Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 CthuLhu said: applev0dka said: Gs uzuuuuuun bir basin açıklaması ilr ağlamış. Bundan sonra Beşiktaş hakem konusunda ağlıyor diyenin ağzına bu aciklamanin çıktısını alip çerçeveletip vururum sdfsfsfs Hokomlor art niyetli bozo komplo kuruyorlar bizde yönetim kendi çalıp kendi oynuyor. sizde taraftar yönetim futbolcu antrenör elele kolkola ağlıyor. ondan sizinki dalga geçince daha tatlı oluyor. bizimkiler zaten ne bok yaparsa yapsın dalga geçilebilir oluyor ve taraftar bile iplemiyor. abi zaten uzuuuuun basin açıklamamız bile ağlatmış ya asfhasf adam 1 sayfadır ağlıyor
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ingilterede oglen oynanma sebebi belli. Alakasi yok senin argumaninla.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Ben forum özelinde demedim zaten, tribündeki taraftar profili olarak bahsettim. Bjk tribününde Fikret Orman için protesto olduğunu hatırlamıyorum ? Burda Dark anti-fikret operasyonu yürütenlerin başını çekiyordu, o bile senin dediğin gibi davranmıyor. Tribünde RİKERİNK BEY pankartı açan adam 2 ay sonra yöneticinin arkasına yanaşıp beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz dedi onu diyorum. Gs büyük bir kaos içindeyken sizin başkan çıkıp hmm pazartesi olursa taraftarım mağdur olur diye düşünmez, düşündüğüne inanıyorsanız bişey diyemem. Olay bu konu başka yere gitmeye başladı. Adamın tek derdi kendine gelecek tepkiyi azaltmak, taraftarı düşünecek adam 2 senedir düşünürdü, padişah gibi kardeşini,yeğenini,gelinini, hınısını, dıdısını yönetici yapıp klübü sömürmezdi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 CthuLhu said: günü gelince birinin günü gelince diğerinin dediklerini tüm taraftara mal ederek haklı olamazsın. şurda haklısın. ama paticikte o taraftarlardan var, o yüzden de hatırlatmak gerekiyo :)
enrique Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Verildi mi bilmiyorum ama drogba reis instagramdan şöyle bi foto paylaşmış. Altta yazan "bizim arda kadar var lan bu" yorumu altıma sıçırttı gece gece ahahahahah
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 aktiftablet said: CthuLhu said: günü gelince birinin günü gelince diğerinin dediklerini tüm taraftara mal ederek haklı olamazsın. şurda haklısın. ama paticikte o taraftarlardan var, o yüzden de hatırlatmak gerekiyo :) sensin abi o işte genelleyip, hak verip sonra tekrar aynı hedeyi yapan. kendi kendine kasma bu kadar.
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 apple a sorduğum zaman da yan çizdi "bu topikte kötü bişi dedim mi" diye. önceki yıllarda oha olm ne kadar ayıp dediğiniz feda senesi gibi şeylerin aynısını uefa almayınca bizi parasızlıktan, yaparsanız, paylaşırsanız bi farkınız kalmıyor o adamlardan.(girmisi girikinlir vir de bahane değil ha zerre) neyini eleştiriyorsun, işte aynı boktanlıkta taraftarsın takım fark etmez. olm gerçi hagi'yi fetöcü falan sanıyorsunuz lan, sıkıntı yok dfdsfds.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 enrique said: Verildi mi bilmiyorum ama drogba reis instagramdan şöyle bi foto paylaşmış. Altta yazan "bizim arda kadar var lan bu" yorumu altıma sıçırttı gece gece ahahahahah Komik olsun diye mi paylaşmış bunu? Mal beyanı mı yapmış nedir abi bu, sektör değiştiriyor yetişkin eğlence sektöründen teklif mi bekliyor, nooluyor anlamadım ki
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Laraken said: aktiftablet said: CthuLhu said: günü gelince birinin günü gelince diğerinin dediklerini tüm taraftara mal ederek haklı olamazsın. şurda haklısın. ama paticikte o taraftarlardan var, o yüzden de hatırlatmak gerekiyo :) sensin abi o işte genelleyip, hak verip sonra tekrar aynı hedeyi yapan. kendi kendine kasma bu kadar. Bi tane adam var hakemler rerö falan yapan, ona cevap vermek için yazınca, başkası cevap veriyo, hatlar karışıyo o arada
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2017 aynı ortam şartlarında büyütülmüş tek yumurta ikizlerinin galatasarayı tutan ikizin nasıl daha elit,kültürlü,bilgili ve asil olduğuna yönelik tez çalışmamın sonuçlarını yıl sonunda açıklayacağım.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Galatasaray kupadan elendi. Avrupa'da zaten yok. Lige havlu attı. Henüz mart ayına girmedik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesi ....
Esh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 "re re re ra ra ra samsun antep antalya" geri döner mi acaba
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Aceace said: Galatasaray kupadan elendi. Avrupa'da zaten yok. Lige havlu attı. Henüz mart ayına girmedik. Yayında ve yapımda emeği geçen herkesi .... Dibi görmeden düzelmeye başlamıyor takım ya. Başkanınız falan istifa eder de yeni bir yönetimle tekrar yarışa dönersiniz seneye.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Once menemen e ekmek banacaksiniz sonra birşeyler duzelecek Tecrübe konusuyor sdfsdf
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Abi keşke menemenlik durum olsa da yüksek maaş alıp bir bok oynamayanlar gitse. Bizim durum daha karışık. 30 milyon Euro para harcayıp o aldıkları oyunculardan birini bile oynatamamak gibi bir sapıklık söz konusu. Donk 2.5, Serdar Aziz 4.5, Derdiyok 4, Ciğerci 3, Rodriguez 3.5, Çalık 2.5... Daha bunların ve Jong'un falan yıllık paraları, Hamit ve Sabri ile yapılan sözleşmeleri falan da var. Çok ama çok ciddi bir bütçe nasıl piç edilir yönetim çok güzel gösterdi. Ben bu takım için Ekim sonu Kasım ortası diye süre vermiştim o günden beridir de yazmıyorum çünkü bir bok yapamayacakları belliydi. Devre arası transfer dönemi de dahil umudum yoktu ve boşuna strese girmedim.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 biz de yaptık aynı şeyleri, tabatalar a falan filan son gün verilen 8m'lar. tüpçü gitti, vizyonlu bir yönetim geldi, uzun süreli planlar yapıldı (ki bu plan lafıyla dalga geçenler vardı forumda orası da ayrı), sabır gösterildi... Önce oyun güzelleşti, sonra takım kalitesi arttı, bunu yaparken maaşlar düştü, kendi finansmanımız ile stad yapılmaya başlandı ve tüm bu emekleri taçlandıracak Ü.Aysal deyimi ile "Çilek" şenol hoca başa geldi. yani bugünden yarına düzelmez gs, ama işin kötüsü düzelme ışığı vermiyor, mesela bizde yönetim gelince ilk iş yüksek maaş alanları yollamak oldu, 3m küsür alırken yollanan q7 geri geldiğinde 1.5 civarı aldı üstüne 10 kat fayda sağladı. gs ise almanya'da 300k alan adama 2m falan veriyor, sopayı yediler akıllanmadılar bir uefa sopası daha gelecek böyle devam ederse yönetim. önce bu bakkal kafasından çıkıp vizyonlu bir yönetim getirmek gerek başa, ama florya rantı varken o da imkansız. böyle bok bir durum yani, sağlam küçülmeniz gerek
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 "Max Damage" said: Abi keşke menemenlik durum olsa da yüksek maaş alıp bir bok oynamayanlar gitse. Bizim durum daha karışık. 30 milyon Euro para harcayıp o aldıkları oyunculardan birini bile oynatamamak gibi bir sapıklık söz konusu. Donk 2.5, Serdar Aziz 4.5, Derdiyok 4, Ciğerci 3, Rodriguez 3.5, Çalık 2.5... Daha bunların ve Jong'un falan yıllık paraları, Hamit ve Sabri ile yapılan sözleşmeleri falan da var. Çok ama çok ciddi bir bütçe nasıl piç edilir yönetim çok güzel gösterdi. Abi öyle deme Derdiyok en iyi forvet Aziz en iyi stoper. Valeq sene başında söylemişti transferler yapıldığında sdf. Gençlere yatırım yapıp yeniden yapılanmak gerek. Herkes laf etti herkes dalgasını geçti ama bizimkilerin yaptığı plan tuttu. Saçma sapan paralara getirilen genç oyuncular tuttu şimdi ne paralara satılmıyorlar. Tam böyle kahvehane lafı gibi ama gerçekten de mal gibi parayı sağa sola saçmadan önce birsürü gençle, ucuz ama potansiyelli adamla takıma bir iskelet kurmak gerekiyor böyle durumlarda.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Galatasaray 2-3 yildir gercekten cok kotu futbolcular aliyor, kotu olmasalar bile isine yaramayacak oyuncular bunlar. GS scout ekibi aslinda buluyor ama yonetim almiyor para yok diyor daha iyi bilenler bakiyorsun aslinda paralar nereye gidiyor. Simdi isin bi boyutu o. Orayi cok konustuk ki sayfalarca konusulur. Bence en az onun kadar kotu olan ise TD boyutu ama burada genel olarak anlamadigim bir is var. Dikkat edin belli yerli TD'ler disinda (Ersun'un bir senesi haric) Turkiye'de hicbir TD basarili olamiyor. Gelenlerin hepsi mi felaketti mesela. Besiktas tamam guzel planlandi ama SG bunun magic touch u oldu resmen. Cuk diye oturdu ki ben hep Hamza sampiyon olamasaydi keske bize gelseydi diyorum. 4. yildizin ne kadar bi boka yaramadigini simdi goruyoruz, o takim yenilenmedi ama su an enkaz halinde. Ama onun disinda SG, FT gibi adamlar olmasalar mesela yine basarili olamayacak gibi duruyor takimlar - o zaman olay sadece transferde/futbolcuda mi yoksa genel mantelitede bir sikinti mi var cozemiyorum. GS sadece FT ile basarili olacak, BJK-FB sadece yerlilerle - en iyileriyle - basarili olacak. Ne biliyim su 3 buyuklere gelen tum yabanci hocalar o kadar kotuler miydi cidden. Bugun yarin SG biraksa ama iyi bir yabanci hoca gelse Besiktasa basarili olamayacak mi. Ben onu merak ediyorum cunku eger isin temelinde bu varsa o zaman plan/iyi yapilanma da bir ise yaramiyor cunku donup dolanip FT e muhtac kaliyorsun (GS) 2 yilda bir.
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Demek istediğim farklı bir şey aslında. Yani Ocak 2016'dan Ocak 2017'ye kadar harcanan parayla Aysalvari transferler bile yapılabilirdi. Öyle ya tutar mı diyerek genç oyuncu almaya gerek bile yoktu. Bak mesela Beşiktaş akıllandı gereksiz romantizmi bırakıp Q7'i geri getirdi, Gomez'i aldı şampiyon oldu. Biz ise Melo'yu 3'e satıp beş gömlek altındaki Donk'a 2.5 verdik. Yani parasızlıktan Melo'yu sattık yerine isimsiz ucuz genç getirdik tutmadı gibi bir durum yok. Bak mesela Sneijder'i 5'e satsalardı devre arasında, çok değil 1 yılda o mevkiyi doldurmak için 2 katı para harcayıp Sneijder gibi bir adam da bulamazlardı. Yani olay vizyon meselesi.
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Turkiye'de bizim beceremedigimiz takimlarin yenilenme sureci. Ama burada kilit olan is basarili olurken de bunu yapabilmek. Real Madrid gibi kazanirken de Raul'a Casillas'a veda etmek demek. Bu elbette zor oluyor her yerde de, bizde ozellikle dibi goruyoruz. Aslinda FB-GS'nin bu seneki sikintisi o. 4 yilda 3 kez sampiyon olan ama acil yenilenmesi gereken takimdan kalan adamlar oynuyor halen daha. Yoksa Melo elbet satilacak. Sneijder satilacak. Yerine Sneijder bulamayabilirsin. Ama takim yenilemek demek 10 numaran gitti diye ayni tipte adam bulmak zorundasin demek degil. Once TD getirirsin. Bir plan sistem dahilinde transfer yaparsin. Tutar/tutmaz. Manu bile daha kendine gelemedi ama onlar uber basarilarin ardindan bunu yasayacaklardi kacinilmazdi ki akilli davranmadilar sureci iyi geciremediler. Real Madrid mesela su yenilenme konusunda takdir ettigim takimlardan biri. Tik tik tesekkur ediyor yerine yenisini koyuyor her sene bakiyorsun degisik adamlar oynuyor orda burada. Hep top kaliyor takim. Simone de keza yenilenmeyi iyi kotariyor. Atletico belli bir cizgiyi korumayi basariyor. Transfer sans isidir ama belli bir mantelite dahilinde yapilirsa basarisi artar.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2017 Bence ilk iş gs'de transfer yetkisi yönetimden alınmalı profesyonel bir futbol aklı getirilmeli. Dalga geçtiğiniz Önder Özen diriltebilir gs'yi
Max Damage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 applev0dka said: Bence ilk iş gs'de transfer yetkisi yönetimden alınmalı profesyonel bir futbol aklı getirilmeli. Dalga geçtiğiniz Önder Özen diriltebilir gs'yi Önder Özen amatör eğlendirir. O gittikten sonra Beşiktaş adam akıllı işler yapmaya başladı. Telles'in bonservisiyle biz komple takım kurduk, Motta, Pedro Franco, Opare Mopare dedi şimdi o adamların hiç biri kalmadı. Telles ise Porto'da ŞL maçlarına çıkıyor.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 ben temellerin onun döneminde atıldığını dusunuyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Önder Özen'den sonra yapılan akıllı tek iş var o da Gomez'in alınması, onu da Ahmet Bulut olmasa alamazdık. Yani Talisca, Aboubakar, Mitrovic falan hepsi çok başarılı işler ama maliyetleri yüksek, harcaması yüksek tipler. Mitrovic'in ederi gerçi o onda sıkıntı yok. Tosic'in maaşı 700k eurodan 1.2'ye falan çıkarmalar; GG'ye 36 yaşında 1.7 milyon euro ödeyecek olmamız vs... Önder Özen Maliyet/performans oranında çok başarılı işler yaptı. O dönem onun yaptıkları olmasa Bilic ile birlikte bu takım maddi olarak o stad inşa edilirken harcanan para yüzünden düzlüğe biraz daha zor çıkardı.
Öne çıkan mesajlar