Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Riekerink ile devam karari vermek icin temmuza kadar beklemeseydik olmazdi dimi?

Daha once de yazmistim. Riekerink su anda teknik direktorluge terfiyi haketmis durumda. Oyuncular seviyomus sevmiyomustan ziyade uzun sure sonra ilk defa takimin taktiksel anlamda antrenmanlardan verim aldigini gorduk. Takimin hucuma cikarken nispeten daha az kanser yasadigini da gorduk.

Sampiyon olur muyuz? Bilmem. Acikcasi takimin transfer konusunda ne yapacagina dair hic bir fikrim yok. Cok ciddi sikintilarimiz oldugu da ortada. Hani bu parasizlikta verim alinabilecegini dusundugum Emre ve Furkan'da gitti. On libero transferi halen belirsiz. Tek forvetimiz Umut (Podolski'yi de asil yerine yollamis oluruz hem)

Acikcasi seneye daha az kanser bir Galatasaray gorecegimize inaniyorum. Kanserin basi basimizda durmasa cok guzel olurdu aslinda.
Mesaj tarihi:
Bana izlemesi zevkli futbol oynatsin yeter. Bjk bir onceki sene sampiyon olamadi ama futbol seven herkes oyundan zevk aldi. Maclardan sonra kimseye elinden geleni yapmadi diye sovmeyeyim istiyorum, cok mu :(
Mesaj tarihi:
12 Temmuz Thun - Galatasaray
17 Temmuz Galatasaray - Zürich
19 Temmuz Young Boys - Galatasaray
26 Temmuz Aarhus - Galatasaray
30 Temmuz Galatasaray - Manchester United
6 Ağustos Galatasaray - Atletico Madrid
https://www.youtube.com/watch?v=BgomX3qD-iA
Mesaj tarihi:
Yoğun sporu aniden kesince öyle oluyo ya. Ben de buz hokeyini bıraktıktan sonra lan noluyo diyene kadar 20 kiloya yakın almıştım :/

Ha benim daha uzun sürmüştü, bi de diğer futbolcularda niye olmuyor derseniz kontrolsüz bırakmıştır adam.
Mesaj tarihi:
Senin istediğin kadar kilo alma hakkın var. Sen profesyonel değilsin. Önümüzdeki sezonu düşünmek gibi bir derdin yok.

Olcan'da emekli olduktan sonra isterse 150 kilo olsun. Kendi bileceği iş. Kimse de bişey diyemez. Ama seneye futbol oynayacağı belliyken bu kadar göt göbek yapmaya hakkı yok.
Mesaj tarihi:
Bi de olcanin yogun spor halini de biliyoruz abi.

Onda da kebapci ciragi gobegi vardi. Arada musterinin artan rakisini icen kalan kuzu sisi hupleten tam zamanli cirak
Mesaj tarihi:
Disiplin yonetmeligine gore sneijdere 2.3m euro ceza cikmis. Selcuk a da 850k euro falan cikmis. Ozellikle hakeme itirazdan gorulen sari kartlardan ayi gibi ceza kesmisler oyunculara sdf
Mesaj tarihi:
http://www.sporx.com/galatasaray-wesley-sneijdere-tarihte-gorulmemis-ceza-SXHBQ553537SXQ

Surda var hesabi bir kisminin. Bence iyi olmus. Hakeme itirazdan 8 sari kart nedir?
Mesaj tarihi:
Ben konusurum burdan hakem kotu diye o gidip 8 kez sari kart alamaz itirazdan. onun isi o.

Zaten gitsin diye ugrasiyolar onla alakali oldugu belli de yine de cok haksiz bie uygulama degil. Gecen sene takim oynadigindan cok hakeme itiraz etti.

Eger her sene bunu uygulamaya devam ederlerse bir problem goremiyorum. Belki su gereksiz itirazlar azalir.
Mesaj tarihi:
2,3m olamaz haberci abartmasıdır, sözleşmesinde vardır zaten ceza yıllık ücretin belirli bir yüzdesini geçemez diye. yoksa tek taraflı kes kafana göre ceza istediğin kadar.

ha sneijder'i sindirip göndereceklerse gs taraftarı arena'yı yıkabilir o başka mesele. dursun bindiği dalı kesiyor bu sene.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...