'ün nasıl cemaatçi olduğunu da bilmeyen yok sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

eldar said:

Ben niye argüman üretiyim, kendince mantık yürüterek şike yapılmış diye kanıt olmadan çamur atıyorsun. Buna iftira atmak denir kusura bakma.

5, 6 kere falan yazdım. eğer başarı primlerine bağlı para gittmiş ise, dedim yani para gitmiş ama bu şekilde gittiğ iortaya çıkarsa şartını koydum ve dedim ki o zaman fetö şike yapmıştır para gelsin diye ama kulübün futbolcuların şike yapılsın istediği ya da yapıldığından haberdar oldularını anlamına gelmez dedim.

Evet Fetö'ye çamur atıyorum, ok. Adamlar çok temiz cemaat çünkü, yapmazlar öyle bişey, ayıp ediyorum dimi?

Bir kere kime olursa olsun iftira atmak ahlaksızlıktır, şerefsizliktir.

İkincisi, galatasaray cemaat sayesinde şampiyon oldu diye ortada kanıt yokken senaryo uydurup sonra ben galatasaray'a bir şey demiyorum fetullah'a diyorum diyince ne değişiyor. Yine kanıt olmadan galatasaray'ın kazandığı şampiyonluklara çamur atmış oluyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu Cemaatin şu ana kadar tek bir maçın sonucuna etki ettiğine dair ortada bir şey var mı?
20 yıl önce bir hakem bile cemaatçi değil belki, ama senin paşa gönlün birilerine çamur atmak istedi diye adamları göz altına alacaklar ha? Yok deve!

Bence seni gözaltına alsınlar, cemaatçi olabilirsin, ortalığı karıştırıyorsun. Ha değilsen de sonra ortaya çıkar zaten, he he he :D.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden millet burada yazdı çizdi diye birileri göz altına alınacak mı sanıyorsunuz? kimse sallamıyor burada yazılanları, soruşturmayı açan yürüten kurum bellidir. adamlar tff'nin yarısını aldılar bile oradan ilerletirler soruşturmayı. kafaları çalışıyordur en azından şuradaki insanlar kadar, delilleri de önlerinde daha fazladır.

taraftarlık yapmanın lüzumu yok, şu durumda 'o zaman herkes yardım ediyordu, olay soruşturulmasın' kafasını yaşayanlar akp tape'leri döneminde 'sonuna kadar üzerine gidilsin' diyordu bas bas.
Sosyal ağlarda paylaş

Aziz Yıldırım'ın kendi eliyle kurduğu MHK'sı komple Fetocu çıktı. Tarafsız şekilde eskiye dönük araştırma yapılsın ben de isterim.

Mesela vesikalı Galatasaray düşmanı polis eskisi Bünyamin Gezer soruşturma kapsamında TFF'deki görevinden istifa etmiş. Adnan Polat döneminde çalınan şampiyonluklarımızda parmağı olan bir adam bu. Her şey çıksın ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

aktiftablet said:

eldar said:

Bir kere kime olursa olsun iftira atmak ahlaksızlıktır, şerefsizliktir.

İkincisi, galatasaray cemaat sayesinde şampiyon oldu diye ortada kanıt yokken senaryo uydurup sonra ben galatasaray'a bir şey demiyorum fetullah'a diyorum diyince ne değişiyor. Yine kanıt olmadan galatasaray'ın kazandığı şampiyonluklara çamur atmış oluyorsun.

temiz olduğunu düşünmek aptallık sayılabilecek seviyede iyimserliktir dedim, "yaptı" demedim, ama şüphelenmemek aptallık sayılacak bi iyimserlik olur, tekrarlamış olayım, fetö nün ne olduğu ortada çünkü. zaten başından beri galatasaraya bişey demedim, zaten direk fetö üzerine yaptım yorumları. Kaldı ki fetöye ne şekilde para aktarıldığı kesinleşmediği için, o şartı da yazdım bütün postlarımda.

ne kadar rahat ahlaksız şerefsiz diyebiliyosunuz ya? aynı seviyede cevap versem klavye delikanlısı dersiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

aktiftablet said:

Alsınlar hakemleri ortaya çıkar işte. Futbolcular gayet kandırılıp masumane para vermiş olabilir. Futbolcudan yola çıkarak sonuç çıkmaz.

özür dileğini alıyor mı içeri ?
başlasınlar gs sporcularından belki çıkar ama ben sanmıyorum

sporculardan bişey çıkmaz abi, zaten bazıları itiraf ediyor, hayır işi yapmak için bağış yaptım diyor, aptal olmak suç değil malesef.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...