escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Bize cahil diyen adam türkiye'deki bütün statların spor genel midürlüğüne ait olduğunu bilmiyor. Biz susuyorsak sen haklısın ya da bizi alt ettin diye değil sana daha fazla katlanamadığımız için.
tunch Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 escape said: Bize cahil diyen adam türkiye'deki bütün statların spor genel midürlüğüne ait olduğunu bilmiyor. Biz susuyorsak sen haklısın ya da bizi alt ettin diye değil sana daha fazla katlanamadığımız için. ama alt ettiğini kabul ediyorsun?
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 applev0dka said: valequenta said: Kafalar çok yanlış çalışıyor yahu. Kendi paranla yapınca marifet mi oluyor ahahah. Keşke devlet bize hibe yapsa 50m ben gayet sevinirim fsfsf. Bu zihniyeti değiştirin, geliştirin. ahahaha bunu görmemiştim ben asdasfasfafwasadafasda offf gece gece ne keyiflendim ya adasfsaf ee guzel benim bi problemim yok iste onu diyorum ben de. yine olursa yine sevinirim. sen harbiden laf filan sokmak icin demiyorum da algi ve anlama problemi olabilir bak sende somon filan ye omega 3, karbonhidrat ye biraz beyin icin onemli hakaret olarak degil tavsiye olarak algila. kendin calip kendin oynuyorsun neye sevindigini anlamadim
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 hakaret için demiyorum diye cümleye başlayınca ardından söylediklerinin legal olduğunu düşünüyorsan tavsiye ettiğin besinleri sen kullan, hakaret için söylemiyorum..
valequenta Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 ben somonu kullanmiyorum bu arada ama her hafta yerim onemli. karbonhidrat da onemli aynen onun da oranina dikkat ederim proteine bagli
tunch Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 escape said: Tunç sen az sus kardeşim ya forumda özel olarak sus demek muthiş bi kafa ya
Llama Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 21numaranin adamin yuzune attigi kirmiziyi konustunuz mu ?
Aceace Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 valequenta said: Acease bence Beşiktaşlı. Hibe şampiyonluktan bahsetmeyelim istiyor. Alakası yok. SIKILDIM! Beşiktaşlı biri maçta hakemin X hatası yaptığını yazıyor. Galatasaraylı biri maçta hakemin Y hatası yaptığını yazıyor. Sonra: a) Galatasaraylı biri Beşiktaş'a bu sene şampiyonluğun Federasyon tarafından verildiğini söylüyor b) Beşiktaşlı biri himmet mimmet diyor. Sonra: a) Galatasaraylı biri Beşiktaşın 87617687861 penaltı kullandığını yazıyor b) Beşiktaşlı biri geçen sene Galatasaray'a küme düşmesin diye penaltı verdiler yazıyor. Sonra: a) Galatasaraylı biri Fikret Orman'ın "Sayın Cummurbaşkanım" dediğini yazıyor b) Beşiktaşlı biri "Galatasaraylı 25 Milyon AKP'ye oy verdi" yazıyor Sonra: a) Galatasaraylı biri "En azından biz şike yapmadık" diyor b) Beşiktaşlı biri "8-0 Zalad OP" diyor Sonra a) Galatasaraylı biri "Bizim 4 yıldızımız var" diyor b) Beşiktaşlı biri "Galatasaray 60 puan fark yer" diyor. Sonra . . . SIKILDIM YETER SIKILDIM! 3 gram adam gibi futbol muhabbeti yapılabilen tek yerdi burası. Twitter'daki aptal taraftar hesaplarından farksız haftalardır.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Aceace said: valequenta said: Acease bence Beşiktaşlı. Hibe şampiyonluktan bahsetmeyelim istiyor. SIKILDIM YETER SIKILDIM! 3 gram adam gibi futbol muhabbeti yapılabilen tek yerdi burası. Twitter'daki aptal taraftar hesaplarından farksız haftalardır. haftalardır mı? 2-3 yıldır falan böyle muhtemelen hsadufhuadsh.
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Bunu yapanlar belli kisiler abi. Banlarsin gecersin. Sebep de vermezsin.
Vasfi Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 vale fetonun 1 nolu futbol paticik imamı ayık olun, appli bile banlattı adam..
