mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 aynen osmanlıspor elimizden kaptı dünya yıldızı maher'i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 fotoğraf efsane abi osmanlı tam bir troll ya sdfsdf twitter hesabını da güzel yönetiyor kim yönetiyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=fzs1s3ypX_U www.youtube.com/watch?v=fzs1s3ypX_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 http://imgur.com/gallery/rNuDNYy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Bu arada Sow'un lisans kaydı sistemde gözükmüyormuş. Yetiştiremediler vs. deniyor. TFF'nin sitesine düşmemiş mesela. Normalde sistem otomatik işte lisans bilgileri sisteme girildiği gibi oraya düşer. Yarın büyük göz yaşları dönecek sonuç ne olursa olsun. Teknik sorun vs. olsa sonradan sisteme eklense BJK'lisi GS'lisi ağlayacak. Özellikle şimdiden grosskreutz diye başlamışlar twitter'dan. Sorun yoksa, FB hatasından vs. ise ve lisans çıkartılmazsa FB'lisi inanılmaz ağlayacak. 3 temmuz falan diye bile başlanabilir. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 http://i.hizliresim.com/yV5YJM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 48 dk.48 dakika önce sow'da sıkıntı yok; dağılabilirsiniz.. demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 aynen arkadaşa sordum ben de; said: önümde girildi bugün bu ya :( tff nin sıkıntısı sadece fenerbahçe bütün evrakları mesai bitmeden TMS'ye girdi sıkıntı yok TMS'ye girdikten sonra istediğin kadar ağla yani sıkıntı yok FIFA'nın sistem bu Antep'in aldığı adamda böyle. neyse twitter yarın çok şen olur yine de fdsdffsda edit: said: yok tff'nin sistemi tff'yi bağlıyor şöyle diyeyim biz transfer bitmeden önce TMS'ye girdiğimiz için TFF lisans çıkartmak zorunda. Osmanlı geçen sene Delarge ve Sharbini'ye öyle yaptı kiralık transferler bunlarda 10 gün sonra falan lisans verildi Galatasaray'ın transferde ki salaklık şu TMS sistemine girse galatasaray bildirmeden tff'ye iş olurdu http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1877938 http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1877951 Evet sıkıntı yok. Siz yine de sağda solda cahillik yapmayın diye detay koydum asfsdsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 ahahaah haklısın dark DarKRideR said: Bu arada Sow'un lisans kaydı sistemde gözükmüyormuş. Yetiştiremediler vs. deniyor. TFF'nin sitesine düşmemiş mesela. Normalde sistem otomatik işte lisans bilgileri sisteme girildiği gibi oraya düşer. Yarın büyük göz yaşları dönecek sonuç ne olursa olsun. Teknik sorun vs. olsa sonradan sisteme eklense BJK'lisi GS'lisi ağlayacak. Özellikle şimdiden grosskreutz diye başlamışlar twitter'dan. Sorun yoksa, FB hatasından vs. ise ve lisans çıkartılmazsa FB'lisi inanılmaz ağlayacak. 3 temmuz falan diye bile başlanabilir. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 adam kendi kendine spekulasyon yazıp buna inanıyor asd sow'un lisans görünüyor bu arada kimsenin de ağladığı twitterda groskroytz dedigi falan da yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 3 gr beyniniz olsa iki post altta yazdıklarıma bakardınız. Götünüzden de kendi kendine yaratıyor diyeceğinize azıcık düşen haberleri vs. okusanız hem okuma yazmanız falan gelişir. Tavsiye ederim. Gerçi niye gaza geldiysem. Zaten gördünüz de işte boş laf olsun, geri zekalıca sataşayım da kafası. Yine atladım mallık ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Dark Koyun copluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 DarKRideR said: 3 gr beyniniz olsa iki post altta yazdıklarıma bakardınız. Götünüzden de kendi kendine yaratıyor diyeceğinize azıcık düşen haberleri vs. okusanız hem okuma yazmanız falan gelişir. Tavsiye ederim. Gerçi niye gaza geldiysem. Zaten gördünüz de işte boş laf olsun, geri zekalıca sataşayım da kafası. Yine atladım mallık ben de :( dogru tesbit mubarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 arkadaşlar gitmeyin üstüne adamın. onu düşündüğümden değil ama ben utanıyorum adam yerine. kötü hissediyorum. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kim la o kaledi ki tolga mı ? :D :D :D https://www.youtube.com/watch?v=0OnMnwLttmc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 vaktimi boşa harcadığımı gördükçe, soluğu hemen bu spor başlıklarında alıyorum. moralim düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 2-3-4-6 direk hatalı. diğerlerini de iyi bir kaleci pekala çıkarabilir. öyle leş bir herif bu anasını satayım. klasik altı pasa gelen toplarda çizgiden ayrılmamasını görebiliyoruz tüm gollerde. duruşunda da meymenet yok zaten bakınca kaleci demezsin forma olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 kalede tolga olup olmamasına gerek yok, bize çok rahat gol atıyordu mübarek. en kötü 1-0'a bağlanan, iki tarafında artık skoru kabul ettiği zamanlarda çıkıp yine 2-0 yapıyordu bir şekilde, 80-85'ten sonra bu şekilde 3 golü var yanlış hatırlamıyorsam bize adsfsdasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 gelen golcünün hali hazırda böyle golleri olması büyük kolaylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Gelen golcu yedek kalacagi icin sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Kadro sınırlaması yok mu 33 oyuncu olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Phyx said: gelen golcünün hali hazırda böyle golleri olması büyük kolaylıkPortföyünü kullanıp şirketin gollerine katkı sağlayacağını düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 o değil de bu köybaşı yılın kazığı olabilir ya.. GG ile Caner'i ver Köybaşı'nı al.. Bu mu yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Yetmediyse pektemek ile necip i de verelim. Sizin de gözünüz doymuyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 apple tam valeq seviyesine ulaştın ya tebrik ediyorum, her takıma bi tane farz mı koşuldu bu nedir anlamadım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar