Aceace Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Riekerink ile devam karari vermek icin temmuza kadar beklemeseydik olmazdi dimi? Daha once de yazmistim. Riekerink su anda teknik direktorluge terfiyi haketmis durumda. Oyuncular seviyomus sevmiyomustan ziyade uzun sure sonra ilk defa takimin taktiksel anlamda antrenmanlardan verim aldigini gorduk. Takimin hucuma cikarken nispeten daha az kanser yasadigini da gorduk. Sampiyon olur muyuz? Bilmem. Acikcasi takimin transfer konusunda ne yapacagina dair hic bir fikrim yok. Cok ciddi sikintilarimiz oldugu da ortada. Hani bu parasizlikta verim alinabilecegini dusundugum Emre ve Furkan'da gitti. On libero transferi halen belirsiz. Tek forvetimiz Umut (Podolski'yi de asil yerine yollamis oluruz hem) Acikcasi seneye daha az kanser bir Galatasaray gorecegimize inaniyorum. Kanserin basi basimizda durmasa cok guzel olurdu aslinda.
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2016 Bana izlemesi zevkli futbol oynatsin yeter. Bjk bir onceki sene sampiyon olamadi ama futbol seven herkes oyundan zevk aldi. Maclardan sonra kimseye elinden geleni yapmadi diye sovmeyeyim istiyorum, cok mu :(
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Yok vazgectim. Biz yine kanser oluruz. Hamitle yola devam diyen takimdan bi cacik olmaz.
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Sneijer antremana gelmemis falan. Takim tam keyif devam ediyor
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 12 Temmuz Thun - Galatasaray 17 Temmuz Galatasaray - Zürich 19 Temmuz Young Boys - Galatasaray 26 Temmuz Aarhus - Galatasaray 30 Temmuz Galatasaray - Manchester United 6 Ağustos Galatasaray - Atletico Madrid https://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 yine zayıf rakipleri çekmiş kurada. gs balı ftw
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 ibraamovic gelsin de kulup gorsun
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 https://pbs.twimg.com/media/CmWX_kUWEAAiYiZ.jpg
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Ayi ne yemis ya. Sahuru baklavayla acinca boyle oluyo demek ki
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Yoğun sporu aniden kesince öyle oluyo ya. Ben de buz hokeyini bıraktıktan sonra lan noluyo diyene kadar 20 kiloya yakın almıştım :/ Ha benim daha uzun sürmüştü, bi de diğer futbolcularda niye olmuyor derseniz kontrolsüz bırakmıştır adam.
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Senin istediğin kadar kilo alma hakkın var. Sen profesyonel değilsin. Önümüzdeki sezonu düşünmek gibi bir derdin yok. Olcan'da emekli olduktan sonra isterse 150 kilo olsun. Kendi bileceği iş. Kimse de bişey diyemez. Ama seneye futbol oynayacağı belliyken bu kadar göt göbek yapmaya hakkı yok.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Bi de olcanin yogun spor halini de biliyoruz abi. Onda da kebapci ciragi gobegi vardi. Arada musterinin artan rakisini icen kalan kuzu sisi hupleten tam zamanli cirak
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Disiplin yonetmeligine gore sneijdere 2.3m euro ceza cikmis. Selcuk a da 850k euro falan cikmis. Ozellikle hakeme itirazdan gorulen sari kartlardan ayi gibi ceza kesmisler oyunculara sdf
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Feda yi topcuya mi yutturmaya calisiyolar sdfg 2.3m ceza ne lan dunyanin neresinde var boyle bisi
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 http://www.sporx.com/galatasaray-wesley-sneijdere-tarihte-gorulmemis-ceza-SXHBQ553537SXQ Surda var hesabi bir kisminin. Bence iyi olmus. Hakeme itirazdan 8 sari kart nedir?
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Hakemler dallama diye bik bik otuyodunuz olm lig maclarinda sdfg Mavi narmarayi size sormadilar yani anladik
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Ben konusurum burdan hakem kotu diye o gidip 8 kez sari kart alamaz itirazdan. onun isi o. Zaten gitsin diye ugrasiyolar onla alakali oldugu belli de yine de cok haksiz bie uygulama degil. Gecen sene takim oynadigindan cok hakeme itiraz etti. Eger her sene bunu uygulamaya devam ederlerse bir problem goremiyorum. Belki su gereksiz itirazlar azalir.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Abi sen bire taktim diye geri vetese almissin.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 yine de 2.3 m çok lan öyle şey mi olur. herifin yıllık ücretinin %70'i falan
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 O rakam harbiden abartı gibi. Yoksa sistem güzelmiş desteklerim yani. Ben sneiderin yerinde olsam hakemi döverim o paranın karşılığı ancak bu olur.
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 2,3m olamaz haberci abartmasıdır, sözleşmesinde vardır zaten ceza yıllık ücretin belirli bir yüzdesini geçemez diye. yoksa tek taraflı kes kafana göre ceza istediğin kadar. ha sneijder'i sindirip göndereceklerse gs taraftarı arena'yı yıkabilir o başka mesele. dursun bindiği dalı kesiyor bu sene.
Öne çıkan mesajlar