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 valla haftada 3-5 tane mesajim var galatasaray basligina. arada 1-2 tane de bjk basligina. istisnasiz her gs fb ve bjk macinin 1. dakikasindan 90.dakikasina kadar korner,tac,faul her turlu hakli/haksiz hakem hatasinin trollugu yapip futbol konusma imkani birakmayan hesap acik ve net.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 yine mi sel oldu buralar ya? arkadaş farkımız burada işte, beşiktaş 10 puan gerimizde olsa açıp da bakmam bjk başlığını banane. ama elmalı bjk başlığından çok buralara salça oluyor. sonra "ni var seviniyörüüüz" oluyor adı.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Salca olduğum mesajı göstersene ?? Yoksa escape gelip saga sola saldirarak mi derail etmiş konuyu ? Ayrica bilmeyenler icin burasi forum. Ultraslan fan club degil isteyen istediği yere yazar
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 applev0dka said: rıza gelen golü hissetti resmen faul yapan aptala sövdü baya sdsafas 4.lük yarışı kızıştı TS'nin de galip geldiği haftada
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Gayet guzel mesaj. Deplasmanda ligdeki doğrudan rakibiniz olan takimi yendiniz.. Beşiktaş i yenseniz şampiyonluk yarışı kizisti olcakti.. Antalya'yi yenince TS nin de kazandigi haftada onemli 3 puan oldu. Olasi kayipta 4.luk tehlikede olcakti Gerçekleri duymak acitiyorsa girmeyin internete sokağa cikmayin tv izlemeyin. Bunu diyen tek ben değilim. Ntvsporda trtsporda radyospor'da tum kamuoyunda konusulan bu.. Kusura bakmayın.. Yalan mi soyleyelim napalim sizi memnun etmek için
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 ya bırak kendini zeki sanıp karşındakine aptalmış gibi davranma. laflara bak, ne amaçla yazdığını bilmiyoruz çünkü. çocuk gibi bi de burası forum falan demiş ya. İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR TAAM MIIII :(:(:(:(
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Kisisel saldırmak yerine cevap verceksen bekliyorum yoksa gidip kahvalti hazirlicam acliktan ölüyorum
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 bilgisayar başında beni mi bekliyorsun haylaz, yap yahu kahvaltını. futbol iyi hoş da temel ihtiyaçlarınızı ihmal etmeyin, saçmalamayın arkadaşlar.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 yok ya, gece 5e kadar overwatch oynadım, yeni uyandım yataktan yazıyorumm :/ akşam da maça gitcem biran önce yemem gerek o yüzden, yoksa sıkıtnı değil, orada realist bir bakış açısıyla mesaj attığıma seni ikna edebilirim :D mesela dün 30. saniyede gol yedi gs. tribünler de baya bomboş durumdaydı. "tribüne bakınca maçın başlamasına 1 saat var sandım, gol olunca başladığını anladım" yazdım. escape geldi buna da saldırdı mesala, sonra ben suçlu oluyorum abi :( neyse içimi de döktüğüme göre kaçabilirim artık.
sostizm Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 ÇOK AYIP Yahu http://img.haberler.com/haber/488/tugay-kerimoglu-alacaklari-nedeniyle-galatasaray-9038488_9631_o.jpg Tugay Kerimoğlu stada sokulmamış. Taaaa mancini döneminden alacağı varmış Tam 3 kere karşılıksız senet vermişler. İlk ikisinde elinden alıp daha ileri tarihli bir tane vermişler üçüncüde karşılıksız çıktı diye aradığında telefona çıkmamış kimse. O da 208k ytl alacağı için anaparanın tahsili için icra yoluna gitmiş. Anca o zaman açmışlar telefonunu bi sürü hakaret yemiş. Şimdi de kapıdan sokmamışlar adamı. http://i.sabah.com.tr/sbh/2015/11/30/650x344/1448891386378.jpg http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-tugay-kerimoglu-nun-galatasaray-2412126-skorerhaber/
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 said: 112 senelik Galatasaray Spor Kulübü tarihinde, kurulduğu sene küme düşen ilk branş espor oldu. (TCLStats) Yazıklar olsun ne hale getirdiler koskoca çınarı...
Öne çıkan mesajlar