Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

fizban said:

http://sampiy10.gazetevatan.com/volkan-sen-e-psikolog-sart-989547-futbol-sampiy10-haber/

bu haberi yapan icin dick bey acik acik aptal, yalanci dedi hahaha. sinirlendi bi de hehehueheuhe

demirkol volkan destek alabilir, bunda kötü bişey yok bence almalı demişti onu haberleştirmiş adam sdafa

bayılıyorum şu sözde habercilerin "oradaymış" gibi haber yazmasına
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

dark, istatistik koysana senin su platformdan.

maçın ertesi günü ekleniyor sisteme, bir de benim erişimim yok direkt olarak takvimden kendime saat belirlemem gerekiyor. cumartesi almayı planlıyorum ama kendi özel programıma göre özel olarak istediğin bir şeyler varsa yaz alıp koyayım asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

Kjaer'in kredisi var ya bence, şu maçta beraberlik de olsa takımın geneli haftalardır tırt olduğundan çok sırıtmazdı. Ama Volkan bile çok dikkatliydi maçta, bir şeyler değişmiş. Ozan gerçekten fos bir adam, 1 hareket yaptı 2. yarıda başka da bir şey yok. Hasan Ali bari mücadele falan etmeye çalışıyor, hani o da tırt ama kötünün iyisi olmaya çalışıyor, Ozan da o da yok, boş beleş bir adam şu an için...
Sosyal ağlarda paylaş

keya nın kafasını diyorsanız o kadar da sıkıntı bir şey değildi, volkan ileri doğru tam depar atmaya çalışırken öyle denk geldi. topalın geri pası efsane kötüydü resmen ezbere attı, kuyt da çakal gibi volkana koşuyordu zaten efsane asist oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarıyı kaçırdım herkes iyiydik demiş de ikinci yarı rezalettik ya. hele son 20-25 dakika pas yapamadık düzgün. Tamam pres yaptık adamları da topla oynatmadık iyi güzel de abi orta sahada bile 3 pas üst üste yapamaz mı bi takım?

jozef-topal-ozan yüzünden vitora sövüyoduk bu da aynısını devam ettiriyor, hareketli, paslaşabilen bi orta saha göremeyecek miyiz mk
Sosyal ağlarda paylaş

Biz içerde Alanya ile oynadktan sonra, Manu maçı var.

Manu'nun fikstür baya ters;

Liverpool (Dış) > Fenerbahçe(iç) > Chelsea (Dış) > Man.City (iç)

EPL de tutmaları için bu cendereden min. hasarla çıkmaları lazım, zaten Mou.nun uefa'yı pek tınlamadığı konuşuluyodu, oyuncuları konsantre edemiyorum tarzı dırdırı vardı. rotasyonlu bi kadro ile çıkarsa belki 1 puan kurtarırız belli olmaz sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

herhangi bir ingiliz takımı al'yi zaten zerre umursamıyor ki, çeyrekten sonra 2-3 senedir direkt şl'ye katılım var diye biraz umursuyorlar o kadar. son 6-7 yılda sadece rodgers liverpool ve klopp liverpool kupayı ciddiye alıyordu onlarda takımın kupa açlığı var diye. bir de chelsea vardı o da müzede her kupa olsun goygoyuna abramovic özel prim veriyordu oyunculara falan oynasınlar diye.

onun dışında yine rodgers'in liverpool'u hariç çeyrek final öncesinde deplasmana tam kadro götüren takım hatırlamıyorum şl dahil.

özellikle top class bir ingiliz takımının deplasmana full kadro geldiği son yıl arif'in manchester'a attığı gol manchester'ı olabilir. hatırlamıyorum.

yani manu'nun fikstür kolay olsa da epl'de her puan al'de gruptan çıkmaktan daha değerli olduğu için yine yedek gelecekler. FB içerideki maçı değilde dışarıdaki maçtan en az 1 puanı hedeflese çok daha mantıklı girişim olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bu sebebten dolayı yazdım, Liverpool ve chelsea deplasmanı arası FB maçı içeride, sonra ManCity maçı, Old Trafford'a bile yedek ağırlıklı çıkabilir diyorumm.

sonra biraz düşününce adamların 40 yıllık bekareti aldığımız için bilenebilirler diyorum geri alıyorum sdfsgfd.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...