Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Yenilmezleri yenmek bizim işimiz Ezdik tebrikler takıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 dark, istatistik koysana senin su platformdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Wot veriyim abime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 fizban said: http://sampiy10.gazetevatan.com/volkan-sen-e-psikolog-sart-989547-futbol-sampiy10-haber/ bu haberi yapan icin dick bey acik acik aptal, yalanci dedi hahaha. sinirlendi bi de hehehueheuhe demirkol volkan destek alabilir, bunda kötü bişey yok bence almalı demişti onu haberleştirmiş adam sdafa bayılıyorum şu sözde habercilerin "oradaymış" gibi haber yazmasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2016 fizban said: dark, istatistik koysana senin su platformdan. maçın ertesi günü ekleniyor sisteme, bir de benim erişimim yok direkt olarak takvimden kendime saat belirlemem gerekiyor. cumartesi almayı planlıyorum ama kendi özel programıma göre özel olarak istediğin bir şeyler varsa yaz alıp koyayım asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 su takimda ozanin yerinde alex olsaydi son 3 sezondur hersey cok guzel olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 fizban said: ozan epey iyiydi bence. takimin kotusu sowdu bi tek bugun. bi de topal ile kjaer. ama topalin ve kjaerin kredisi sonsuz fsds. Yalnız Kjaer son 2 maçta, 2 kritik hata. Bay Dick sevmez öyle işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Kjaer'in kredisi var ya bence, şu maçta beraberlik de olsa takımın geneli haftalardır tırt olduğundan çok sırıtmazdı. Ama Volkan bile çok dikkatliydi maçta, bir şeyler değişmiş. Ozan gerçekten fos bir adam, 1 hareket yaptı 2. yarıda başka da bir şey yok. Hasan Ali bari mücadele falan etmeye çalışıyor, hani o da tırt ama kötünün iyisi olmaya çalışıyor, Ozan da o da yok, boş beleş bir adam şu an için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Dün tek maç skor oynadım tuttu feelsgoodman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 keya nın kafasını diyorsanız o kadar da sıkıntı bir şey değildi, volkan ileri doğru tam depar atmaya çalışırken öyle denk geldi. topalın geri pası efsane kötüydü resmen ezbere attı, kuyt da çakal gibi volkana koşuyordu zaten efsane asist oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ilk yarıyı kaçırdım herkes iyiydik demiş de ikinci yarı rezalettik ya. hele son 20-25 dakika pas yapamadık düzgün. Tamam pres yaptık adamları da topla oynatmadık iyi güzel de abi orta sahada bile 3 pas üst üste yapamaz mı bi takım? jozef-topal-ozan yüzünden vitora sövüyoduk bu da aynısını devam ettiriyor, hareketli, paslaşabilen bi orta saha göremeyecek miyiz mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 sacma ama grubunda lider oldu simdi fener.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Fikstür fena ama içerde dışarda manu yaslar bize sonra iş şansa kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Biz içerde Alanya ile oynadktan sonra, Manu maçı var. Manu'nun fikstür baya ters; Liverpool (Dış) > Fenerbahçe(iç) > Chelsea (Dış) > Man.City (iç) EPL de tutmaları için bu cendereden min. hasarla çıkmaları lazım, zaten Mou.nun uefa'yı pek tınlamadığı konuşuluyodu, oyuncuları konsantre edemiyorum tarzı dırdırı vardı. rotasyonlu bi kadro ile çıkarsa belki 1 puan kurtarırız belli olmaz sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 herhangi bir ingiliz takımı al'yi zaten zerre umursamıyor ki, çeyrekten sonra 2-3 senedir direkt şl'ye katılım var diye biraz umursuyorlar o kadar. son 6-7 yılda sadece rodgers liverpool ve klopp liverpool kupayı ciddiye alıyordu onlarda takımın kupa açlığı var diye. bir de chelsea vardı o da müzede her kupa olsun goygoyuna abramovic özel prim veriyordu oyunculara falan oynasınlar diye. onun dışında yine rodgers'in liverpool'u hariç çeyrek final öncesinde deplasmana tam kadro götüren takım hatırlamıyorum şl dahil. özellikle top class bir ingiliz takımının deplasmana full kadro geldiği son yıl arif'in manchester'a attığı gol manchester'ı olabilir. hatırlamıyorum. yani manu'nun fikstür kolay olsa da epl'de her puan al'de gruptan çıkmaktan daha değerli olduğu için yine yedek gelecekler. FB içerideki maçı değilde dışarıdaki maçtan en az 1 puanı hedeflese çok daha mantıklı girişim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Aynen bu sebebten dolayı yazdım, Liverpool ve chelsea deplasmanı arası FB maçı içeride, sonra ManCity maçı, Old Trafford'a bile yedek ağırlıklı çıkabilir diyorumm. sonra biraz düşününce adamların 40 yıllık bekareti aldığımız için bilenebilirler diyorum geri alıyorum sdfsgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Jeremain Lens has been voted #UEL Player of the Week 👏 https://twitter.com/EuropaLeague/status/781852028737814529 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ŞL de Quaresma AL de Lens Yemin ediyorum çürümüş bu kurum :( Lan yoksa kullanıcı oylarıyla mı seçiliyor bunlar asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Quaresmayi bilmem de Lens gayette haftanin oyuncusu seçilebilir.70 küsürdeki deparı bile yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Daha iyi ve net oyuncular vardı da zaten bunlar kullanıcı oylarıyla seçilenler sanırım. UEFA kendi haftanın 11'ini açıkladı mesela Lens yok. http://www.uefa.com/img/apps/Articles/Infographics/UELTOTW2.jpg ŞL'lisine bakmadım da Quaresma da kesin yoktur dfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Dakika 1 bile değil topal o ne pas ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Çok net Yeniliriz 3 0 falan bu Aminu yer bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Ahahaahahahahahahahahahahagagagagagagahhahhagahagag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 şu kaleciden kurtulabilsek keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2016 osmanlı başakşehir'i falan deplasmanda yenen şampiyon olur zatne dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar