Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2016-2017 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bize cahil diyen adam türkiye'deki bütün statların spor genel midürlüğüne ait olduğunu bilmiyor.
Biz susuyorsak sen haklısın ya da bizi alt ettin diye değil sana daha fazla katlanamadığımız için.
Mesaj tarihi:
escape said:

Bize cahil diyen adam türkiye'deki bütün statların spor genel midürlüğüne ait olduğunu bilmiyor.
Biz susuyorsak sen haklısın ya da bizi alt ettin diye değil sana daha fazla katlanamadığımız için.

ama alt ettiğini kabul ediyorsun?
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

valequenta said:

Kafalar çok yanlış çalışıyor yahu. Kendi paranla yapınca marifet mi oluyor ahahah. Keşke devlet bize hibe yapsa 50m ben gayet sevinirim fsfsf. Bu zihniyeti değiştirin, geliştirin.

ahahaha bunu görmemiştim ben asdasfasfafwasadafasda

offf gece gece ne keyiflendim ya adasfsaf

ee guzel benim bi problemim yok iste onu diyorum ben de. yine olursa yine sevinirim.

sen harbiden laf filan sokmak icin demiyorum da algi ve anlama problemi olabilir bak sende somon filan ye omega 3, karbonhidrat ye biraz beyin icin onemli hakaret olarak degil tavsiye olarak algila. kendin calip kendin oynuyorsun neye sevindigini anlamadim
Mesaj tarihi:
valequenta said:

Acease bence Beşiktaşlı. Hibe şampiyonluktan bahsetmeyelim istiyor.

Alakası yok.

SIKILDIM!

Beşiktaşlı biri maçta hakemin X hatası yaptığını yazıyor.
Galatasaraylı biri maçta hakemin Y hatası yaptığını yazıyor.
Sonra:
a) Galatasaraylı biri Beşiktaş'a bu sene şampiyonluğun Federasyon tarafından verildiğini söylüyor
b) Beşiktaşlı biri himmet mimmet diyor.

Sonra:
a) Galatasaraylı biri Beşiktaşın 87617687861 penaltı kullandığını yazıyor
b) Beşiktaşlı biri geçen sene Galatasaray'a küme düşmesin diye penaltı verdiler yazıyor.

Sonra:
a) Galatasaraylı biri Fikret Orman'ın "Sayın Cummurbaşkanım" dediğini yazıyor
b) Beşiktaşlı biri "Galatasaraylı 25 Milyon AKP'ye oy verdi" yazıyor

Sonra:
a) Galatasaraylı biri "En azından biz şike yapmadık" diyor
b) Beşiktaşlı biri "8-0 Zalad OP" diyor

Sonra
a) Galatasaraylı biri "Bizim 4 yıldızımız var" diyor
b) Beşiktaşlı biri "Galatasaray 60 puan fark yer" diyor.

Sonra
.
.
.

SIKILDIM YETER SIKILDIM! 3 gram adam gibi futbol muhabbeti yapılabilen tek yerdi burası. Twitter'daki aptal taraftar hesaplarından farksız haftalardır.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

valequenta said:

Acease bence Beşiktaşlı. Hibe şampiyonluktan bahsetmeyelim istiyor.

SIKILDIM YETER SIKILDIM! 3 gram adam gibi futbol muhabbeti yapılabilen tek yerdi burası. Twitter'daki aptal taraftar hesaplarından farksız haftalardır.

haftalardır mı? 2-3 yıldır falan böyle muhtemelen hsadufhuadsh.
Mesaj tarihi:
valla haftada 3-5 tane mesajim var galatasaray basligina. arada 1-2 tane de bjk basligina. istisnasiz her gs fb ve bjk macinin 1. dakikasindan 90.dakikasina kadar korner,tac,faul her turlu hakli/haksiz hakem hatasinin trollugu yapip futbol konusma imkani birakmayan hesap acik ve net.
Mesaj tarihi:
yine mi sel oldu buralar ya? arkadaş farkımız burada işte, beşiktaş 10 puan gerimizde olsa açıp da bakmam bjk başlığını banane. ama elmalı bjk başlığından çok buralara salça oluyor. sonra "ni var seviniyörüüüz" oluyor adı.
Mesaj tarihi:
Salca olduğum mesajı göstersene ??
Yoksa escape gelip saga sola saldirarak mi derail etmiş konuyu ?

Ayrica bilmeyenler icin burasi forum. Ultraslan fan club degil isteyen istediği yere yazar
Mesaj tarihi:
Gayet guzel mesaj.
Deplasmanda ligdeki doğrudan rakibiniz olan takimi yendiniz..

Beşiktaş i yenseniz şampiyonluk yarışı kizisti olcakti..
Antalya'yi yenince TS nin de kazandigi haftada onemli 3 puan oldu. Olasi kayipta 4.luk tehlikede olcakti

Gerçekleri duymak acitiyorsa girmeyin internete sokağa cikmayin tv izlemeyin.

Bunu diyen tek ben değilim. Ntvsporda trtsporda radyospor'da tum kamuoyunda konusulan bu..

Kusura bakmayın..

Yalan mi soyleyelim napalim sizi memnun etmek için
Mesaj tarihi:

ya bırak kendini zeki sanıp karşındakine aptalmış gibi davranma. laflara bak, ne amaçla yazdığını bilmiyoruz çünkü.

çocuk gibi bi de burası forum falan demiş ya.

İSTEYEN İSTEDİĞİNİ YAZAR TAAM MIIII :(:(:(:(

Mesaj tarihi:
yok ya, gece 5e kadar overwatch oynadım, yeni uyandım yataktan yazıyorumm :/

akşam da maça gitcem biran önce yemem gerek o yüzden, yoksa sıkıtnı değil, orada realist bir bakış açısıyla mesaj attığıma seni ikna edebilirim :D

mesela dün 30. saniyede gol yedi gs. tribünler de baya bomboş durumdaydı.

"tribüne bakınca maçın başlamasına 1 saat var sandım, gol olunca başladığını anladım" yazdım.

escape geldi buna da saldırdı mesala, sonra ben suçlu oluyorum abi :(

neyse içimi de döktüğüme göre kaçabilirim artık.
Mesaj tarihi:
ÇOK AYIP Yahu
http://img.haberler.com/haber/488/tugay-kerimoglu-alacaklari-nedeniyle-galatasaray-9038488_9631_o.jpg

Tugay Kerimoğlu stada sokulmamış. Taaaa mancini döneminden alacağı varmış Tam 3 kere karşılıksız senet vermişler. İlk ikisinde elinden alıp daha ileri tarihli bir tane vermişler üçüncüde karşılıksız çıktı diye aradığında telefona çıkmamış kimse. O da 208k ytl alacağı için anaparanın tahsili için icra yoluna gitmiş. Anca o zaman açmışlar telefonunu bi sürü hakaret yemiş. Şimdi de kapıdan sokmamışlar adamı.
http://i.sabah.com.tr/sbh/2015/11/30/650x344/1448891386378.jpg
http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-da-tugay-kerimoglu-nun-galatasaray-2412126-skorerhaber/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...