Aceace Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Yav gecen sene de acik ara sampiyonuz dedin. 6. Olduk. Onumuzdeki sene sampiyon oluruz diyosun ya. Hah ben sana baska bir sey sorayim. Onumuzdeki sene Galatasaray'in teknik direktoru kim olacak? Temmuz oldu neredeyse ve hala teknik direktorumuz yok. Koskoca Galatasaray teknik direktor bulamayacak, Fatih Terim belki geri gelmek ister diye dua edecek. Bu durumu kabullenebiliyor olmani anlayamiyorum. Taraftar kafasindan cikman lazim ama yok iste cikamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Abi Valequenta futbol bölümünün en boş yorumcusu olabilir ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sanssizsansli said: Sadece maç başı para alıcakmış. Sıkıntı yok o zaman dursun lazım olur belki. hastane masrafları yemek masrafları uçak bileti filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 oyle durcaksa dursun tabi lan. deli misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Ha bir de... Yerine getirilecek adama bagli olarak takimdaki Muslera haric HERKES satilabilir. Buyuk takim kalecisini para icin satmaz. Emekli edebilir, kaleci ayrilmak isterse gonderebilir ama para icin satmaz. Muslera sirf para icin giderse Galatasaray'in vizyonu bi boy daha kuculmus demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 defansın çöpse ilk kaleciyi sat boşuna masraf etmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Sneijder 7.5m€ ya satılmış galiba... twitterda random insanlar yazıyor gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Dişe dokunur bir yarı ciddi twit bile bulamadım konuyla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 random abi bir kaç tırt hesap da var işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 son vuruşları kötüymüş hugo nun ama zenci iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 7,5 milyon maddesini bugüne kadar neden kullanmamışlar şaşırdım. Onu koymadan da bağlayamazdık herhalde. Yazık ya gidiyorsa. Topu topu 3,5 tane düzgün topçumuz vardı kaldı 2,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 0,5 sabri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 said: according to reports in Turkey. yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sinan gümüş'ten vumudum var, aslında 0,2 de diyebiliriz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 sinan gümüş milli takımda oynaycak adamdı iyi ki satmışız burak ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Porto Telles için 5m + 2 futbolcu teklif etmiş. Bizimkiler de kabul edecek diyorlar. Hangi 2 futbolcu bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Fabiano ve Ba sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 DarKRideR said: Fabiano ve Ba sdfsad Bazen çok kırıcı olabiliyorsun asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Serdar Aziz ne kadar alacakmış GS'den yıllık? Bi iki bakındım yazmamış hiçbir yer galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 2 milyon euro garanti diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 biri josue diyolla. wesleyi sattılar heralde sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 gidenlerle eşitlemişlerdir diye düşünüyorum 2m civarı alır serdar aziz de asıl soru bursaspor'un bu üç oyuncuya nasıl 2m vereceği? adamlar gs'den bursaya daha az paraya geçmezler herhalde hatta daha fazla bile isteyebilir. bir de bilal gitmek istemiyor bizim muhatabımız gs yönetimi demişti menajeri, dursun oyuncularla görüşmeden vermiş sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 2m + mac basi 5 bileklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Stringray said: dursun oyuncularla görüşmeden vermiş sanıyorum. Yok artık. E görüşmüşlerdir bi zahmet dedim. Uydurma haberdir o diye tam yazıyordum. Sonra bi anda başkanımızın Dursun Özbek olduğu geldi. Olur mu olur.. Yapmışlardır estebanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Tyrion said: DarKRideR said: Fabiano ve Ba sdfsad Bazen çok kırıcı olabiliyorsun asdfgh Yav Jardel'e karşılık Mpenza, Horvath bi oyuncu daha vardı adını düşündüm düşündüm bulamadım. Bu 3 oyuncu toplamda 3 ya da 5 maçta oynamışlardı öyle bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar